Arhanghelul Raguel

(Iudaism, Crestinsm)
Cunoscut si sub numele de Akrasiel, ERaguil, Rasuil, Rufael, Suryan

    Numele Raguel inseamna “prietenul lui Dumnezeu”. Rolul sau principal in ceruri este sa vegheze asupra celorlalti arhangheli si ingeri. El asigura colaborarea lor perfecta, armonioasa si ordonata, conform poruncii si voii lui Dumnezeu. Prin urmare, este adeseori considerat “Arhanghelul Dreptatii si al Nepartinirii”. Lui Raguel ii place sa fie aparatorul celor defavorizati si ii poate ajuta pe cei care se simt neluati in seama sau rau tratati sa devina puternici si respectati.
    Arhanghelul Raguel este entuziast si prietenos si este ca o “baterie” – adica va da energie celor care au nevoie de ajutor. Ganditi-va ca ati avea un prieten foarte buna care sa fie o combinatie intre un avocat, sfatuitor spiritual, terapeut si antrenor motivational si veti avea o idee despre multiplele talente ale lui Raguel si despre amploarea ajutorului pe care il poate da. Raguel este un domn iubitor, care nu va incalca niciodata liberul dumneavoastra arbitru. Totusi, daca ii cereti ajutorul, va veni intr-o clipa.
    El spune:“ Vad atat de des oameni care se multumesc cu putin, fara a-si realiza adevaratul lor potential si optiunile sufletesti. Disponibilitatea mea este nelimitata si chiar nu exista motive ca cineva sa incerce sa faca singur ceva, cand dispune de atat de multa prietenie. Adesea lucrez in mod anomin, in grupuri de voluntari, deci s-ar putea sa nu stiti ca sunt aici sa va ajut conform solicitarii. Dar sa stiti ca sunt aici!”
Ajuta la:
• Solutionarea certurilor
• Cooperare si armonie in grupuri si familii
• Apararea celor tratati incorect
• Intarirea, mai ales a celor defavorizati
• Medierea disputelor
• Respecatea legii

INVOCATIE
    Raguel obtine rezultate minunate in solutionarea conflictelor. Daca aveti o disputa cu cineva si simtiti nevoia sa va impacati cu acea persoana, rugati-l pe Raguel sa intervina:
    “ Arhanghele Raguel, iti multumesc ca ai intervenit in relatia mea cu [numele persoanei implicate], aducandu-ne pe amandoi la nivelul pacii si armoniei. Iti sunt recunoscator pentru ajutorul dat in solutionarea diferendului dintre noi cu iubire si cooperare. Apreciez iertarea pe care o simtim unul fata de altul, stiu ca voia lui Dumnezeu este pacea vesnica si ca fii ai lui Dumnezeu, suntem constienti ca ne-ai ajutat sa traim acest adevar, acum si pururea, in pace si recunostiinta. Iti multumim.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: