Arhanghelul Sandalfon

(Iudaism)
Cunoscut si sub numele de Sandolphon, Sandolfon
    Sandalfon este unul dintre cei doi arhangheli al caror nume nu se termina cu sufixul”el” (care inseamna “Dumnezeu”, in limba ebraica). <a Numele Sandalfon inseamna “frate” in greceste, facand trimitere la fratele sau geaman, Arhanghelul Metatron. Cei doi gemeni sunt singurii arhangheli din ceruri care au fost la origine oameni muritori. Sandalfon a fost prorocul sau profetul Ilie, iar Metatron a fost inteleptul Enoh. Dumnezeu le-a dat celor doi rangurile nemuritoare de arhangheli drept rasplata pentru lucrurile bune facute de ei pe Pamant, permitandu-le sa-si continue slujirea lor sfanta in ceruri. Inaltarea prorocului Ilie a avut loc atunci cand el a fost ridicat intr-un car de foc tras de doi cai de foc, insotit de un vartej de vant, eveniment consemnat in al doilea capitol al celei de-a patra Carti a Regilor din Vechiul Testament.
    Rolul principal al lui Sandalfon este sa duca rugaciunile oamenilor la Dumnezeu pentru a li se putea raspunde. Se spune ca este atat de inalt, incat se poate intinde de la Pamant pana la ceruri. Vechile traditii cabalistice spun ca Sandalfon ii poate ajuta pe viitorii parinti sa determine sexul copilului care se va naste, iar multi cred ca se ocupa si de muzica.
    Mesajele si cugetarile Arhanghelului Sandalfon vin usor ca niste soapte, pe aripi de inger – sunt atat de gratioase, incat pot disparea brusc, daca nu le dati atentie. Atunci cand il invocati pe Sandalfon, fiti atenti la orice cuvant sau melodie pe care o auziti in gand, pentru ca acestea pot fi cel mai probabil raspunsuri la rugaciunile dumneavoastra.
Ajuta la:
• Muzica
• Primirea rugaciunilor si a raspunsurilor la rugaciuni
• Determinarea sexului la copiii care se vor naste

INVOCATIE
Daca aveti o rugaciune la care vreti sa primiti raspuns urgent, chemati-l pe Arhanghel Sandalfon, gandindu-va la rugaciunea dumneavoastra si spuneti:
“Iubite Arhanghele Sandalfon, cel care transmite lui Dumnezeu rugaciunile si raspunde la toate rugaciunile, am nevoie acum de ajutorul tau. Te rog sa transmiti lui Dumnezeu aceasta rugaciune a mea [spuneti rugaciunea] cat mai repede posibil. Te rog sa-mi trimiti un mesaj clar, pe care sa-l inteleg cu usurinta. Te rog sa ma instiintezi despre implinirea cererii mele si sa-mi spui daca trebuie sa fac ceva. Multumesc si amin.”

Reclame

Un comentariu (+add yours?)

  1. DANIELA ELENA
    apr. 01, 2012 @ 14:16:09

    AM CITIT ACATISTUL SF PROOROC ILIE SI M+AM LASAT PURTATA DE ARHANGHELUL SANDALFON INTR+O PERIOADA DE VIATA ATAT DE AGITATA INCAT
    DACA NU M+AS FII SIMTIT PROTEJATA DE EL NU CRED CA AS FII REYISTAT CLIPELOR DE MARE CUMPANA.AVETI INCREDERE SI RUGATI VA CACI SANDALFON SAU ILIE VA VA AUYI SI OCROTI.IUBITI+L SI MAI ALES RESPECTATI L FARA SA L MINTITI SAU SA VA MINTITI PE VOI SI VETI VEDEA REYULTATELE.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: