Activarea celui de al optulea nivel al Corpului de Lumină

    La nivelul opt de corp de Lumină, glanda pituitară şi pineală, în general cam de mărimea unui bob de mazăre, încep să crească şi să-şi schimbe forma. Pe măsură ce cresc, uneori vei simţi presiune în cap. S-ar putea să ai sau să nu ai dureri de cap din când în când în acest proces. Dacă ai o durere mare din cauza mutaţiei, să înţelegi că , cel de la dimensiunile mai înalte, care te asistă în această mutaţie, nu poate simţi durerea ta fizică. Astfel, primul lucru pe care vrei să îl spui este „Au! Mă doare. Nu putem să ne oprim aici?” Va trebui să-ţi spui ţie însuţi la nivelul cinci şi şase că te doare.
    Apoi spune „Te rog eliberează endorfine”. Acestea sunt un „opiu natural”, al creierului, care permite durerii să scadă. Pentru unii din voi, mai bine e să aibă mici dureri de cap timp de o lună şi jumătate. Pentru alţii, mai bine e să aibă o durere mare timp de 24 de ore şi să scape de ea. Aflaţi ce este bine pentru voi, pentru că sunt momente în acest proces în care creierul vostru creşte literalmente. Creierul vostru se măreşte. S-ar putea să trăiţi o expansiune a craniului. Am văzut cum oamenii şi-au schimbat cu totul configuraţia craniului, mai ales când glandele pituitară şi pineală se deschid şi cresc. Deasemena, când glanda pineală creşte, uneori simţim ca şi cum cineva şi-a pus degetul între sprâncenele noastre şi împinge. S-ar putea de asemena să simţiţi o senzaţie de împingere în spatele capului, când creşte glanda pituitară.
    Pe când tranzitezi înspre nivelul opt al corpului de Lumină, are loc o activare a ceea ce numim cristalele de sămânţă. Aceste trei mici cristale primesc limbaje de Lumină din dimensiunile superioare. Două dintre cristale sunt localizate deasupra sprâncenelor voastre, direct deasupra pupilelor dacă priviţi drept înainte. Al treilea este chiar sub linia părului, pe aceeaşi linie cu nasul.
    Are loc de asemena o activare a cristalului recepţionator al celulei de înregistrare (pe partea dreaptă a capului, cam la un inci şi jumătate (3,81 cm) (deasupra urechii). În dimensiunile mai înalte, există o structură numită cristal de celulă înregistratoare. Ea conţine vaste cantităţi de informaţie, care au fost adunate de suflet timp de multe cicluri de incarnare pe diferite planete şi stele. Periodic, celula înregistratoare va descărca părţi din datele de experienţă în cristalul receptor. Când se întâmplă acest lucru, mulţi oameni simt o gâdilare, arsură sau senzaţie de lichid în zona capului în care este localizat cristalul receptor. Dintr-o dată, ei au această informaţie şi nu pot să afle de unde a venit.
    Se activează chakrele a opta, a noua şi a zecea. Cele trei până la cinci tipare cristaline din chakra a opta se realiniază, astfel că corpurile tale de energie îşi schimbă mişcările uzuale în spirale de energie. Începi să te prinzi de mintea multidimensională şi începi să primeşti ceea ce numim „limbajele Luminii”.
    Glandele pituitară şi cea pineală funcţionează împreună când sunt deschise, producând ceea ce este cunoscut ca şi „Arcul legământului”. Este o lumină de curcubeu care se arcuieşte deasupra capului, de la al patrulea ochi spre zona celui de al treilea ochi. Acesta este unul din mecanismele de decodare pentru limbajul mai înalt dimensional.
    Funcţionarea creierului tău începe să se modifice şi începi să percepi şi să gândeşti în termeni de geometrii şi tonuri. Acest lucru poate fi puţin destabilizator, pentru că de obicei nu ai la îndemână o traducere. S-ar putea să simţi că nu poţi vorbi cu oamenii din jur, pentru că nu ai cuvinte pentru ceea ce trăieşti.
    Este foarte obişnuit la nivelul opt al corpului de Lumină, ca oamenii să simtă în secret că au boala Alzheimer. S-ar putea să ai probleme să-ţi aduci aminte ce ai mâncat la micul dejun sau să faci proiecţii în viitor, deşi acest lucru se poate chiar agrava. Celălalt lucru comun este că nu pari să poţi formula o propoziţie coerentă, sau când oamenii îţi vorbesc, pare că spun într-o altă limbă. Este un fel de dislexie audio. Marea glumă din nivelul opt de corp de Lumină este: „Pentru a dobândi 95% din creierul meu pe care nu l-am folosit, de ce a trebuit să pierd cele 5% pe care le aveam deja?” Toate cărările din creierul nostru pe care eşti obşnuit să le foloseşti pot deveni inaccesibile în timp ce cărări cu totul noi sunt create. S-ar putea să primeşti multe tonuri în urechi, benzi de lumină, culoare, geometrie şi mişcare în cap. S-ar putea să vezi litere ebraice în flăcări, hieroglife sau lucruri care arată ca şi ecuaţii.
    Este o comunicare de la Spirit; este o codificare. În perioadele de început, s-ar putea să nu ai nici o idee ce ţi se trimite, doar că ceva este trimis. Când se întâmplă acest lucru, fă tehnica chakrelor unificate, unifică şi cere facilitarea traducerii. Poate că va trebui să tot ceri o vreme, dar asta e în regulă. Pe măsură ce progresezi prin al optulea nivel de corp de Lumină, există un punct către sfârşit, chiar înainte de a trece la nivelul nouă, când se deschide traducerea. Toate lucrurile care au fost transmise din Spirit în toată această perioadă sunt dintr-o dată acolo şi accesibile la nivel verbal.
    Acesta este punctul de întoarcere acasă. Aceasta este cea mai bună cale prin care putem să o spunem. Vă prindeţi de mintea voastră multidimensională. Faptul că sunteţi o fiinţă vastă multidimensională este real pentru voi pe fiecare nivel şi nu poate fi negat. Deveniţi conştienţi de vastitatea voastră. Mulţi oameni sar prin celelalte trepte de corp de Lumină şi spun „Vai, sper că asta e real!” Este foarte minunat când vedem că realizează ,că acest proces este „real” pentru ei.
    Atunci devii conştient că poţi fi oriunde vrei să fii, să faci orice vrei să faci. Ultimele vestigii de obligaţie încep să cadă. Tot ce faci este pentru că Spiritul te dirijează să faci. Nu există un alt motiv de care să ai vreodată nevoie. Vei începe să operezi fără nevoia de a avea motive sau raţionamente. Urmezi Spiritul cu fiecare respiraţie şi fiecare pas. Spui „Fac acest lucru pentru că e nevoie să-l fac, sau ar fi nevoie sau am spus că îl voi face.” Începeţi să comunciaţi cu oamenii la un nivel cu totul nou, un nivel pe care îl numim „transpersonal”. Interacţionaţi cu cineva pentru că Spiritul vostru vă ghidează ca să interacţionaţi. Vorbiţi pentru că cuvintele sunt acolo de la Spiritul vostru.
    La acest nivel, oamenii adesea nu ştiu ce să facă cu voi, pentru că s-au schimbat câmpurile voastre. Toate tetraedrele de care puteau să se agaţe nu mai sunt în poziţie „agăţat”. Acei oameni din viaţa voastră care vor să se conecteze cu voi prin coerciţie sau manipulare sau dependenţă se îndepărtează destul de repede, pentru că nu se mai pot conecta cu voi. Nu mai operaţi la acel nivel. Este o seninătate mai profundă care începe să curgă prin voi şi un extaz mai înalt, mai consistent pe măsură ce rămâneţi conectat cu Spiritul vostru. Nu mai plutiţi înăuntru şi în afară atât de mult; staţi în trup. Vă manifestaţi multidimensionalitatea prin trupul vostru.
    Celălalt lucru care se întâmplă în corpul de Lumină de nivelul opt este că începeţi să vă deschideţi conştiinţa, nu doar prin dimensiuni, ci şi de-a curmezişul paralelelor. Începeţi să fiţi capabili să vă coordonaţi energia printre multi-realităţi. La început, acest lucru poate deveni destul de dezorientant, dar, cu timpul, va deveni fascinant!
    Orice ai spune sau face este complet condus de Spirit. Acest lucru mută complet felul în care relaţionaţi. Cu siguranţă mută relaţiile voastre interpersonale destul de repede. Poate să producă multă frică, frică precum „Oare voi mai face sex vreodată?” sau „Voi fi capabil să îmi menţin slujba?” Uneori răspunsul este un mare „nu”.
    Al optulea nivel este unul din nivelurile cele mai transformative. Mulţi dintre voi se mişcă foarte repede şi simt uneori ca şi cum înnebuniţi. Vă puteţi surprinde vorbind în rime, incapabili să vorbiţi sau vorbind de-a-ndoaselea. Traducerea va veni când vă veţi deschide spre noile limbaje şi le veţi lăsa să vă afecteze câmpurile şi structura celulară. Ea literalmente pătrunde în ADN-ul vostru. Spiritul vostru transmite acum codificări directe. Apare de asemenea o mutaţie a sistemului nervos. Întregul vostru sistem nervos este într-un fel „răsfrânt” pentru a mânui noile nivele de informaţie. S-ar putea să descoperiţi şi că vederea voastră devine puţin înceţoşată, sunetele din urechi devin atât de pronunţate încât cu greu auziţi. Nervii din ureche şi ochi, şi de fapt întregul vostru aparat senzorial sunt necesare pentru a procesa mult mai multă informaţie decât a fost procesată până atunci. Astfel că uneori s-ar putea să apară amestecări de gânduri. Ai răbdare cu tine şi aveţi răbdare cu cei din jur. Păstraţi-vă simţul umorului, pentru că sunt zile când este foarte comic. Un alt lucru care este foarte comun la corpul de Lumină de nivelul opt sunt palpitaţiile de inimă sau o bătaie aritmică de inimă. Aceasta pentru că sistemul intern, cinci-dimensional (numit sistemul axial) se aliniază şi inima ta s-ar putea să primească implusuri electrice duale. Acest lucru continuă până se ajunge la un punct de trecere, unde sistemul axial şi sistemul nervos autonom îşi unifică funcţiunile şi inima operează de fapt cu implusuri din sistemul axial. Corpul de Lumină de nivelul opt este foarte incitant. Când 95% din lucrătorii de Lumină erau în corpul de Lumină de nivelul opt, au început să prindă într-o minte de grup, şi să producă programe cu totul noi pentru a sluji această planetă. Este ca şi cum ai tăia o super autostradă către Sursă pentru întreaga specie.
(primit prin e-mail)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: