Ganduri pozitive si trandafiri

Ganduri pozitive si trandafiri.pps
Oricat de mult ne-am distantat de Dumnezeu si am crezut ca noi cunoastem toate cate au fost create, am inteles in cele din urma ca suntem neputinciosi in fata tuturor acelor necazuri care se abat asupra noastra.
Daca omul ar fi stiut de la inceput ca el este o bula de aer intr-un ocean, ar fi stiut ca nu a fost creat sa fie singur.
De multe ori noi oamenii am crezut ca suntem singuri, fiecare pentru el, in acest Univers.Acest mod de a gandi ne-a facut sa fim nefericiti, cautand mereu ceva ce nu puteam gasi in afara noastra, mergand mereu spre nicaieri.
Daca omul de astazi se teme de a pierde toata agoniseala lui, ar fi bine sa stie ca ea nu exista de fapt, ci este doar o iluzie pe care singur si-a creat-o din cauza orgolilui care il domina. Sa isi aduca aminte ca el nu este separat si nici nu este singur, si atunci va avea adevarata lui avere.
Sa aiba un gand curat despre semenii lui si sa ii ajute daca ei au nevoie, fara sa se astepte la vreo rasplata. Si sa fie corect, cinstit, fara sa gandeasca lucruri rele despre fratii lui.Sa nu faca absolut nimic impotriva Creatorului sau si sa traiasca linistit alaturi de semenii lui.
Daca el va intelege ca ceilalti oameni sunt asemeni lui, alcatuind impreuna un Intreg, atunci va simti mangaierea divina a bratelor Celui PreaInalt si va sti ca Toti Sunt Unul.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: