Secretul flacarii violete

    Nu toti cei care rostesc formulele de invocare a flacarii violete vad lumina violeta sau aud sunete neobisnuite. Unii percep violetul atunci cand inchid ochii si se concentreaza asupra centrului energetic dintre sprincene. Altii pur si simplu se simt mai fericiti sau intr-o armonie mai evidenta cu Sinele lor Superior.
    Flacara violeta transmite o senzatie de elan – de vibratie, buna dispozitie si vitalitate. Va ajuta sa fiti recunoscatori si iertatori. Va intrebati cum reuseste aceste lucruri? Transmutandu-va karma negativa.
    Energia negativa se poate manifesta in multe feluri, de la boli si accidente, pana la obiceiuri adanc inradacinate, care va impiedica sa va intelegeti bine cu ceilalti. Aceasta negativitate este inregistrata in aura, respectiv in campul energetic care inconjoara campul fizic. Aura reflecta gandurile si sentimentele pozitive, dar si sentimentele de manie, ura, gelozie sau frustare. Ea include vibratii pe care le adunati de la cei din jur, precum si propria karma cumulata si inregistari din vietile trecute.
    Asa se face ca ati putea purta cu dumneavoastra ziua intreaga un sentiment de manie pe care vi l-a trezit un sofer uricios de taxi sau propria nemultumire la micul dejun cu sotul sau sotia. Sau, ati putea fi nefericiti deoacere carati povara unor experiente traumatice, fie din actualitate, fie dintr-o viata trecuta. Aceasta energie negativa se solidifica si se aduna in jurul dumneavoastra si va poate ingreuna considerabil, la fel ca o pereche de galosi din ciment.
    Insa nu va acopera doar picioarele. Negativitatea aceasta se aseamna cu un vartej de energie de forma unei tobe, care va imprejmuieste corpul de la talie in jos. Eu ii spun centura electronica. Psihologii o numesc subconstient si inconstient. Acumularea de enegie negativa va poate frana obtinerea succesului in viata.
    Solutia este flacara violeta, si “solventul miraculos”care dizolva energia negativa. Invocand flacara violeta dimineata sau seara, intre cinci si cinsprezece minute zilnic, veti fi ajutati sa va mentineti pe durata intregii zile un sentiment de pace, indiferent ce vi s-ar intampla.
    Odata ce veti incepe sa folositi puterea flacarii violete pentru a va curata aura, veti descoperi ca aceasta poate determina schimbari pozitive la toate nivelurile existentei. Flacara violeta va poate elibera, permitandu-va sa progresati din punct de vedere spiritual, sa va bucurati de toate beneficiile energiei pozitive care coboara de la Prezenta Divina din dumneavoastra si sa va dati seama care este cel mai inalt potential personal. Atingerea unei stari de uniune cu Sinele Superior este un proces care va poate lua multi ani au chiar intreaga viata. Dar de fiecare data cand invocati flacara violeta, va apropiati mai mult de acest scop primordial.
    Cu cat mai mult invocati flacara violeta, cu atat va eliberati de conditiile limitative. Dupa aceea, in calitate de instrumente ale iubirii lui Dumnezeu, veti fi si dumneavoastra mai capabili sa-i ajutati pe altii. Veti descoperi ca atunci cand oamnenii intra in contact cu aura dumneavoastra beneficieaza de vindecare si de innobilare sufleteasca.
    Adevaratul scop al miracolelor este sa restabileasca sanatatea trupului si sa realizeze uniunea cu Sinele Superior. Pentru a-si infaptui miracolele, Iisus utiliza puterea Sfantului Duh. Primul sau miracol a fost transformarea apei in vin, cu prilejul petrecerii de nunta in Cana Galileii.
    Apa simboliza constiinta omeneasca, transformata in vinul violet al Duhului Sfant. Acesta este un indiciu al faptului ca Iisus folosea aspectul flacarii violete a Duhului Sfant pentru a-si desavarsi miracolele. Dupa ce veti fi tranformati de flacara violeta, veti putea realiza si dumneavoastra, ca niste adevarati alchimisti, miracole de vindecare spirituala si fizica.

Flacara violeta gaseste dizarmoniile care provoaca probleme psihologice, provenind din prima copilarie si din incarnari anterioare. Acestea au format in constiinta omului fisuri atat de adanci, incat nu au putut fi dezlocuite de-a lungul mai multor vieti.
Saint Germain

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: