Corpul de Lumina

Ce este corpul de lumină?
     Aşa cum probabil ştiţi, această planetă se află în ascensiune. Frecvenţa sa creşte într-o perioadă foarte scurtă şi ea pierde din densitate. Materia, aşa cum e ştiut din a 3-a dimensiune, este densificare de lumină. Această densitate începe să se micşoreze, iar rata de vibraţie a fiecăruia dintre dumneavoastră, precum şi a întregii planete se măreşte. Este un proces foarte palpitant.
     Când ai de-a face cu un proces de densificare, ca cel care apare în universul vostru, ajungi într-un punct care tinde spre o detaşare maximă faţă de cele mai pure forme de lumină. În acel moment de detaşare maximă se face o trecere, iar planeta începe să desfăşoare un proces invers şi începe, am putea spune, drumul spre casă, adică înapoi către Punctul Unu. În acest moment există între 7 şi 8 milioane de slujitori ai luminii pe planetă, ceea ce unii au numit „echipe de tranziţie planetară”. Fiecare dintre voi este un lucrător în lumină. Voi existaţi aici cu scopuri deosebite, cu aptitudini deosebite şi cu bucurii speciale. Mulţi dintre voi sunteţi specialişti în a ajuta la ascensiunea planetelor, deoarece aţi făcut-o de mii şi mii de ori.
     De fiecare dată când o planetă ascende, este un proces unic – procesul reunificării. Iar bucuria reunificării este exprimată diferit, în funcţie de cum a fost jucat jocul. Acest joc a reprezentat una dintre cele mai măreţe separări de spirit posibile, pe care le-aţi putut realiza. Această separare maxiară a fost încununată de succes.
     Dar jocul, aşa cum îl ştiţi voi, acum se schimbă. Oficial, el şi-a început procesul de schimbare în martie 1988. În acel punct a apărut pentru majoritatea slujitorilor Luminii ceea ce noi numim „activarea primului nivel al corpului de lumină”. Este ca un fel de clopoţel din strucutra ADN-ului vostru, care spune: „Ura, este timpul să mergem acasă”. El este cel care a început procesul mutaţiei şi schimbării. În timp ce în majoritatea cazurilor este plăcut, uneori poate fi puţin dificil. Dar este un proces pe care toţi l-aţi mai trăit.
     Ceea ce face jocul interesant, este întrebarea „cum să procedez de data asta? Oare ce energii, emoţii şi bucurii să exprim pe această cale a reunificării?” Ceea ce noi numim „Inspirare şi Expirare” a „Sursei” a apărut de multe ori şi această Inspiraţie ce urmează acum, va avea expresia şi bucuria sa unică, în momentul când această planetă PĂMÂNT şi toate celelalte planete se întorc la Punctul iniţial.
     Această planetă este într-o stare de tranziţie către Lumină sau spre un proces de ascensiune. Este un proces care se realizează treptat – nu sunteţi azi materie şi mâine Lumină. Fiecare dintre noi se află în acest proces şi mulţi dintre voi sunt cel puţin la jumătatea drumului.
Activarea Corpului de Lumină
     În martie 1988, tot ceea ce noi numim Slujitori ai Luminii au fost activaţi la cel puţin primul nivel al Corpului de Lumină pe această planetă. Pe 16 aprilie 1989, întreaga structură cristalină a materiei şi fiecare locuitor al planetei a fost activat la nivelul 3 al Corpului de Lumină. Acum, acesta nu este un proces opţional; fiecare dintre noi îl trăieşte. O mulţime de oameni părăsesc planeta, deoarece nu vor să facă acest lucru în această viaţă. Poţi alege să treci prin acest proces în orice viaţă pe care ai avut-o vreodată, în orice realitate paralelă. Deci, să nu consideri că se pierd oameni. Este în regulă. Pur şi simplu ei nu sunt pregătiţi să facă acest lucru în această încarnare.
     Nivelul de activare al corpului de Lumină este în raport cu capacitatea celulelor voastre de a metaboliza Lumina.
(primit prin e-mail)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: