Activarea celui de al şaselea Nivel al Corpului de Lumină

    La al şaselea nivel al corpului de Lumină vei muta activ, conştient imagini ale realităţii din câmpul tău. În acest moment, spiritul tău de obicei te pune în legătură cu oameni care lucrează cu procesul trupului de Lumină. Poate că spiritul aruncă în tine , de pe rafturi. Ai trăit această experienţă de a fi într-o libărie şi să cadă cărţi pe tine? S-ar putea s-o ai în orice moment. Este unul din felurile preferate ale Spiritului de a spune: „Citeşte asta”. Începi să primeşti alte informaţii, alte imagini ale realităţii. Începi să cuprinzi înţelegeri mai vaste ale propriei tale realităţi şi cum să operezi în ele.
    Adesea la nivelurile cinci şi şase, ai experienţa lucrurilor care nu sunt solide. În meditaţia ta, poţi privi în jos şi să simţi că mâna ta nu este solidă, sau că ai una din acele experienţe ciudate în care îţi rezemi mâna de un perete şi simţi că zidul cedează. Aşa că poţi avea imagini fulgurante de multidimensionalitate. Poţi avea imagini fugare de gândire non-liniară şi de sentimentul că nimic nu este real. Acest lucru poate fi un adevărat şoc pentru tipul vostru de corp mental, cei care vreţi totul aşezat frumos în rând – dintr-o dată vedeţi toată imaginea deodată. Atunci trebuie să te întorci şi să afli cum ai ajuns acolo. Unii dintre voi trăiesc acest lucru pe scară largă. Corpul mental începe să cunoască foarte diferit.
    O mulţime de oameni părăsesc planeta în corp de Lumină de nivelul şase, pentru că este extrem de incomod pentru majoritatea. „Vreau să viu aici? Vreau să mă uit la toate chestiile astea? Vreau să fiu parte a acestui proces?” O mulţime de oameni opteză pentru ieşire. Este în regulă. Ei fac acest proces în altă viaţă. Nu trebuie să îl facă în toate vieţile. În general, dacă putem să asistăm pe cineva să supravieţuiască nivelului al cincilea şi al şaselea, ajung acasă liberi. Dacă aleg să nu iasă de pe planetă în acel moment, de obicei rămân şi lucrează cu întregul proces.
    Fii blând cu concetăţenii tăi oamenii. Aceasta este o treaptă foarte dureroasă, pentru că aceasta este treapta în care întegul simţ al identităţii este restructurat. Când dai de oameni pe stradă şi mulţi dintre voi o fac, s-ar putea să te întrebe: „Ce faci? Arăţi atât de minunat.” Dă-le informaţia că planeta merge spre Lumină, că suntem într-un proces de ascensiune. „Dacă vrei să ştii mai multe despre el, aici sunt nişte cărţi bune de citit. Aici sunt nişte oameni pe care i-ai putea vizita. Dacă doreşti să vorbeşti despre asta, aici ai numărul meu de telefon.” Sprijină-i pe cei din jurul tău.
    De obicei, la nivelul al şaselea de corp de Lumină, treci printr-o stare de reevaluare care este extrem de neconfortabilă. „Vreau să fiu aici? Vreau să trăiesc? Vreau să mă joc?” Poate fi foarte serios. Îţi urăşti slujba, îşi urăşti viaţa, urăşti pe toţi şi toate deodată.
    La nivelul al şaselea, afli că mulţi oameni încep să-şi părăsească viaţa. Acesta este momentul când este posibil să îşi schimbe slujba, să te căsătoreşti, să nu mai fii căsătorit – toţi prietenii se pot schimba, întregul tău sens al scopului se schimbă şi apare un sens de învăţare să nu ne fie teamă de schimbare. Dacă îngheţi, acest nivel poate dura aproape un an şi poate fi foarte insuportabil. Dar majoritatea oamenilor învaţă destul de repede să se relaxeze şi să lase totul să curgă în jurul lor.
    Oameni noi intră în viaţa ta, care sunt mult mai mult în aliniere cu ceea ce ai tu de făcut, decât ai întâlnit vreodată. Sunteţi cu toţii aici în grupuri de lucru – acei oameni cu care eşti împreună ca să munceşti. Această curăţare a celorlalţi din viaţa ta, care sunt acolo pentru karma sau dintr-un simţ al obligaţiei pot fi puţin înspăimântători. Dar dacă respiri adânc şi spui: „Îţi doresc numai bine şi o viaţă frumoasă. Ne întâlnim data viitoare”, vei afla că oamenii cu care trebuie să fii aici vor veni repede în viaţa ta. Aceasta „amplifică” toată situaţia şi începe să fie distractiv.
    De obicei, între nivelul al şaselea şi al şaptelea de corp de Lumină, trăieşti ceea ce numim o descindere a spiritului. Asta înseamnă că o parte mai largă a ceea ce eşti tu în dimensiunile mai înalte vine să locuiască în trupul tău. Acest lucru modifică totul în jur.
    Simţi că ai trecut printr-un tunel. Ai venit dintr-un loc, de la „poate că este un spirit şi poate voi încerca să îl urmez”, spre „ştiu, cu fiecare celulă a fiinţei mele că eu sunt spirit în acţiune pe această planetă.” Şi începi ceea ce numim tranziţia emoţională către învăţarea de a fi vastitatea spiritului. Aproape o treime din structura corpului de Lumină este acum aprinsă în copia eterică. De multe ori, te poţi experimenta ca Sine al tău ca radiind lumina, lucru care este destul de emoţionant De cele mai multe ori, la al şaptelea nivel de corp de Lumină, se schimbă ochii oamenilor. Încep să vezi un nivel mai profund de Lumină care iese din ochii oamenilor.
    Tu şi cei din jurul tău încep să cunoască într-un mod non-lininiar şi începi să primeşti fulgerări de telepatie. Începi să primeşti fulgerări de comunicare la niveluri prin care comunici tot timpul dar eşti inconştient de ele. Ai fost telepatic întotdeauna. Ai fost clarvăzător întotdeauna. Ai fost multidimensional întodeauna. Dar corpul tău mental şi creierul au ecranat acest lucru departe de tine. Astfel ecranele cad şi începi să recunoşti ce s-a întâmplat aici tot timpul. Lucrurile încep să apară normal. Există un moment în care nu mai este un mare „aha”. Nu se mai stinge becul. Este doar „Eu sunt aici. Eu sunt. Eu sunt aici, cu totul”. Devii un dans încântător pe care-l joci cu spiritul tău.
    Întreaga planetă şi populaţia sa par să facă o puternică reevaluare. Polarizarea energiilor are loc la niveluri din ce în ce mai înalte. Este aproape ca şi cum volumul este dat mai tare. Polarizarea planetară devine din ce în ce mai intensă. Vei afla că cei dintre voi care încep să trăiască raiul pe pământ vor exista umăr lângă umăr cu cei care trăiesc iadul pe pământ.
    Doresc să vă reamintesc că toate fiinţele sunt Maeştri divini multidimensionali.
    Vă cerem să învăţaţi compasiunea şi compasiunea nu înseamnă să fii co-dependent: „O, lasă-mă să am grijă de tine!” Compasiunea înseamnă să vrei să faci orice este necesar pentru a asista pe cineva când se ridică la următoarea treaptă mai înaltă. Acest lucru înseamnă ocazional să tragi preşul de sub picioarele cuiva: înseamnă ocazional să fii o strigare de trezire; aceasta înseamnă ocazional că ceri ca cineva să-şi vadă de „treabă”; şi adesea înseamnă să îi iubeşti pentru întregimea lor, totalitatea lor, părţile din ei care sunt treze, precum şi părţile din ei care sunt adormite. Adu-ţi aminte că ei dorm în prima parte a Misiunii. Onorează-i pe cei care au dormit bine. Mulţi lucrători de Lumină au o temă de oamenii care dorm, amplasaţi în ei. Începeţi să descoperiţi acea bucată specifică de model de duşman. Veţi evolua în mod natural într-un sens de serviciu către Spirit şi un serviciu faţă de întreaga viaţă. Va fi extatic. Dar să înţelegi cât de dificilă a fost această perioadă şi mai este încă pentru mulţi oameni. Priveşte la nivelul reevaluării şi vei înţelege de ce numim acest nivel cel care determină dacă cineva va face parte din acest proces sau nu. Acesta este locul în care o mulţime de oameni trebuie să iasă pe cauţiune sau să se supună programului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: