Activarea celui de al patrulea Nivel al Corpului de Lumina

    În momentul în care treceţi în al 4-lea nivel al Corpului de Lumină, începeţi să treceţi în ceea ce numim stările mentale. Acest lucru începe o schimbare masivă în chimia creierului tău şi în electromagnetismul său. În acest punct, dacă ai cristale egalizatoare în corpul tău eteric, se poate ca acestea să devină extrem de inconfortabile. Începi să ai o mulţime de dureri de cap, leşinuri, dureri în piept, vedere înceţoşată sau să îţi dispară auzul.
    Aceste cristale păstrează linii de Lumină în planul dimensiunii a 5-a, făcând conexiuni, exact cum face curentul electric. Dureri de piept poţi să ai de-a lungul procesului corpului de Lumină, deoarece inima ta începe să se deschidă la nivele din ce în ce mai adânci. Aparatul auditiv şi văzul încep să se modifice, deoarece părţi ale creierului se deschid. O cu totul altă funcţionare începe la acest nivel 4. Emisferele creierului vor să înceapă să funcţioneze amândouă în acelaşi timp, iar dacă ceva le opreşte să facă acest lucru, se poate crea o stare destul de dificilă. Majoritatea oamenilor încep să simtă ceva electric trecând prin capul lor. Efectiv simţi trecând în creştetul capului energie electrică, sau pe şira spinării.
    S-ar putea să ai o primă senzaţie de gândire non-liniară, ceea ce poate fi fie încântător, fie înfricoşător. Începi să treci print-o schimbare mentală. Corpul mental începe să-şi zică sieşi „Fantastic. E posibil ca nu eu să deţin controlul”.
    De obicei, cam al 4-lea nivel al Corpului de Lumină, apare cineva în viaţa ta care-ţi spune „Directiva cea mai importantă este aceea de a-ţi urma Spiritul fără ezitare” sau ceva similar. Dintr-o dată, corpul mental îneţelege ideea: „Fantastic, probabil că altcineva deţine aici controlul, pentru că eu sigur nu!” Şi începe să transforme felul în care se vede pe sine şi devine un pic nesigur, neştiind ce este real şi ce nu. Spiritul vostru începe să realizeze imagini ale realităţii mult mai vaste, mai ample sau ale modelelor prin corpurile energetice.
    La nivelul 4, ni se sugerează că există un Spirit. Brusc, primiţi impulsuri din zone de unde înainte nu primeaţi şi vă gândiţi că probabil ar fi bine să urmaţi acele impulsuri.
    Corpul vostru mental strigă: „Aşteaptă. Ce înseamă asta?” Încearcă să menţină controlul asupra lumii şi este destul de inconfortabil deoarece are senzaţia că totul se schimbă. Tot ceeea ce a definit ca fiind real, acum începe să se schimbe.
    Este posibil să ai momente de telepatie sau clarviziune. Cam toată lumea începe să simtă empatia în aceste timpuri. Şi din nou, corpul mental încearcă să stabilească limite, deoarece simte că se deschide corpul emoţional şi bineînţeles că acest lucru este periculos şi poate chiar să te distrugă, după regulile corpului mental. Aşa că flaşurile de empatie pot fi deosebit de neconfortabile pentru oameni şi, totuşi, în acelaşi timp este amuzant, deoarece te simţi mult mai conectat cu tot ce te înconjoară, ai sentimentul de „Sunt în legătură cu lucrurile de aici. Sunt oameni aici pe care poate i-am întâlnit deja înainte. Te cunosc de undeva. Fantastic, îmi pari foarte familiar”. Şi începi să ai senzaţia că venirea ta aici are un scop anume.
(primit prin e-mail)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: