Arhanghelul Raziel

(Iudaism, Cabala)
Cunoscut si sub numele de Ratziel, Saraqael, Suriel

    Numele Raziel inseamna “secretul sau taina lui Dumnezeu”, fiindca el lucreaza atat de indeaproape cu Creatorul, incat stie toate secretele Universului si modul cum functioneaza. Raziel a scris toate aceste secrete intr-un volum de simboluri si de magie divina, numit Cartea Ingerului Raziel sau Sefer Raziel. Dupa ce Adam si Eva au fost alungati din Eden (Gradina Raiului), Raziel i-a dat lui Adam cartea, pentru a-l calauzi in legatura cu manifestarea si gratia lui Dumnezeu. Mai tarziu, profetul Enoch a primit cartea, inainte de a se inalta la cer si de a se transforma in Arhanghelul Metatron. Noe a primit si el un exemplar al cartii de la Arhanghelul Rafael si a folosit informatiile pentru a-si construi arca si pentru a ajuta locuitorii Pamantului dupa Potop.
    Multi oameni de stiinta spun ca aceasta carte criptica (disponibila acum in librarii) a fost de fapt redactata de un invatat evreu din Evul Mediu, probabil Eleazar din Worms sau Isaac cel Orb. Totusi, cartea este greu de descifrat si se spune ca cititorii trebuie sa-l invoce pe Arhanghelul Raziel pentru a putea sa o inteleaga.
    Raziel ne poate ajuta sa intelegem unele materiale ezoterice, principiile manifestarii, geometria sacra, fizica cuantica si alte informatii de inalt nivel. De asemenea, va poate deschide catre nivelurile mai inalte ale capacitatilor paranormale si va poate mari capacitatea de a vedea, de a auzi, de a sti si de a simti calauzirea divina. Asemenea unui vrajitor divin, Raziel va poate ajuta in realizarea unor manifestari.
    Raziel este foarte iubitor, bun si inteligent. Prezenta sa poate parea subtila, dar daca l-ati invocat de mai multe ori, ii veti constientiza influenta pozitiva in practicile dumneavoastra spirituale.

Ajuta la:
• Alchimie
• Clarviziune
• Magie divina
• Dobandirea de informatii ezoterice
• Manifestare
• Capacitati paranormale

INVOCATIE
    Pentru a aprofunda intelegerea spirituala a conceptelor ezoterice, chemati-l pe Raziel. Fiindca mesajele sunt profunde, cel mai bine este sa-l contactati intr-un mediu linistit. Inchideti ochii, respirati adanc, linistiti-va mintea si spuneti in gand:
    “Arhanghele Raziel, te rog, ajuta-ma sa-mi deschid mintea catre secretele divine ale Universului. Ajuta-ma sa inlatur orice convingeri limitatoare sau temeri, ca sa pot avea intelegerea spirituala la cel mai profund si mai clar nivel. In mod special, as dori sa ma instruiesti in legatura cu [descrieti problema careia ati dori sa-i gasiti o solutie, punand intrebarile pe rand si lasand destul timp intre ele pentru ca Raziel sa poata raspunde la fiecare si dumneavoastra sa puteti prelua si intelege corect raspunsul sau]. Multumesc, Arhanghele Raziel, pentru invataturile tale.”

Reclame

2 comentarii (+add yours?)

 1. harmony
  ian. 01, 2012 @ 13:19:31

  Minunata rubrica si foarte utila.Este prezentarea cea mai plastica si mai aproape de sufletul meu!Prin modul in care ii descrii reusesti sa faci accesibil planul lor in lumea noastra si…parca au si venit, la chemare si rugaminte.
  Cu drag.

  Răspunde

 2. IR
  oct. 23, 2012 @ 14:10:36

  Unde se gaseste cartea?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: