Arhanghelul Haniel

(Babilon, Cabala)
Cunoscut si sub numele de Anael, Aniel, Hamiel, Onoel
    Numele Haniel inseamna “gloria lui Dumnezeu” sau “gratia lui Dumnezeu”. In vechiul Babilon, un grup de oameni cunoscuti drept “preoti astronomi” lucrau cu ajutorul astrologiei, astronomiei, energiei Lunii si a diferitelor zeitati pentru divinatie si vindecare spirituala. Unul dintre arhanghelii cu care lucrau era Haniel, care era asociat cu planeta Venus.
    Unele texte cabalistice spun ca Haniel l-a insotit pe Enoch in lumea spiritelor. Enoch a fost unul dintre cei doi oameni care au fost transformati in arhangheli – in acest caz, in Arhanghelul Metatron.(Celalalt caz a fost profetul Ilie, care s-a inaltat la cer, devenind Arhanghelul Sandalphon, asa cum veti citi mai departe).
    Haniel ne ajuta sa redobandim secretele pierdute ale remediilor naturale, in special cele care implica energia Lunii, concentrata in potiuni, publeri si cristale. De asemenea, Haniel ne ajuta sa ne bucuram de mai multa gratie in vietile noastre. Pentru a adauga vietii voastre frumusete, armonie, si pentru a avea prieteni minunati, chemati-l pe Haniel. Acest arhanghel va va ajuta si sa ramaneti echilibrati si centrati inainte si in timpul oricarui eveniment important, cum ar fi o cuvantare, un spectacol, la prima intalnire sau la un interviu pentru un loc de munca.
    Arhanghelul Haniel are energia unei zeite a Lunii: eterica, tacuta, rabdatoare si mistica. Intelepciunea lui Haniel vine din multii eoni de experienta in lucrul cu oamenii. Ea spune: “ Da, sunt rabdatoare cu oamenii, deoarece eu pot sa vad toate cele bune pe care le-au creat. Pentru orice clipa de intoleranta, exista sute de lucruri bune si profunde care acopera intunericul. Lumina omeniei straluceste astazi mai puternic decat oricand. Daca ati putea vedea omenirea din punctul meu de vedere, ati sti de ce va privesc cu asemenea profunzime si iubire pe toti. Sunt fericita sa contribui in orice situatie care poate ajuta omenirea sa depaseasca tumultul egourilor ce lupta intre ele si sa se inalte la nivelul de la care a venit: gratia si frumusetea vesnica a lui Dumnezeu”.
Ajuta la:
• Aducerea gratiei in vietile noastre
• Capacitati de vindecare
• Energia Lunii
• Echilibru
• Dezvoltarea capacitatilor paranormale, mai ales clarviziune
INVOCATIE
    Daca ati dobandit o functie importanta, care va cere o performanta excelenta sau daruri sociale deosebite, cereti-i lui Haniel sa va insoteasca. O puteti chema pe Haniel, gandindu-va la numele ei si desciind nevoia sau facand o invocatie formala, cum ar fi:
    “Arhanghele Haniel, veghetor al gratiei, echilibrului si harului, te rog sa aduci energia ta divina a intelepciunii pline de iubire pentru [descrieti situatia]. Multumesc pentru ca mi-ai calauzit gandurile, cuvintele, faptele si comportamentul si m-ai ajutat sa ma bucur, aducand binecuvantari oricui ma priveste ori ma asculta. Fa astfel incat magnetismul tau divin sa atraga spre mine toate energiile pozitive. Iti multumesc, gloriosule Arhanghel Haniel, iti multumesc.”

Reclame

Un comentariu (+add yours?)

 1. Lenuta Enache
  ian. 27, 2012 @ 11:48:45

  Am citit zilele trecute o scriere despre CABALA
  acum aflu si de aici informatii
  multumesc ptr lectia de spiritualitate !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: