Arhanghelul Rafael

(Iudaism, Crestinsm)
Cunoscut si sub numele de Labbiel
    Numele Rafael inseamna “Dumnezeu vindeca” sau “Dumnezeu a vindecat”, pornind de la cuvantul ebraic rapha, care inseamna “doctor” sau “vindecator”.
    Rafael este un vindecator puternic al corpurilor fizice, atat pentru oameni, cat si pentru animale. Cei care il cheama pe Rafael sunt vindecati rapid. Se spune ca el a alinat durerea pe care Avram (Abraham) a simtit-o atunci cand a fost circumcis ca adult.
    Rafael poate fi invocat si in numele altei persoane. El va veni oriunde este chemat; totusi, nu va incalca liberul arbitru al vreunei persoane. Prezenta lui Rafael va avea un efect linistitor, care va ajuta vindecarea naturala prin reducerea stresului si a anxietatii.
    In Cartea lui Tobit, Rafael calatoreste cu Tobias, care este fiul lui Tobit. In timpul acestei calatorii, Rafael il fereste pe Tobias de orice vatamare, fapt care i-a conferit lui Rafael rolul de “Patron al Calatoriilor”. Rafael este un insotitor minunat, atunci cand vreti sa calatoriti in siguranta si toate detaliile privind transportul, cazarea si bagajele sa se desfasoare in mod miraculos. Ii ajuta si pe cei care s-au angajat intr-o calatorie spirituala launtrica, sprijinindu-i si calauzindu-i in cautarea adevarului.
    Rafael i-a mai aratat lui Tobias si cum sa foloseasca unele parti din pestele pe care il prinsese in scopuri medicinale, cum ar fi sa prepare balsamuri si unguente vindecatoare. Este un exemplu ca Rafael nu numai ca vegheaza direct munca de vindecare spirituala a celor bolnavi sau raniti, ci ii si calauzeste pe vindecatorii umani sa stie ce tratamente pamantesti sa foloseasca asupra pacientilor lor. Vindecatorii il pot chema in gand pe Rafael pentru calauzire inaintea sau in timpul sedintelor de tratament. Rafael ii ajuta si pe cei care vor sa devina vindecatori in privinta educatiei (inclusiv obtinerea timpului si banilor necesari pentru scoala), iar apoi ii sprijina in organizarea si desfasurarea practicii vindecatoare, atragandu-le clienti minunati.
    Rafael este vindecator si calauzitor pentru animalele salbatice si domestice. Eu am avut rezultate minunate atunci cand l-am rugat pe Rafael sa ma ajute sa regasesc animale pierdute pentru mine, prietenii si clientii mei. Rezultatele au fost aproape imediate, fiindca animalele par sa fie deosebit de deschise fata de ingrijirea tandra, plina de iubire.
    In cele din urma, Rafael l-a ajutat pe Tobit sa-si vindece orbirea si a lucrat cu mii de cursanti de la seminariile mele pentru a le deschide “cel de-al treilea ochi”, care este centrul energetic (chakra) al clarviziunii. Rafael este foarte placut, iubitor, bun si amabil si puteti sti ca este in preajma atunci cand vedeti scantei sau fulgere de lumina verde-smarald.
    Arhanghelii Rafael si Mihail lucreaza adeseori in tandem pentru a exorciza duhurile rele si pentru a inlatura energiile joase din oameni si locuri. Testamentul lui Solomon descrie cum Rafael i-a adus Regelui Solomon inelul magic, inscriptionat cu steaua in sase colturi (steaua lui David). Solomon a folosit inelul sau pentru a subjuga demonii. Asadar, o parte din munca de vindecare a lui Rafael implica alungarea duhurilor si curatarea locurilor.
    Ajuta la:
• Eliminarea si reducerea dependentelor si poftelor
• Clarviziune
• Vedere, fizica si spirituala
• Vindecarea oamenilor si animalelor
• Regasirea animalelor pierdute
• Curatarea spatiilor
• Alungarea duhurilor
• Protejarea, buna desfasurare si armonie a calatoriilor

INVOCATIE
    Oricand treceti printr-o suferinta fizica, dumneavoastra, alta persoana sau chiar un animal, chemati-l pe Rafael pentru un tratament angelic. El va interveni imediat in corpul persoanei sau animalului si va oferi calauzire despre ce trebuie facut pentru a obtine vindecarea.
Daca doriti sa-l invocati pe Rafael pentru dumneavoastra, ganditi doar:
    “Arhanghele Rafael, am nevoie de ajutor pentru [descrieti situatia]. Te rog sa-mi cuprinzi si sa-mi umpli corpul cu energia ta puternic vindecatoare a iubirii divine. Las acum intreaga situatie in seama lui Dumnezeu si stiu ca, prin aceasta eliberare, sunt deschis sa-mi manifest sanatatea daruita de Dumnezeu sub toate aspectele. Iti multumesc pentru energia, starea de bine si fericirea pe care mi le-ati daruit, Doamne Dumnezeule si Arhanghele Rafael.”
    Daca doriti sa-l invocati pe Rafael pentru altcineva, il puteti vizualiza pe el si pe alti ingeri inconjurand persoana ori animalul cu prezenta lor si cu lumina vindecatoare verde-smarald. Ii puteti cere lui Dumnezeu sa-l trimita pe Rafael sau chemati-l direct pe Rafael:
    “Arhanghele Rafael, te rog sa faci o vizita vindecatoare lui [numele persoanei sau animalului] si sa aduci sanatatea si starea de bine pentru toti cei implicati. Te rugam, ajuta-ne sa ne inaltam toate gandurile la nivelul credintei si sperantei si sa inlaturam toate indoielile si temerile. Te rog sa deschizi calea, astfel incat sanatatea divina sa se manifeste acum si pururea. Multumesc.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: