Flacara violeta

    Flacara violeta este mai mult decat lumina violeta. Este o energie spirituala invizibila, care li se infatiseaza avand culoarea violeta celor care si-au dezvolat perceptia vizuala spirituala. In secolele trecute, cunoastrerea flacarii violete a fost data numai catorva alesi care s-au dovedit demni de a o primi. Sfintii si initiatii din Orient si Occident au utilizat de multa vreme flacara violeta pentru a-si accelera dezvoltarea spirituala, insa aceasta cunoastere candva secreta nu a fost dezvaluita multimilor inainte de secolul al XX-lea.
    Flacara violeta poate fi utilizata in numeroase scopuri. Ne revitalizeaza si ne revigoreaza. Poate vindeca suferintele emotionale si chiar pe cele fizice, ne poate imbunatatii relatiile si ne poate face viata mai usoara. Si mai important inca, flacara violeta preschimba energia negativa in energie pozitiva, dandu-i acele calitati necesare pentru a deveni un instrument eficient de vindecare. Mai mult decat oricand in trecut, astazi stim ca bolile isi pot avea originea in starea noastra mentala, emotionala si spirituala. Prin transformarea gandurilor si sentimentelor negative, flacara violeta ne ofera o rampa pentru vindecare.
    Eu o consider cel mai mare dar pe care Dumnezeu l-a facut Universului. Cred ca veti fi de acceasi parare dupa cei veti proba si dumneavoastra calitatile binefacatoare. ..
    Invocatiile sunt rugaciuni ritmate, care apeleaza la o energie spirituala puternica. Aceasta energie luminoasa, combinata cu tehnica vizualizarii, are calitatea speciala de a sterge si a transmuta aspectele noastre negative.
    A transmuta inseamna a modifica forma, aspectul sau natura, in special aducand un anumit lucru intr-o stare superioara. Termenul era utilizat de vechii alchimisti, care incercau sa transforme metalele obisnuite in aur, separand partile “grosiere” de cele “subtile” prin incalzire. Alchimistii ajunsi la cel mai inalt grad de spiritualitate erau in cautarea unei modalitati prin care sa preschimbe plumbul energiei omenesti negative in aurul energiei divine. Unii dintre ei isi atingeau scopul folosind secretele flacarii violete transformatoare.
Eu Sunt flacara violeta
    Lucrand in mine –acum
Eu Sunt flacara violeta
    Luminii ma inchin
Eu Sunt flacara violeta
    In infinita putere cosmic
Eu Sunt a Domnului lumina
    Stralucitoare-n orice clipa
Eu Sunt flacara violeta
    Arzand ca un soare
Eu Sunt sacra putere a Domnului
    Eliberand pe fiecare
(se repeta de 9 ori in fiecare seara la aceeasi ora)
E.C.Prophet

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: