Arhanghelul Chamuel

Cunoscut si sub numele de Camael, Camiel, Camiul, Camniel, Cancel, Jahoel, Kemuel, Khamael, Seraphiel, Shemuel
    Numele lui Chamuel inseamna “cel care il vede pe Dumnezeu” sau “cel care il cauta pe Dumnezeu”. Chamuel este de obicei pe lista celor sapte arhangheli pricipali si este considerat un conducator puternic in ierarhia ingerilor cunoscuti sub denumirea de “Puteri”. Puterile sunt ingeri care coordoneaza protectia lumii de temeri si de energiile joase. Ei actioneaza ca niste protectori care inlatura pe oricine ar incerca sa domine lumea intr-un mod negativ. Daca va temeti de evolutia evenimentelor la nivel mondial, chemati-l pe Chamuel pentru linistire, protectie si interventie.
    De asemenea, Chamuel protejeaza si lumea noastra personala. El ne ajuta sa descoperim aspectele importante ale vietii noastre, cum ar fi relatiile de iubire, prietenii, cariera, obiectele pierdute si chiar misiunea noastra personala in aceasta viata. Chamuel lucreaza cu noi pentru a pune temelii puternice relatiilor si carierelor noastre, astfel incat sa fie trainice, importante si sanatoase.
    Arhanghelul Chamuel este foarte bun, iubitor si dulce. Veti sti ca este alaturi de voi cand veti simti fluturi in stomac si o furnicatura placuta in corp. El spune: “ Permiteti-mi sa va insotesc in trecerea prin viata, astfel incat calatoria sa fie usoara si plina de succes. Cea mai mare placere a mea este sa aduc pacea, care sa inlocuiasca orice energie legata de durere.”

Ajuta la:
• Gasirea carierei potrivite, a misiunii persoanle si a obiectelor pierdute
• Edificarea si intarirea relatiilor
• Gasirea sufletului pereche
• Pacea mondiala

INVOCATIE
    Chemati-l pe Chamuel pentru a regasi orice vi se pare ca ati pierdut. El va aude gandurile, deci il puteti chema in gand, chiar atunci cand sunteti in panica:
    “ Arhanghele Chamuel, se pare ca mi-am pierdut [denumiti obiectul ori situatia]. Stiu ca nimic nu este intr-adevar pierdut, din moment ce Dumnezeu se afla peste tot si poate vedea unde se afla orice lucru. Te rog, calauzeste-ma sa gasesc ceea ce caut. Multumesc, Chamuel.”

Anunțuri

2 comentarii (+add yours?)

 1. Sebastian
  Mai 26, 2013 @ 09:49:02

  multumesc foarte mult pentru acest articol despre Chamuel. Mi-a adus lumina in mintea mea despre cateva aspecte. de asemenea cum sa recuperez ceva pierdut cu ajutorul sau

  Răspunde

 2. Marin
  Oct 18, 2016 @ 18:08:42

  Multumesc pentru calauzire.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: