Corpul haric al plaselor mesianice

Corpul haric al plaselor mesianice nu apartine omului; el apare doar in momentul rugaciunii crestine sau in momentul rostirii cu voce tare a Numelui Iisus Hristos.

Corpul haric al plaselor mesianice este format din doua plase aurice distincte. Primul strat are culoarea metalului topit, iar al doilea strat are culoare argintie. Privit de la departare, cele doua culori se amesteca formand una singura: culoarea aurie, asemanatoare flacarii unei lumanari. Astfel, privit de la departare, omul care-si formeaza corpul haric al plaselor mesianice apare ca invaluit intr-o cupola de culoare aurie.

Rostirea Numelui lui Iisus Hristos inseamna, inainte de toate, conectarea constienta a omului, prin intermediul liberului arbitru, la Prezenta lui Iisus Hristos. Prin rostirea cu voce tare a Numelui Iisus Hristos, cel mai puternic Nume din Cer si de pe Pamant, omul este invaluit de corpul haric al plaselor mesianice ca intr-o cupola protectoare care impiedica orice influenta negativa.

Corpul haric al plaselor mesianice se formeaza prin rostirea, chiar si intr-o discutie, a Numelui lui Iisus Hristos. El persista doar cateva moment, dupa care dispare. Cat timp persista, corpul haric al plaselor mesianice se prezinta ca o cupola aurie ce invaluie intreaga structura aurica umana; el se formeaza in exteriorul corpului spiritual, dincolo de noul corp eteric – ultimul corp al aurei. Privit de la departare, un om care si-a format corpul haric al plaselor mesianice se prezinta ca un ovoid luminos, de culoare aurie, in interiorul careia se poate observa linia divina, ca un ax luminos.

Cu cat un om rosteste de mai multe ori Numele lui Iisus Hristos, cu atat corpul sau haric al plaselor mesaianice persista mai mult si efectele sale asupra structurii aurice sunt mai intense. Evident, in cazul oamenilor care rostesc de mai multe ori pe zi Numele lui Iisus Hristos, corpul haric al plaselor mesianice persista mai mult. Ce sa mai vorbim despre monahii crestini care repeat neincetat Numele lui Iisus Hristos in cadrul rugaciunilor.

Formandu-si corpul haric al plaselor mesianice, omul devine un focar haric pentru cei din jurul sau datorita faptului ca, pe baza principiului transmiterii informatiei – principiul candelei sau al transmiterii luminii – principiu pe care se bazeaza celebrarea Pastelui, el poate imprumuta altora lumina harica.

Daca omul care are format corpul haric al plaselor mesianice intra in contact – prin vorbire sau prin atingere – cu alti oameni, acestia isi formeaza, la randul lor, prin inductie, corpul haric al plaselor mesianice. Totusi, in acest caz, la ceilalti oameni, corpul haric al plaselor mesianice nu persista prea mult, fiind vorba despre o actiune indirect, realizata prin inductie.

In cazul in care doi sau mai multi oameni rostesc – chiar si in cadrul unei discutii – Numele lui Iisus Hristos, in prima instant, fiecare isi formeaza corpul haric al plaselor mesianice. Imediat dupa aceea, corpurile harice se unesc, formandu-se o structura aurica comuna: o cupola aurie ce-i invaluie deopotriva.

Acelasi fenomen se produce si in cazul in care sunt adunate mari multimi de oameni – de exemplu, intr-o biserica crestina. In acest caz, se formeaza, dupa acelasi principiu, o cupola harica imensa care-i invaluie pe toti. Cupola harica va avea o singura linie divina, extreme de luminoasa.
(Cristian G)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: