Negarea şi fragmentarea

    Atunci când o persoană sau un suflet are sau experimenteaza ceva traumatic, şocant sau copleşitor, [traume] constiinta sau sufletul se fragmenteaza. [Fragmentarea sufletului]
    În terminologia mea ceva traumatic este prin definiţie ceva ce tu nu poţi accepta, conţine sau înţelege, şi de aceea îl împingi departe sau îl blochezi sau vei încerca să scapi de el. Tu judeci şi îl negi. În realitate, ceea ce se întâmplă este că tu împingi o parte a constiintei si sufletului tau, care este de a avea o experienta neplacuta, inacceptabila sau dureroasa, afara din constiinta ta si poate afara complet din sufletul tău, astfel încât tu pierzi o parte din sufletul tău-esenta. Şamani, [samanism] vindecători, clarvăzători, şi altii în multe culturi diferite în jurul planetei au lucrat, probabil, de mii de ani cu rezolvarea a tot felul de probleme, inclusiv boli, mai mult sau mai puţin direct şi conştient încercand sa ajute oamenii să aducă înapoi la proprietarul de drept fragmente ale sufletului pierdute sau furate şi sa elibereze durerea negata şi sa îndepărteze blocajele mentale, care sunt judecata inconştienta si neînţelegerile blocate, în aura noastra si chakre care ne împiedică de la primirea iubirii, forţei de viaţă, şi înţelegerilor despre noi înşine şi viaţă în mod direct de la divin.
    Cea mai revoluţionara ,din aproximativ ultimii 20-25 de ani de realizări, experienţe, şi descoperiri despre negare şi fragmentare este descoperirea că fragmentele pierdute ale sufletului care au fost împinse în totalitate in afara sufletului, se pot incarna în corpuri umane independente, în cazul în care fragmentele sunt destul de mari. În acest fel, un suflet poate fi fragmentat în multe parti de-a lungul timpului, si multe din fragmentele unui suflet pot fi încarnate în acelaşi timp. Oamenii care sunt legati unii de altii sunt adesea fragmente ale câtorva suflete. Diferitele generaţii ale unei familii sunt, prin urmare, adesea fragmente ale acelorasi cateva suflete. Un fragment specific se poate, desigur, întrupa din nou şi din nou, până cand fragmentul insusi se fragmenteaza mai departe, şi fragmentele individuale devin prea mici şi slabe pentru a fi capabile sa se întrupeze într-un corp uman. Fragmentele care sunt doar suficient de mari pentru a se putea întrupa, se întrupeaza de exemplu, ca oameni săraci şi oprimati în lumea a 3-a.
    În acest mod negarea şi fragmentarea este cauza tuturor suferintelor, mizeriei, suprimarii, şi suprapopulării pe Pamant.
    Toate conflictele şi opoziţiile între oameni sunt rezultatul negarii si fragmentarii – şi, prin urmare, un rezultat al neînţelegerilor inconştiente – neînţelegeri de judecare şi de blocare.
    Este, de asemenea negarea şi fragmentarea care fac dificila amintirea tuturor vieţilor noastre trecute/încarnări.
    Negarea şi fragmentarea sunt, de asemenea, motivul mai profund pentru care unii oameni simt că ceva este pierdut sau lipseşte în viaţa lor. Acesta este sentimentul de a fi fragmentat.
    Mulţi oameni, probabil, simt că ei sunt dependenti de lucruri sau de alte persoane, de exemplu de tehnologie şi, prin urmare, -de ingineri şi tehnicieni, sau de ştiinţa medicala şi de medici sau bani, şi, prin urmare, de angajatori sau clienti sau susţinători de familie sau altele. Această dependenţă este, de asemenea, un rezultat al negarii şi fragmentarii.
    Îmbătrânirea în sine şi toate bolile şi moartea sunt simptome ale negarii şi fragmentarii. Simt că existenţa imbatranirii, bolilor, durerii, mortii, şi reîncarnarii mai mult decât orice altceva încearcă să ne spună că noi ne-am negat şi suntem fragmentati. Chiar şi oamenii care par a fi cei mai fericiti aici, pe Pământ imbatranesc şi mor. Acest lucru pur şi simplu nu poate fi intenţia. Dacă ar fi fost intenţia ca noi trebuie să murim şi sa ne reincarnam etern, atunci, desigur, am fi putut fi capabili să ne amintim toate încarnările noastre trecute. Deci, dacă noi nu am fi fost fragmentati, atunci cauza existenţei imbatranirii, bolilor, durerii, mortii, şi reîncarnarii ar fi fost ceva mai puţin şocant şi copleşitor decât fragmentarea sufletului, dar apoi am fi descoperit-o, înţeles-o, şi rezolvat aceasta cu multe mii de ani în urmă.
    În sfârşit, poate fi adăugat că existenţa reîncarnarii este actualmente dovedita stiintific de recent decedatul profesorul Ian Stevenson. Puteţi să-l găsiti pe Internet. El a colectat informaţii despre mai mult de 3000 de oameni care isi pot aminti vieţile trecute. Din acel material a selectat 255 copii mici, care au început sa relateze despre întruparea lor din trecut, de îndată ce au învăţat să vorbească. El i-a investigat îndeaproape şi a publicat rezultatele într-o teză ştiinţifică. În toate aceste cazuri s-a dovedit că persoana despre care copilul a spus a existat, iar copilul ştia lucruri despre decedat pe care nu le-ar fi putut cunoaşte în alt mod.
    O persoană care elibereaza negarea va experimenta că problemele, conflictele, sarcinile, durerea, frica, furia, bolile etc sunt eliberate treptat sau dizolvate sau transformate în ceva pozitiv. Dacă esti un fragment pierdut şi fragmentul tau părintesc sau fragmentul pierdut, din care tu esti un fragment, realizeaza si elibereaza negarile cu care tu ai fost „împins” in afara persoanei, tu vei experimenta aceasta ca si cum problemele sunt „ridicate de pe umerii tai „. Uneori este necesar ca fragmentul de la care ai fost „împins” afara, sa realizeze şi elibereze unele negari înainte ca tu sa poti experimenta eliberarea unei anumite probleme.
    Un suflet care este întreg nu poate fi „doar” fragment. Motivul pentru care noi ” ne amestecam în” surprize neplăcute şi situaţii traumatice, şi ne fragmentam, este deoarece suntem deja fragmentati. În câteva cuvinte, noi „ne amestecam în” situaţii traumatice sau neplăcute, deoarece intram in contact cu negarea – care este aceea pe care noi am înţeles-o greşit, judecat-o, şi împins-o afara din constiinta sau suflet, şi care este neplăcuta, dureroasa sau şocanta pentru a intra in contact tocmai cu ea, pentru că este înţeleasa greşit, judecata, negata şi blocata în durere, teroare, furie, etc
(Henrik Rosenø)

Reclame

4 comentarii (+add yours?)

 1. mihai iulia
  ian. 08, 2012 @ 02:08:05

  Este foarte adevarat dar cand simti ca cineva nu-ti da libertatea de care ai atata nevoie ce sa faci?

  Răspunde

 2. mihai iulia
  ian. 08, 2012 @ 02:10:22

  Si cand simti ca libertatea ta e ingradita cand simti ca cineva te sufoca , ce faci?

  Răspunde

 3. Lupul Alb
  ian. 08, 2012 @ 19:45:31

  De obicei tai corzile energetice pe care le ai cu acel cineva (si in general este recomandat sa le tai cu toata lumea) si nu il mai lasi sa se hraneasca cu energia ta. In acel moment vei observa ca te detasezi, iar cel care nu te lasa in pace va plati.
  Libertatea o avem de cand ne-am nascut, singuri ne ingradim lasandu-i pe altii sa actioneze asupra noastra. In felul acesta noi suferim, iar cei care incearca sa ne ingradeasca (practic ne incalca liberul arbitru – capacitatea nativa de a alege singuri) vor plati pentru actiunile lor.
  La fel se intampla si in cazul sufocarii de care vorbesti.
  Este bine sa ii lasam pe oameni sa isi recreeze viata singuri, sa se recreeze pe ei insisi fara sa intervenim in vreun fel in viata lor indiferent ce reprezinta ei pentru noi. Altfel Universul ne rasplateste faptele conform actiunilor noastre si s-ar putea sa nu ne placa ceea ce vine inapoi la noi si ne vom mira de ce…Pentru ca in genere ceea ce semeni, aceea culegi, adica daca semeni vant, culegi furtuna, iar in timpul furtunii pe care tu ai creat-o inconstient sau din orgoliu te poti alege cu alte probleme la care nici nu te astepti, mai ales cand stii ca in viata ta de pana acum nu ai fost tocmai corect si nu ai obtinut totul cinstit.
  Elibereaza-i pe toti cei pe care ii tii legati de tine si incerci sa ii stapanesti prin forta si sa ii conduci si atunci nu te vei mai simti sufocata.
  Toti suntem liberi si nimeni nu are dreptul sa ne ingradeasca sau sa ne oblige la ceva. Fiecare suflet are de parcurs drumul sau.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: