Activarea primului Nivel al Corpului de Lumină

    Deci aţi primit o activare a primului nivel al Copului de Lumină. Acum, când acest lucru s-a întâmplat – pentru majoritatea dintre voi – a fost ca şi cum o sursă de lumină s-a aprins în ADN-ul tău: „E timpul să plec acasă”. Aceasta este senzaţia pe care o are corpul tău: „E timpul să plec acasă”. Şi eşti într-o stare de exaltare care emană din corpul tău şi care este pur şi simplu extraordinară. În acelaşi timp, corpul spune: „E timpul să mai reduc din densitate” şi mulţi dintre voi au avut o extraordinară criză de „gripă”. Multe dintre lucrurile care se petrec în jurul nostru şi pe care oamenii le denumesc „gripă”, noi le numim „simptome transformaţionale”. Atunci când corpul vostru îşi reduce densitatea, vor apărea dureri de cap, stări de vomă, diaree, acnee, urticarie, tot ceea ce seamănă cu simptome ale unei gripe – dureri musculare, dureri articulare sunt de asemenea foarte obişnuite. Iar dacă vă întoarceţi în timp şi vă gândiţi la martie 1988, chiar a fost o epidemie de „gripă”: a fost o epidemie de Lumină!
    Genetica umană a denumit 99% din ADN „deşeuri”, pentru că „noi nu ştim ce reprezintă toate astea”. De fapt, ADN-ul uman conţine bucăţi infime de material genetic de la fiecare specie de pe Pământ, plus material genetic codificat holografic cu toată experienţa colectivă a întregii umanităţi şi experienţele reţelei holografice a tuturor încarnărilor voastre, precum şi fărâme de cod de la speciile conştiente de la cele 383 planete ascendete din cele 5 universuri locale! De asemenea, ADN-ul tău deţine codificări latente pentru transformarea corpului vostru fizic într-un Corp de Lumină.
    Doar aproximativ 7% din codificările genetice erau active înainte de martie 1988. Apoi în primul nivel al Corpului de Lumină, Spiritul a activat o serie de astfel de codificări latente prin introducerea unei succesiuni de tonuri/(culori). Aceste codificări nou activate au dat semnalul corpului vostru să înceapă o schimbare transformaţională în ADN şi o modificare profundă a modului în care celulele voastre metabolizează energia.
    Noi măsurăm nivelele Corpului de Lumină prin capacitatea celulelor voastre de a metaboliza Lumina. Indicatorul acestei noi activităţi celulare este cantitatea de adenosin trifosfat (ATP) din celule. Înainte de activarea Corpului de Lumină, energia pentru funcţionarea celulară provenea din producerea de energie şi sistemul de înmagazinare care pendulează energia înainte şi înapoi între adenosin difosfat (ADP) şi adenosin trifosfat. ATP este un compus de înmagazinare a energiei, care se găseşte în celule. La nivelul mitocondriilor, mâncarea este transformată în energie pentru celule, care apoi este legată în ATP. ATP are un lanţ de trei grupuri de fosfat, care se proiectază din molecule. Atunci când molecula ATP îşi pierde grupul fosfatic extrem exterior, atunci devine o moleculă de ADP. Ruperea legăturii chimice degajă energie pentru ca celula să-şi ducă la îndeplinire funcţiile, ca de exemplu crearea proteinelor. ADP poate deveni din nou ATP prin acumularea de energie şi a unui grup fosfatic. ATP şi ADP pierd sau obţin grupări fosfatice pentru a elibera sau înmagazina energie pentru funcţionarea celulară. Acesta este un sistem închis de energie biologică, asigurând îmbătrânirea şi moartea. Nici un fel de energie nouă nu este dobândită.
    Când transformarea Corpului de Lumină a fost activată, o gamă de codificări latente ale ADN-ului au fost iluminate şi au început să dea noi instrucţiuni celulelor. Una dintre primele instrucţiuni era să le spună celulelor să recunoască Lumina ca o nouă sursă de energie. La început, conştiinţa celulară nu ştia ce să facă cu această informaţie. Deoarece celulele erau scăldate în Lumină, mitocondriile (care sunt foarte sensibile la Lumină) încep să absoarbă în totalitate această nouă activare în culori/tonuri şi să producă o mulţime de ATP, în explozii. Celulele nu absorbiseră suficientă Lumină ca să stabilizeze legătura fosfatică, astfel că ATP s-a descompus rapid în ADP, iar metabolismul celular a fost accelerat în mod spectaculos. Toxinele acumulate, traumele vechi, gândurile şi emoţiile înmagazinate au început să se scurgă din corpul fizic şi să creeze simptome asemănătoare gripei.
    Forma fizică în felul ei vechi a separat funcţionarea creierului în funcţiunile emisferei stângi şi celei drepte. De asemenea, glanda pineală şi cea pituitară sunt atrofiate – cam de mărimea unui bob de mazăre, decât de mărimea unei nuci. La activare, chimia creierului începe să se schimbe şi să producă noi sinapse.
(primit prin e-mail)

Reclame

Un comentariu (+add yours?)

  1. anomin
    iun. 23, 2011 @ 14:34:54

    frumos mai e sa traiesti cu capul in nori…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: