Activarea celui de al treilea Nivel al Corpului de Lumină

    În al treilea nivel al Corpului de Lumină, simţurile fizice devin extrem de puternice. Exemplul folosit de noi este că mirosul gunoiului care se află în punga menajeră – de la etaj – te scoate din minţi. Totul îţi poate părea extrem de palpabil. Scaunul pe care eşti aşezat sau hainele pe care le porţi te pot deranja teribil, deoarece ele par foarte senzuale. Adesea, oamenii redescoperă plăcerea sexuală în nivelul 3 al Corpului de Lumină. Acesta este motivul pentru care s-a înregistrat o creştere a numărului de naşteri şi de femei însărcinate începând cu aprilie 1989, atunci când planeta şi populaţia ei au fost activate la nivelul 3.
    Tot ceea ce se întâmplă este foarte centrat pe corpul fizic. Începe să se deschidă în ceea ce noi numim „sistem de bio-transmisie”. Corpul vostru a fost creat pentru a decodifica şi pentru a lucra cu energii de Lumină Superioară şi de asemenea pentru transmiterea acestor energii către planetă. Ca parte integrantă a jocului separării, aceste funcţii sunt atrofiate. Amplificarea simţurilor fizice este primul semn de trezire a corpului vostru ca şi „bio-transmiţător”.
    Lumină nediferenţiată din Supraeu curge către liniile axiotonale 5-dimensionale. Sistemul circulator axiotonal 5-dimensional începe să se formeze, din interfeţele axiotonale ale punctelor de rotaţie de pe suprafaţa pielii. Sistemul axial se extinde apoi şi activează punctele de rotaţie din fiecare celulă a corpului fizic.
    În timp ce în primul şi al doilea nivel al Corpului de Lumină corpul fizic era scăldat în Lumină, acum, la al treilea nivel, fiecare celulă a focalizat Lumina direct către el prin sistemul axial.
    Mitocondriile de obicei recunosc această Lumină ca „hrană” şi produc mai mult ATP. Deoarece celula primeşte Lumină ca şi energie uzuală, mai puţin ATP se transformă în ADP. Când sistemul axial preia energie de la Supraeu către punctele de rotaţie celulare, punctele de rotaţie produc frecvenţe de Sunet şi Lumină care schimbă rotaţia atomilor din moelculele celulare, în mod special la atomii de hidrogen. Când rotaţia atomilor din molecula ATP se măreşte, ia naştere o nouă activitate. Cele trei grupuri de fosfat care formează tulpina de moleculă ATP, începe să fie pe post de antenă pentru Lumina nediferenţiată, iar capul simetric al moleculei este precum o prismă, fracţionând Lumina în culori spectrale subtile, folosibile de codificările ADN latente.
    Înainte ca acest Corp de Lumină să fie activat, acidul ribonucleic (ARN) din celule s-a comportat precum un mesager cu sens unic. El purta informaţii de la partea de 7% activă din ADN, către alte părţi ale celulei pentru executare, de exemplu cum ar fi, efectuarea sintetizării proteinelor. În nivelul 3 al Corpului de Lumină, ARN devine un mesager cu sens dublu. El ia Lumina care se fracţionează în frecvenţe de culoare utilizabile de prisma/antenă ATP şi apoi se retrage în şirurile ADN. Codificările genetice latente se trezesc în mod gradat cu fiecare nivel succesiv de Lumină şi oferă informaţia către ARN, care o trasmite mai departe restului celulei.
    Se aseamănă cu noua tehnologie CD laser folosită pe Pământ. O cantitate enorm de mare de informaţie poate fi înregistrată pe o singură dischetă. Imaginaţi-vă că o cantitate vastă de informaţie poate fi memorată într-o gamă de de culoare roşie şi o cantitate uriaşă de date poate fi înmagazinată într-un spectru albastru. O rază laser roşie traversează discheta şi toată informaţia roşie este posibil să fie citită, dar voi încă nu ştiţi nimic despre ceea ce este înmagazinat în spectrul albastru. Trasaţi o rază laser albastră peste CD şi acum toate informaţiile sunt accesibile. Frecvenţele de Lumină „citesc” ADN-ul cam în acelaşi mod. Până când spectrul de culoare este transmis, nu aveţi idee despre ce se află acolo. Fiecare nivel de Lumină are propria sa amprentă de ton/culoare. Astfel, spiritul realizează trasnformarea gradată a corpului fizic.
    Transferul informaţional în sens unic ADN-ARN şi ciclul energetic ATP-ADP erau sisteme închise, asigurând entropia. Nimic nu se putea modifica, cu excepţia dezintegrării. Oată cu activarea Corpului de Lumină, noi sisteme, complet deschise se pot dezvolta, făcând posibil accesul energiei infinite şi a informaţiei infinite către corp. Un dialog între corpul tău fizic şi spirit a început.
    În primele 2 nivele ale Corpului de Lumină, puteţi încă face reversibil întregul proces, deoarece ATP şi ARN nu au primit această nouă funcţie. La al 3-lea nivel al Corpului de Lumină, există o continuă transformare, pe care nu o poţi opri. De aceea, atunci când populaţia indigenă a acestei planete a fost activată împreună cu planeta însăşi, au fost activate la nivelul 3 al Corpului de Lumină: aşa ca pur şi simplu procesul să nu poată fi deranjat.
    De asemenea, în acea activare la al treilea nivel al Corpului de Lumină, a fost creat un set de puncte de legătură între această planetă şi toate celelalte planete care ascend din planul fizic, astfel încât vă aflaţi într-o perfectă sincronizare. Nu doar această planetă ascende; întreaga dimensiune ascende! La fel şi întregul plan astral. Nu vor mai exista planuri fizice şi astrale atunci când acest lucru se va fi înfăptuit. Întregul proces este denumit o „inspirare” a Sursei.
    În modelul nostru, Sursa (Unicul Punct, Totul, Dumnezeu) se manifestă ca inspirări şi expirări ale creativităţii – expirări foarte încete şi foarte rapide inspirări. Un Lucrător al Luminii ne-a întrebat odată de ce este nevoie de miliarde de ani pentru a densifica un joc la acest nivel de separaţie şi totuşi întoarcem întregul joc în 20 de ani. Imaginaţi-vă că sunteţi Acela/Unicul, care decide să exploreze numărul vast posibil de faţete ale Sale, prin nivele de individualizare progresivă. Este ca şi cum ai întinde o bandă de cauciuc. Cu cât ajungi la o individualizare mai mare, acea bandă devine din ce în ce mai întinsă. La un moment dat, există un punct în care este întinsă la maximum. Te-ai separat la maxim de Unicitatea Ta şi tensiunea este extremă. Deci, Te întorci şi dai drumul benzii de cauciuc – separarea ta. Ce se întâmplă? Te întorci la Unicitatea ta foarte repede.
    Pe această planetă, ai un joc al separării care acum a definitivat orice tip de transformare posibilă a relaţiei şi interacţiunii pe care le poţi avea. Fiecare dintre relaţiile karmice pe care le poţi explora a fost deja explorată, şi când se întâmplă aceasta, tu începi „inspirarea”. Acest joc s-a încheiat. Este timpul să pleci acasă.
    Ceea ce noi denumim „Lucrătorii Luminii” sunt de fapt oameni care se află aici pe post de echipe de tranziţie, care ajută în acest proces de luminare. De aceea te afli aici. Unii dintre voi au fost aici pe tot parcursul ciclului. Unii dintre voi ajută la stabilirea acestui joc anume şi s-au hotărât să rămână şi să vadă cum funcţionează. Dacă ar trebui să privim timpul liniar, atunci voi vă aflaţi de-a lungul timpului liniar şi de-a lungul tuturor timpurilor paralele, activându-vă, transformându-vă în Lumină. O planetă nu ascende într-o clipă – ea ascende din momentul creaţiei sale. Şi de aceea mulţi dintre voi au petrecut atâtea vieţi aici. Alţii dintre voi apar acum pentru a ajuta, totul este OK, de asemenea.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: