Lupul Alb

    Oare ce putem spune despre acest frumos animal care ne arata cum ar putea deveni liber un om daca si-ar dori asta cu adevarat? Cand omul a intalnit lupul acesta a fost foarte atent la miscarile lui, apoi la privirea lui si la felul sau de a se manifesta. Urmarind aceste lucruri si-a dat seama ca lupul este un animal puternic care nu se lasa intimidat de om si care poate fi foarte agresiv daca are nevoie de hrana.
    Cand omul a incercat sa il domine pe lup si-a dat seama ca niciodata lupul nu poate fi imblanzit cu adevarat. Spiritul lupului este liber si nu accepta constrangeri care sa il determine sa fie mai linistit.
    Cand apare un lup langa un om poti crede ca natura a lucrat cu maiestrie si a adus lupul ca un animal de casa langa om. Acum cand avem o lume plina de alte preocupari decat cele spirituale ne indreptam privirea catre pamant si observam vietuitoarele acestuia si bucuria lor de a trai fara a avea grija zilei de maine. Ne dam seama ca ele, aceste animale, au fost mereu alaturi de noi si au stat libere de orice constrangeri langa oameni. Sa avem deci, o alta viziune a modului de a ne trai viata, una in care sa ne simtim liberi sa ne manifestam Sinele nostru Sacru si sa traim mereu la fel ca aceste minunate fiinte care ne-au aratat cum sa devenim noi insine mai liberi.
    Lupul Alb este Spiritul care ne indeamna sa il recunoastem in fiecare adiere de vant, in fiecare sunet si in fiecare fiinta. El ne insoteste oriunde mergem si ne ajuta sa vedem care este esenta noastra. Sa ne lasam ghidati de acest Spirit cand avem nevoie de ajutor pe drumul acestei vieti. Sa facem o punte intre lumea animalelor si lumea oamenilor si sa observam care sunt diferentele si care sunt beneficiile.
    Toti avem langa noi un animal care ne ajuta prin forta si intelepciunea lui sa parcurgem cararile noastre pline de invataminte. Sa nu mai asteptam sa ni se spuna cum sa ne organizam viata si ce anume trebuie sa facem ca sa avem o sanatate de fier si o viata fericita, dar sa ne obisnuim sa vedem ca alaturi de noi exista fiinte, care duc deja o viata sanatoasa si fericita.
    Daca vom putea sa ne aratam cum sa avem dragoste pentru toate acele minunate fiinte care ne inconjoara, inseamna ca inca mai avem iubirea care ne-a fost data de Cel care ne-a creat si ne-a asezat pe aceasta planeta minunata si putem sa redevenim din nou liberi ca pasarile cerului, bucurosi ca existam si fericiti ca am experimentat o noua viata si ne-am invatat lectiile spre o mai buna alegere a celor spirituale.
    Daca oamenii vor alege in cele din urma sa fie liberi si fericiti atunci putem avea o imagine perfecta a Raiului pe pamant.
    Cu o mare dragoste a ceea ce se cheama Spiritul Lupului Alb.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: