Rugaciune pentru libertate

    Inchide-ti pentru o clipa ochii, deschideti-va inima si simtiti iubirea ce vine din inima voastra.
    Fuzionati cu aceste rugaciuni in mintea si in inima voastra, topiti-va in iubire. Impreuna, vom face o rugaciune foarte speciala pentru a experimenta comuniunea cu Creatorul nostru. Focalizati-va atentia asupra plamanilor, ca si cum nimic nu ar mai exista decat plamanii. Simtiti placerea atunci cand plamanii se expansioneaza pentru a implini cea mai mare necesitate a corpului uman – respiratia.
    Respirati adanc si simtiti aerul care va umple plamanii. Simtiti ca aerul nu este altceva decat iubire. Observati legatura care exista intre aer si plamani, o legatura de iubire. Umpleti-va plamanii cu aer pana cand corpul vostru simte nevoia sa elimine acel aer. Apoi expirati si simtiti din nou placerea. Ori de cate ori implinim o necesitate a corpului uman, acest proces ne produce placere. Simpla respiratie este suficienta pentru noi pentru a putea fi fericiti, pentru a ne bucura de viata. Simplul fapt ca traim este suficient. Simtiti asadar placerea de a fi viu, placerea de a simti iubirea…

Rugaciune pentru libertate
    Creator al Universului, ne rugam tie sa vii printre noi si sa impartasesti cu noi o puternica comuniune de iubire. Noi stim ca adevarul tau nume este Iubire, ca a fi in comuniune cu tine inseamna a impartasi aceeasi vibratie, aceeasi frecventa care o ai tu, doarece tu esti singurul lucru care exista in univers.
    Astazi, ajuta-ne sa fim la fel ca tine, sa iubim viata, sa fim una cu ea, sa fim iubire. Ajuta-ne sa iubim la fel cum iubesti tu, neconditionat, fara asteptari, fara obligatii, fara judecati. Ajuta-ne sa iubim si sa ne acceptam pe noi insine fara a ne judeca, deoarece daca ne judecam pe noi, ne vom gasi vinovati si va trebui sa fim pedepsiti.
    Ajuta-ne sa iubim tot ceea ce ai creat tu, neconditionat, dar mai ales pe celelalte fiinte umane, indeosebi pe ceilalti oameni pe care incercam atat de mult sa-i iubim. Deoarece atunci cand ii respingem pe ei, noi ne respingem de fapt pe noi insine. Iar atunci cand ne respingem pe noi insine, iar atunci cand ne respingem pe noi, te respingem pe tine.
    Ajuta-ne sa-i iubim pe ceilalti asa cum sunt ei, neconditionat. Ajuta-ne sa-i acceptam asa cum sunt, fara a-i judeca, deoarece daca-i judecam pe ei, ii vom gasi vinovati si vom simti nevoia de a-i pedepsi.
    Astazi, curata-ne inimile de orice emotie otravita pe care o mai avem, elibereaza- ne mintea de orice judecata, astfel incat sa putem trai in pace si iubire.
    Astazi este o zi foarte speciala. Astazi ne deschidem inimile pentru a iubi din nou, asa ca ne putem spune unul altuia: “Te iubesc”, fara nici o frica, si cand spun aceasta o spun din tot sufletul. Vino la noi, foloseste vocile noastre, foloseste ochii nostri, foloseste mainile noastre si foloseste-ne inimile pentru a ne oferi celorlalti intr-o comuniune de iubire cu toata lumea. Astazi, Creatorule, ajuta-ne sa fim la fel cum esti tu. Iti multumim pentru tot ceea ce primim astazi, dar mai ales pentru libertatea de a fi cei care suntem cu adevarat. Amin

Anunțuri

2 comentarii (+add yours?)

 1. Ralu Daniela
  Mar 02, 2014 @ 08:39:41

  Adevărat!

  Răspunde

 2. Ralu Daniela
  Mar 02, 2014 @ 15:28:18

  Chipul îl avem cu toţii… mai rămâne să ne asemănăm în mod desăvârşit Creatorului nostru… aceasta-i reţeta Bucuriei şi a Fericirii neîntrerupte, pentru mine.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: