Arhanghelul Uriel

(Iudaism, Crestinism)
    Numele Uriel inseamna “Dumnezeu este lumina”, “lumina lui Dumnezeu” sau “focul lui Dumnezeu”, fiindca el lumineaza ori lamureste situatiile si da informatii si avertismente profetice. Uriel l-a avertizat pe Noe despre potopul care avea sa urmeze, l-a ajutat pe profetul Ezra sa interpreteze prezicerile mistice privind venirea lui Mesia si a oferit omenirii Cabala. De asemenea, se spune ca Uriel a adus omenirii cunoasterea si practica alchimiei – capacitatea de a transforma un metal de baza in metal pretios, prcum si capacitatea de a manifesta diferite lucruri din nimic sau din aer.
    Uriel este considerat unul dintre cei mai intelepti arhangheli. El seamana foarte mult cu un batran intelept la care apelam pentru informatii intelectuale, pentru solutii practice si pentru perspective creatoare. In loc sa fiti nevoit sa urcati pe un munte pentru a ajunge la un intelept, Uriel va veni intr-o clipa la dumneavoastra. Totusi, personalitatea lui Uriel nu este la fel de deosebita ca cea a Arhanghelului Mihail, de exemplu. S-ar putea nici macar sa nu observati ca Uriel a venit sa raspunda la rugaciunile dumneavoastra pana cand nu veti observa o noua idee care v-a patruns in minte.
    Poate datorita legaturii sale cu Noe, precum si afinitatii sale pentru elemetele meteorologice ale fulgerului si tunetului, Uriel este considerat un arhanghel care ajuta oamenii la cutremure, inundatii, incendii, uragane, tornade, dezastre naturale si orice alte schimbari ale Pamantului.     Chemati-l pe Arhanghelul Uriel pentru a fi avertizati de asemenea evenimente sau pentru vindecare si refacere dupa un asemenea eveniment.
Ajuta la:
• Alchimie
• Magie divina
• Schimbari ale Pamantului
• Solutionarea probelemelor
• Intelegere spirituala
• Studii, teste in activitatea studentilor
• Vreme
• Scris

INVOCATIE
Din moment ce Uriel are atat de multe talente si ne ajuta in atat de multe domenii ale vietii, este o idee buna sa-l chemam in mod regulat. Ganditi-va la el ca la un mentor spiritual, care va poate supraveghea lectiile de viata. Una dintre cele mai importante cai prin care Uriel ne poate ajuta este sa ne dea informatii suplimentare, astfel incat sa putem lua decizii bine informate. In asemenea cazuri, chemati-l cam in felul urmator:
    “Arhanghele Uriel, te rog sa ma ajuti cu intelepciunea ta in [descrieti situatia despre care ati dori sa fiti lamuriti]. Doresc cat mai multe informatii posibile, incat sa pot vedea clar adevarul acestei situatii. Te rog, ajuta-ma sa iau o decizie in cunostiinta de cauza, informandu-ma despre toate perspectivele implicate. Te rog, ajuta-ma sa aud clar, sa inteleg aceste informatii si sa am mintea cat mai deschisa posibil. Multumesc, Arhanghele Uriel.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: