Arhanghelul Gabriel

Cunoscut si sub numele de Abruel, Jibril, Jiburili, Serafili
    Numele Gabriel inseamna “Dumnezeu este taria mea”. Gabriel (care are chip de femeie) este ingerul celebru care le-a vestit Elisabetei si Mariei nasterea fiilor lor, Ioan Botezatorul si Iisus din Nazaret. De asemenea, Arhanghelul Gabriel i-a dictat lui Mohamed textul spiritual al Islamului, Coranul. Prin urmare, Gabriel a devenit cunoscut ca un inger “mesager”. Rolul lui Gabriel in lume continua sa fie important, ajutand atat parintii, cat si mesagerii umani.
    In primul rol, Gabriel ii calauzeste pe parintii plini de speranta in conceperea unui copil sau in procesul adoptarii unui copil. Gabriel da tarie si curaj acestor parinti, ajutand viitoarele mame sa se concentreze asupra credintei binecuvantate de a crea cea mai potrivita atmosfera pentru copilul lor.
    In al doilea rol, arhanghelul ajuta pe oricine a carui misiune personala in aceasta viata implica arta sau comunicarea. Chemati-l pe Gabriel pentru ajutor, calauzire sau impresariat, daca sunteti actor, artist, scriitor, dansator, jurnalist, model, muzician, reporter, cantaret, compozitor, profesor sau desfasurati orice activitate care implica transmiterea unor mesaje spirituale. Gabriel va deschide usile pentru a va ajuta sa va exprimati talentul in cel mai potrivit mod. Arhanghelul actioneaza si ca indrumator, inspirand si motivand artistii si comunicatorii si ajutandu-i sa-si depaseasca teama si tendinta de a amana.
    Gabriel a fost timp cunoscut ca un arhanghel puternic si tare, iar cei care il cheama se vor simti indemnati la actiuni care vor avea rezultate benefice. Gabriel este evident un arhanghel al actiunii! El spune: „ Sunt aici sa-i conduc pe cei care se exprima deschis si pe cei care exprima nevoile societatii. Activitatea de a vorbi in numele si pentru apararea altei persoane este veche si putine lucruri s-au schimbat de-a lungul timpului, cu exceptia catorva realizari tehnice. In alte domenii, cugetarea, arta si oratoria si-au pastrat o forta constanta si neintrerupta, dand putere oamenilor care doresc sa schimbe si sa ajute. Permiteti-mi sa deschid usile oportunitatii pentru aceia dintre voi care va auziti chemarea inimii sa creati si sa interpretati pe o scara mai larga.”

Ajuta la:
• Adoptarea unui copil
• Fertilitate si conceperea unui copil
• Artistii si proiectele legate de arta
• Jurnalisti si scriitori
• Activitatea in televiziune si radio

INVOCATIE
    Inainte de a incepe orice proiect artistic sau de comunicare, cereti-i Arhanghelului Gabriel sa va calauzeasca si sa va vegheze asupra activitatilor voastre, spunand in gand sau cu voce tare:
    „ Arhanghele Gabriel, te rog sa fii alaturi de mine in timp ce [descrieti proiectul]. Te rog, sa deschizi canalele mele creatoare, astel incat sa fiu intr-adevar inspirat. Ajuta-ma sa-mi deschid mintea pentru a putea da nastere unor idei unice. Si te rog sa ma ajuti sa am energia si motivatia necesara pentru a duce la bun sfarsit aceasta inspiratie. Multumesc, Arhanghele Gabriel.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: