Arhanghelul Jeremiel

Cunoscut si sub numele de Ramiel, Remiel
    Numele Jeremiel inseamna “mila lui Dumnezeu”. In vechile texte iudaice, Jeremiel este considerat unul dintre cei sapte arhangheli principali.
    Se apune ca l-a ajutat in viziunile sale profetice pe pe Baruch, un autor prolific de texte iudaice apocrife din secolul I d.Hr. O viziune favorizata de Jeremiel a fost venirea lui Mesia. In alta vizune, Jeremiel l-a dus pe Baruch sa vada diferitele niveluri ale Cerurilor.
    In afara faptului ca este un arhanghel al viziunilor pfofetice, Jeremiel ajuta sufletele celor trecuti de putin timp in lumea de dincolo sa-si treaca in revista vietile. In aceste sens, ii ajuta chiar si pe cei care sunt inca in viata. Daca vreti sa va faceti un inventar al vietii de pana acum, pentru a putea sa-i aduceti unele imbunatatiri, chemati-l pe Arhanghelul Jeremiel. El va va ajuta sa va evaluati fara teama viata trecuta si sa invatati din experientele anterioare, pentru a fi mai tari si mai centrati in iubire pe viitor.
    Jeremiel spune: ”O trecere in revista a vietii, facuta la intervale regulate, se va dovedi de mare folos in stabilirea urmatorului pas ori a urmatoarei opriri. Revazandu-va viata pe parcurs, va veti bucura mai mult atunci cand veti recunoaste ca puteati face lucrurile mai bine.
    Revederea vietii este mult mai cuprinzatoare in lumea cealalta desigur, dar o puteti face cand sunteti inca in viata. Gasiti-va o clipa de liniste si cereti-mi sa va patrund gandurile si visele in timpul noptii. Va voi arata imagini ale evenimentelor principale ale vietii voastre, aducandu-va aminte intamplari mai marunte. Uneori, din aceste interactiuni aparent minore cu alti oameni apar marile realizari. Din acestea rasar adeseori marile invataminte ale vietii. Apoi, va puteti foarte usor intemeia cugetarile si deciziile pe ceea ce ati realizat, ceea ce va fi intotdeauna spre folosul tuturor celor implicati.”
Ajuta la:
• Clarviziune si viziuni profetice
• Trecerea in revista a vietii si efectuarea unor schimbari
• Visuri paranormale, inclusiv interpretarea lor
INVOCATIE
Daca sunteti preocupati de viitor, chemati-l pe Jeremiel pentru o mai buna intelegere si pentru informatii suplimentare:
“Arhanghele Jeremiel, te rog ajuta-ma sa inlatur temerile, grijile si tensiunile privind viitorul meu…si viitorul lumii.[Spuneti-i lui Jeremiel despre orice situatie care va preocupa in mod deosebit]. Te rog sa-mi dai perspectivele tale profetice despre viitor. Te rog sa ma calauzesti si sa ma luminezi in legatura cu tot ce as putea sa fac ori schimba pentru a crea cel mai alevat si mai bun viitor pentru mine insumi si pentru toti ceilalti. Multumesc.”

Reclame

1 comentariu (+add yours?)

  1. ANA
    Iul 22, 2013 @ 12:28:52

    M-am rugat la Arhanghelul Jeremill pentru trecerea in revista a vietii mele,uimitor am visat sau mi-am remintit pasaje din viata mea pe care nu le mai stiam,le uitasm complet,la fiiecare rugaciune au aparut alte evenimente.Multumesc Arhanghele Jeremil si tie Lupule Alb.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: