Flacara violeta, un dar al lui Saint Germain

    Maestii Inaltati, impreuna cu ingerii si arhanghelii, ne invata cum sa ne eliberam, atat pe noi, cat si alti oameni. Din lumile spirituale, Maestrii au comunicat cu noi prin intermediul diversilor Mesageri.
    Maestrii ne-au dictat si multe dintre invocatiile pe care le utilizam. Atunci cand le recitati cuvintele, aveti acces direct la protectia, indrumarea si binecuvantarea lor.
    Fiecare Maestru Inaltat ne invata despre un alt aspect al lui Dumnezeu. Saint Germain, care a fost forta inspiratoare – daca nu actorul principal – in miscarile de elibarare produse de-a lungul mileniilor, ne-a aratat cum sa folosim flacara violeta pentru a ne elibera pe noi insine si intreaga omenire.
    Flacara violeta este esenta uneia dintre cele “ sapte raze “. Exact asa cum o raza de soare care trece printr-o prisma se refracta in cele sapte culori ale curcubeului, la fel si lumina spirituala se manifesta in sapte raze. Fiecare raza are o culoare, o frecventa si o calitate specifica a constiintei lui Dumnezeu. Raza violeta este cunoscuta ca a saptea raza. Cand o invocati in numele lui Dumnezeu, ea coboara ca o unda de energie spirituala si explodeaza in inima noastra intr-o flacara spirituala, ale carei calitati sunt compasiunea, iertarea, dreptatea, libertatea si transmutatia.
    Saint Germain este stiut ca Stapanul celei de-a Saptea Raze. De fiecare data cand ii adresam rugaciuni, el ne aduce multe daruri ale Spiritului – bucuria lui, diplomatia si creativitatea. Cu inovatiile sale in domeniul stiintei, literaturii, religiei, guvernarii, filosofiei, educatiei, vindecarii, alchimiei si altele, ne poate fi o sursa de inspiratie.
    Timp de aproape sapte zeci de ani, Saint Germain ne-a pregatit pentru a intra in epoca Varsatorului, in care vor domni pacea, libertatea si iluminarea. La inceputul anilor 1930, el ia aparut lui Guy Ballard si i-a dat prima invatatura despre flacara violeta.
    Saint Germain a transmis faptul ca dupa un numar mare de secole in care cunoasterea secretului flacarii violete a fost ascunsa, in aceste timpuri cruciale Maestrii au decis sa dea liber folosirii ei tuturor oamenilor. Saint Germain a spus: “Folosirea flacarii violete mistuitoare este mai valoroasa pentru voi si pentru intreaga omenire decat toata avutia, tot aurul si toata nestematele planetei.”

Cum se exercita efectul flacarii violete
    Oamenii remarca intradevar o diferenta spirituala si fizica atunci cand folosesc flacara violeta. Dar ce se intampla de fapt cand repetam cuvintele unei invocatii?
    Va pot prezenta doua perspective ale fenomenului – cea spirituala, asa cum mi-a fost revelata de Maestrii Inaltati si cea stiintifica, bazata pe descoperiri recente ale fizicii si medicinei. Ambele explicatii implica acelasi concept, cel al vibratiei.
    In fizica, frecventa de vibratie este viteza cu care se produce o oscilatie sau o miscare inainte si inapoi. Asa cum inteleg eu lucrurile, la nivel spiritual vibratia reprezinta de asemnea viteza de rotatie a electronilor in jurul nucleului atomic. Asa cum veti vedea, s-ar putea ca intre aceste definitii sa nu fie diferente prea mari.
    Fiecare dintre noi are patru corpuri care sunt invelisurile sufletului: (1) corpul fizic, care poate fi vazut si atins; (2) corpul dorintelor sau astral, in care sunt continute emotiile; (3) corpul mental, care este mintea noastra constienta; si (4) corpul eteric sau al memoriei, care curpinde amintirile tuturor vietilor noastre trecute. Flacara violeta lucreaza asupra acestor patru corpuri inferioare, modificandu-le frecventa de vibratie.
    Saint Germain ne-a dat formula “Eu Sunt o fiinta de foc violet! Eu Sunt puritatea dorita de Dumnezeu!” Cand rostiti aceasta invocatie si celelalte pentru flacara violeta, ele patrund in fiecare celula si atom al corpului, in minte, in emotii, in subconstient si in memorie.
Ce face flacara violeta cand patrunde in atomii corpului? Maestrii au dat urmatoarea explicatie.
    Stim cu totii ca atomii sunt alcatuiti in cea mai mare parte din spatiu gol. Chiar daca atomul ar avea dimensiunea unei mingi de baschet, nucleul lui ar fi si atunci prea mic pentru a putea fi vazut cu ochiul liber. Cu toate acestea 99,9% din masa atomica se concentreaza in nucleu, in timp ce in restul mingii de baschet ramne un spatiu liber, locuit numai de electroni, care au o masa proprie foarte mica. Tot acest spatiu liber dintre nucleu si marginea atomului este locul in care se pot aglomera energia negative si dizarmonia.
    La nivelul celular sau molecular, aceasta substanta apare ca un praf, funingine, smoala sau chiar beton. Maestrii ne-au transmis imaginea sugestiva a cuiva care ia o galeta de smoala topita si o toarna intr-un butoi plin cu bucati de marmura. Spatiul dintre bucati se umple si se incleie de la smoala care curge, iar dupa scurt timp intreaga masa se incheaga la un loc.
    Maestrii ne spun ca atunci cand corpurile noastre fizice si spiritual devin blocate si impovarate de energia si karma negativa, vibratia electronilor din cele patru corpuri inferioare este incetinita. Atunci incepem sa intram in rezonanta mai mult cu negativitatea si mai putin cu energia cosmic pura, care vine de la Prezenta lui Dumnezeu, iar in cele din urma ne putem imbolnavi. Cu cat se acumuleaza mai multa substanta in cele patru corpuri inferioare, cu atat frecventa de vibratie este mai scazuta si devenim mai impovarati. Spiritual, aceasta este cauza morii oamenilor.
    Daca ati studiat acupunctura si yoga, stiti ca sanatatea optima se manifesta cand energia spirituala curge liber prin corp. Cand substanta karmic se solidifica, este ca si cum s-ar “ingrosa arterele” corpurilor spirituale. Intrand in rezonanta cu aceasta negativitate, daca nu facem ceva pentru a iesi din starea respectiva, ajungem in cele din urma sa ne identificam cu ea.
    Flacara violeta transmuta toata negativitatea gazduita in oricare parte a corpurilor noastre spirituale si fizice. Sunt incluse aici toate elementele negative, de la detestarea de sine pana la virusii fizici. Intrand in actiune, flacara violeta trece prin spatiile infundate dintre electroni si nuclee. Ea indeparteaza aceste particule de substanta densa din corp si le dizolva. Procesul acesta transmuta energia negativa in energie pozitiva si in reda puritatea initiala.
E.C.Prophet

Reclame

3 comentarii (+add yours?)

 1. dana
  sept. 06, 2012 @ 09:31:39

  Foarte interesant, asrticolul, de catva timp chiar eram interesata de acest subiect.As avea o intrebare, fara initierea in acest sistem se poate invoca flacara violet?

  Răspunde

 2. miruna
  mart. 16, 2013 @ 17:51:52

  as vrea sa stiu cu se controleaza flacara violet…am multe intrebari. chiar exista? cum o pot controla? ce trebuie facut? cine ma poate ajuta in a o aplica? cum as putea sa-i fac sa creada pe cei din jur? doar membrii familiei ma cred. ar trebui luat legatura cu cineva? este doar o gluma sau purul adevar…..cand le fac cu mana pe spate bunica, tata..spun ca simt ceva. nu este usor de crezut. daca va rog….imi raspundeti la aceste intrebari?

  Răspunde

 3. renata
  apr. 28, 2016 @ 12:14:56

  AMIN

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: