Scrisoare de la Iisus Hristos

     
     Iti trimit aceasta scrisoare prin unul din ucenicii mei. Vreau sa-ti spun cat de mult te iubesc, ca Ma intereseaza soarta ta si as dori sa comunicam.
     Azi dimineata, cand te-ai sculat, eram langa patul tau, in lumina minunatului Meu rasarit, care a inundat odaia. Am sperat ca imi vei spune ,,Buna dimineata”, dar n-ai facut-o. M-am gandit ca poate era prea devreme si nu M-ai observat.
     Ti-am sarutat fata cu boarea diminetii. Am revarsat asupra ta mireasama dulce si parfumata a florilor. Ti-am fredonat o melodie de dragoste prin ciripitul pasarelelor. Ai trecut pe langa Mine grabind pasul.
     Mai tarziu te-am privit mergand si discutand aprins cu vecinii si prietenii.
     Ah! Cat as fi dorit sa schimbi cateva cuvinte si cu Mine!
     M-am apropiat si am sperat sa-Mi vorbesti! Ai trecut pe langa Mine fara sa Ma bagi in seama.
     Dupa amiaza ti-am trimis o ploaie invioratoare si ti-am stralucit prin fiecare picatura. Am strigat din cer cu glas de tunet, doar doar Ma vei auzi! Apoi ti-am picurat un curcubeu fermecator in mijlocul norilor Mei aurii. Mi-am zis:,, Cu siguranta Ma vei vedea!”
     Dar, ca un facut, nu M-ai vazut.
     Seara, la sfarsitul zilei, ti-am trimis un apus de soare minunat, apoi ti-am facut cu ochiul de mii de ori prin stelele Mele stralucitoare, sperand ca Ma vei vedea si-Mi vei face si tu cu ochiul. Am ramas inselat si de data aceasta.
     In sfarsit, noaptea, la culcare, am revarsat lumina lunii pe fata ta, ca sa-ti amintesc ca nut e-am uitat. Am sperat ca macar acum ai sa-Mi vorbesti, inainte de culcare. Nu Mi-ai spus nici un cuvant. M-a durut mult lucrul acesta, totusi am continuat sa stau de veghe la capataiul tau, sperand ca macar a doua zi vei observa prezenta Mea.
     Tot astfel in fiecare zi am continuat sa Ma descopar prin tot felul de cai, nadajduind ca vei dori sa fiu Pastorul tau.
     Eu pot sa-ti port de grija ca nimeni altul. Eu sunt Pastorul cel bun, care si-a dat viata pentru oile sale. Eu am venit pentru ca oile Mele sa aiba viata din belsug.
     Dragostea Mea pentru tine este mai adanca decat marea si mai inalta decat cerul; te iubesc cu iubire vesnica, de aceea iti pastrez bunatatea Mea. Vreau sa Mi te daruiesti si am atatea sa-ti impartasesc! Pentru binele tau, te rog sa-Mi raspunzi!
     Iata, Eu stau la usa si bat. Daca aude cineva glasul Meu si deschide usa, voi intra la el, voi cina cu el si el cu Mine.

Al tau prieten care te iubeste,
Iisus Cristos

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: