Fragmentarea între oameni. Suflete intregi.

    Cred că cel mai frecvent este că cuplurile căsătorite şi iubitoare sunt fragmente din 2 suflete separate, şi că cele 2 suflete sunt suflete pereche – sau suflete gemene, şi că posibilii lor copii sunt fragmente ale aceloraşi două suflete, cel puţin atunci când cele 2 parti ale relaţiei s-au ales în mod liber reciproc. Acest lucru explică, de asemenea, ideea de frumos sau de senzaţie, pe care, de exemplu, cuplurile căsătorite o pot avea că vor fi împreună pentru veşnicie.
    O persoană poate fi un amestec de fragmente de la mai mult de un suflet. În primul rând, acest lucru se datorează unei idei vechi ca voi puteţi păstra sau menţine ataşamentul sau conexiunea cu o altă persoană sau suflet, „împrumutand” sau sustragand fragmente de la persoana / suflet. Această idee destul de nefericită este, desigur, condusă de frică, confuzie, îndoială, nesiguranţă, gelozie, sentimente de inferioritate, lipsa sentimentului a cine sunteţi etc . Chiar dacă ideea a apărut înainte „coborarii” noastre in dimensiunile fizice, există mulţi oameni care, în mare parte inconştient, încă o folosesc în zilele noastre. Aceasta duce la rigide, limitative, şi „echivoce” sufocante relatii, dependenţă reciprocă, şi relatii de iubire-ură intre cei implicati, precum şi relaţiile în care persoana care a furat fragmente pare să aibă o putere aproape misterioasă sau demonica sau controlul asupra celeilalte persoane care a dat deoparte fragmentele. Desigur, toate acestea trebuie să fie recunoscute şi eliberate astfel încât să putem transforma şi supravieţui astfel, propriei noastre creaţii. Lista mea de literatura de specialitate menţionează, de asemenea, o carte despre aceste probleme şi modul în care şamanii pot ajuta oamenii să recupereze fragmentele furate.
    Atunci când unele caracteristici, calităţi, abilităţi, probleme etc sunt văzute atât la părinţi cat şi la copiii lor, este adesea discutat dacă în cauza este în primul rând moştenirea, care sunt genele, sau în primul rând mediul, care este educaţia, dar există un al treilea factor care, probabil, în mod normal, este cel mai decisiv factor. Ideea este că fragmentele care sunt similare pentru mai bine sau mai rău sau care au un trecut comun sau karma, [conexiuni karmice] automat şi magnetic sunt atrasi unul spre altul, pentru că emoţiile sunt magnetice, dacă emoţiile sunt acceptate şi înţelese sau ne- acceptate, neintelese, şi negate, asa ca atunci cand copiii de muzicieni devin, de asemenea, muzicieni, sau în cazul în care copii cu parinti alcoolici, de asemenea, să devină alcoolici, etc, atunci nu este atât de mult o chestiune de moştenire sau de mediu, dar mai mult pentru că aceste fragmente au mai mult sau mai puţin acelaşi dorinţe, cereri şi judecăţi şi negări, şi, prin urmare, se atrag reciproc, şi au nevoie unul de altul, să se împlinească pe ei insişi / sau intra in contact cu şi recunosc şi elibereaza părţile negate din ei înşişi.
    Când oamenii sunt necredinciosi sau vor un divorţ, este normal, pentru că ei încep să piardă unele dintre aspectele/calităţile/ caracteristicile / forţe / etc. care se află în alte fragmente decât in partener sau amant. Este un pic tragicomic atunci când oamenii sunt gelosi, ei sunt, într-un fel sau altul, gelosi pe alte părţi din ei înşişi. În mod normal, rivalii sunt fragmente ale aceluiasi suflet. Concurenţa dintre fragmente, de asemenea, se exprimă pe ea insasi ca aspectul competitiv al economiei de piaţă capitaliste. Soluţia la aceste tipuri de probleme este, desigur, de asemenea, recunoaşterea, eliberarea, şi transformarea.
Suflete Intregi
    Când sufletul devine întreg, avem contact direct cu toate emoţiile noastre, abilităţi, forţele vieţii, şi forţele creatoare, inclusind fortele „magice” şi abilităţile, cum ar fi capacitatea de a schimba forma sau transforma împrejurimile noastre în conformitate cu sentimentele noastre, dorinţe, şi nevoi, şi, prin urmare, noi nu avem nevoie de muncă pentru a câştiga un trai sau pentru a obţine ceea ce vrem. Dacă, de exemplu, ne este foame, foamea în sine şi recunoaşterea faptului că ne este foame, va fi forta care creează magic hrana „din aer subţire”, deci în Împărăţia lui Dumnezeu, sau ceea ce unii oameni ar numi paradis , aici nu există nici bani, nici industrie, nici militari sau arma pentru care contează. De fapt, tehnologia este, în general, un substitut pentru abilităţi şi forţe pe care noi presupunem ca le avem în noi înşine. A schimba mediul nostru direct cu gândurile şi emoţiile noastre trebuie să fie forma finală de reciclare şi protectie a mediului – sau dezvoltare durabilă, cum este numita în zilele noastre. În acelaşi timp, Regatul lui Dumnezeu este o lume care se extinde continuu, ca urmare a îndemnului nostru creativ şi extinderii continue a constiintei si fortelor. În Împărăţia lui Dumnezeu nu există, desigur, fiinţe vii, care ucid alte fiinţe vii ca să le mănânce, cum o mare parte a omenirii face acum, sau pentru orice alt motiv care contează. Aceste „obiceiuri proaste” trebuie să fie abandonate, dacă doriţi să supravieţuiti transformarii. Chiar şi prădători de pe Pământ trebuie să oprească uciderea şi consumul de carne, mai devreme sau mai târziu, dacă doresc să supravieţuiască transformarii.
    Prima dată când noi am „coborat”, sau pentru unii dintre noi ” cazut”, şi am devenit fizici, am avut de fapt abilitati pe care le-am mentionat aici, dar din cauza lipsei noastre de experienţă şi de înţelegere a noi înşine, a emoţiilor noastre, şi experienţelor noastre, noi le-am pierdut şi ne-am fragmentat în continuare, şi îmbătrânirea, moartea şi reîncarnarea au început. Povestea detaliata despre acestea poate fi găsita în unele din cărţile şi site-uri la care mă refer in lista mea de literatura la sfârşitul acestui text. Terenul pe care am „coborat”, este numit regatul lui Pan, sau Pangea, sau doar Pan. A fost ca un basm de magie şi de poezie şi muzică, iar Pamantul va fi ca acesta din nou în viitor, când ne-am transformat şi vindecat sufletele noastre. Potrivit uneia dintre sursele la care mă refer in lista mea de literatura de specialitate, Pan este acum sub Oceanul Pacific.
    De fapt, noi am creat mereu propria noastra realitate. Pur si simplu nu se simte întotdeauna aşa, deoarece părţi din noi înşine pe care le-am înţeles greşit, negat, şi poate chiar fragmentate in totalitate din noi înşine, creeaza toate experientele neplacute, toate experientele nesatisfacatoare, şi tot ceea ce nu am înţeles încă – tot ceea ce mulţi oameni încearcă să lucreze împotriva, lupta împotriva, înăbuşa sau fug departe de ele. Ar trebui să li se permită să se mişte şi să se exprime pe sine ca să fie în măsură să se transforme şi, fie să fie integrate în noi înşine fie sa fie eliberate, astfel încât să poată merge unde acestea apartin.
    Nu exista opozitie intre sufletele întregi. 2 adevăruri reale sau dorinte din inimă şi cerinte nu pot intra în conflict unele cu altele. Deci, pentru a vorbi este loc pentru toată lumea în Împărăţia lui Dumnezeu, tine-ti minte toata lumea care doreşte să trăiască în acest fel. Sau, altfel ar fi în conflict cu intenţia pe care Inima Originala a pus-o în procesul pe care l-a iniţiat prin propria sa explozie. Mai târziu, în acest text voi scrie mai multe despre cei care nu doresc să trăiască la fel ca în Împărăţia lui Dumnezeu, de exemplu, aici, pe Pamant.Eu simt că credinţa este atunci când poţi simţi intenţia Inimii Originale, şi, prin urmare, de asemenea, intenţia şi dorinţa de vindecare. Simt că este această credinţă sau intenţia şi dorinţa de vindecare, care va face posibilă vindecarea – sau salvarea sufletului vostru, cum este numit în Biblie şi creştinism.
    Când deveniti întregi, voi deveniti capabili să simtiti iubirea necondiţionată şi bucuria, şi veţi deveni capabil sa va implicati voi insiva pe deplin în alte persoane / suflete şi activităţi comune / experienţe / proiecte / idei etc, pentru că nu mai aveţi nicio neînţelegere de judecare pentru a crea într-un impas, negare, limitări, separări, opozitii, şi fragmentare. În timp ce vă aflaţi în transformare, devine din ce in ce mai greu de a crea prin efort, asa cum multi oameni fac adesea, sau, cu alte cuvinte; intelectul apasa şi forteaza corpul şi emoţiile să urmeze planurile sale, ideile, şi ideile preconcepute şi, prin urmare, neagă corpul si emotiile. În acest fel voi va luptati împotriva visului-Mamei-Dumnezeu şi a dorinţelor celor mai intime ale propriilor voastre sentimente, şi aceasta este sortită eşecului sau conduce la sinucidere spirituală, mai devreme sau mai târziu. Mulţi oameni încearcă să se implice pe ei insisi în viaţa şi alti oameni ca în cazul în care acestea au fost deja suflete întregi cu viaţa veşnică, dar noi nu suntem, şi în acest fel voi veţi fi prinsi cu uşurinţă în durere, care apoi trebuie să fie eliberata. Transformarea este exact despre eliberarea judecătilor care au creat forme blocate negate fragmentate, iar cei mai mulţi oameni sunt exact fragmente pierdute. Nu va puteti transforma pe deplin, atâta timp cât aveţi parte de energia şi atenţia proiecta în actualele forme forme blocate negate fragmentate.
    Puteţi, de asemenea, sa-l spuneti ca acesta: Dacă vă ţineţi in formele care vor dispărea, atunci voi veti dispărea cu ele. Voi nu puteti, pe termen lung sa va implicati pe voi insiva în ceva sau cineva într-un mod care să menţină sau se agraveze fragmentarea.
    Transformarea este un proces cuprinzător. Într-una din sursele la care mă refer in lista mea de literatura de specialitate se spune, printre altele, mai mult sau mai puţin următoarele despre procesul : Extinderea aceasta a emoţiilor noastre, forţelor de viaţă, conştiinţei, şi înţelegerii trebuie să treacă prin vindecare, este ceva ce trebuie sa experimentati ca să înţelegeti. Puteţi, de asemenea, spune ca aceasta: Noi trebuie sa acceleram vibraţiile noastre la o frecvenţă mult mai mare pentru a supravieţui şi a putea trăi veşnic. Vibraţiile noastre, şi cu acestea viaţa noastră, existenţa, conştiinţa, şi forţele creatoare, aproape s-au oprit.
    Procesul poate fi, de asemenea, văzut sau experimentat mai mult sau mai puţin ca un nou nascut sau renaştere – şi voi nu va implicati pe voi insiva in tot felul de lucruri în timp ce dati naştere sau aveti dureri de travaliu. Apocalipsa lui Ioan cap. 9-11 foloseşte, de asemenea, conceptul de dureri de travaliu despre unele dintre lucrurile care se vor întâmpla în timpul transformării.
(Henrik Rosenø)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: