Arhanghelul Mihail

(Iudaism, Crestinsm, Islaism)
Cunoscut si sub numele de Beshter, Mika’il, Sabbathiel, Sfantul Mihail

    Numele Mihail inseamna “cel care este asemenea lui Dumnezeu” sau “cel care arata ca Dumnezeu”. Arhanghelul este conducator printre arhangheli. El conduce cetele ingerilor cunoscuti sub numele de “Virtuti” si vegheaza asupra misiunii purtatorilor de lumina. Functia lui pricipala este sa elibereze Pamantul si pe locuitorii sai de toxinele asociate cu teama. Oamenii pe care ii mobilizeaza si cu care lucreaza sunt numiti “purtatori de lumina”, iar Mihail le cere sa desfasoare munca de invatare si de vindecare spirituala, la nivel profesional sau in timpul liber.
    Arhanghelul Mihail a inspirat conducatorii si purtatorii de lumina inca din Gradina Raiului, unde l-a invatat pe Adam cum sa cultive pamantul si sa aiba grija de familia lui. Ioana d’Arc le-a spus inchizitorilor sai ca Arhanghelul Mihail a fost cel care i-a dat forta si curajul de a conduce Franta in timpul Razboiului de o suta de ani. In anul 1950, arhanghelul a fost canonizat sub numele de Sfantul Mihail, “patronul ofiterilor de politie”, deoarece el ajuta la realizarea faptelor de eroism si de vitejie.
    Arhanghelul Mihail este foarte inalt si foarte placut la infatisare si poarta de obicei o sabie, pe care o foloseste pentru a ne elibera din capcana temerilor. Cand este in apropiere, s-ar putea sa vedeti scantei sau fulgere de lumina albastra sau purpurie stralucitoare. Mihail are o energie inflacarata si prezenta lui este destul de puternica pentru a va face sa transpirati. Am cunoscut mai multe femei care au participat la cursurile mele si mi-au spus ca li se parea ca au bufeuri provocate de menopauza, pana cand si-au dat seama ca tocmai il chemasera pe Arhanghelul Mihail, iar prezenta lui genera toata acea caldura!
    Mihail are si incredibila capacitate de a repara aparatele electrice si mecanice, inclusiv computerele. L-am chemat de mai multe ori sa ma ajute cand nu functiona telefonul, faxul ori alt aparat electronic si intotdeauna a rezolvat situatia. O studenta de-a mea l-a chemat chiar atunci cand avea de reparat instalatia sanitara a unei prietene (domeniu despre care nu stia nimic, dar se oferise sa o ajute fiindca avea credinta ca putea sa o faca). Imediat ce femeia l-a chemat pe Arhanghelul Mihail, instalatia parea ca s-a reparat singura si totul s-a rezolvat intr-o clipa.
    Mihail ii calauzeste pe cei care se simt pierduti sau blocati in implinirea misiunii lor personale sau in cariera. El ii poate stimula pe cei care sunt nemotivati sau tematori sa actioneze. De asemenea, el ofera calauziri clare privind urmatorul pas care trebuie facut.

Ajuta la:
• Angajare si dedicare in implinirea convingerilor
• Curaj
• Stabilirea directiei
• Energie si vitalitate
• Toate aspectele privind misiunea personala
• Motivare
• Protectie
• Eliberarea si curatarea spatiului
• Eliberarea sufletului
• Constientizarea valorii proprii si cresterea stimei de sine

Invocatie
    Chemati-l pe Arhanghelul Mihail atunci cand va este teama ori va simtiti vulnerabili. Va va veni imediat in ajutor, incurajandu-va si protejandu-va atat fizic, cat si emotional. Ii veti simti prezenta razboinica, ca si cum un bodyguard plin de iubire v-ar proteja. Oricine ar fi avut intentia sa va faca rau isi va schimba gandul sau dispozitia sufleteasca.
    Arhanghelul Mihail nu cere sa spuneti o invocatie formala si va veni la oricine il cheama. De exemplu, va puteti gandi:
    “Arhanghele Mihail, te rog vino la mine acum, am nevoie de ajutorul tau!”
    Apoi descrieti in gand situatia pentru care aveti nevoie de sprijin. Asa cum am spus mai devreme, veti sti ca a venit atunci cand veti simti energia fierbinte, caracteristica lui.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: