Eu Sunt

    Am auzit plansul inimii voastre. Am vazut cautarea sufletului vostru. Stiu cat de tare tanjiti dupa Adevar. L-ati cautat in durere si in bucurie. Mi l-ati cerut cu insistenta, la nesfarsit. Sa Ma arat. Sa Ma explic. Sa Ma revelez.
    Aceasta si fac aici, cu cuvinte atat de clare, incat nu se poate sa nu intelegeti. Intr-un limbaj atat de simplu, incat nu se poate sa faceti confuzii. Cu un vocabular atat de obisnuit, incat sa nu va pierdeti in vorbarie.
    Continua. Intreaba-Ma orice. Orice. Ma voi stradui sa iti aduc raspunsul. Voi folosi intregul univers ca sa o fac. Asa ca, fii atent…Poti sa pui o intrebare…Dar fii atent.
    Asculta.
    Asculta cuvintele primului cantec pe care-l auzi. Urmareste informatia din primul articol pe care-l citesti. Povestea urmatorului film pe care-l vezi. Fraza intamplatoare rostita de prima persoana pe care o intalnesti. Sau soapta raului, oceanului, vantului care-ti mangaie urechea – toate aceste instrumente sunt ale Mele; toate aceste drumuri sunt deschise spre Mine. Iti voi vorbi, daca vrei sa asculti. Voi veni la tine, daca Ma inviti. Iti voi arata atunci ca am fost intotdeauna cu tine.
    In toate modurile, pe toate caile, in toate felurile.

Adevarul este ca Dumnezeu vorbeste cu toata lumea. Cu cei buni si cu cei rai. Cu sfantul si cu ticalosul. Si, desigur, cu noi toti. De exemplu, cu tine. Dumnezeu a venit la tine pe multe cai in timpul vietii tale si aceasta este una dintre ele.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: