Legea Atractiei

    În ultimii ani, s-au spus multe despre Legea Atracţiei. Oamenii încep să-şi dea seama că au puterea de a atrage tot ceea ce îşi doresc. De fapt, mai corect ar fi să spunem că încep să înţeleagă că au avut dintotdeauna această capacitate. Legea Atracţiei nu este ceva ce se aplică doar uneori; este practic imposibil să nu trăim conform acestui principiu Divin.
    Vă voi oferi o tehnică străveche, care există în lume de peste 3.500 ani, dar a fost ascunsă cu mult timp în urmă, deoarece autorităţile au hotărât că era prea puternică pentru a fi folosită în mod arbitrar. Probabil că au avut dreptate. Rămâne de văzut dacă acum suntem suficient de maturi din punct de vedere spiritual, dar sunt sigur de un lucru: că nu avem de ales. Lumea este la marginea prăpastiei, iar deciziile pe care le vom lua acum, în ceea ce priveşte cum vom implementa, sau nu, aceste învăţături, ar putea face diferenţa între evoluția către următorul nivel de dezvoltare, sau distrugerea definitivă.
    Se pare ca alegerea ne aparţine. Poate că aceasta nu este cea mai importantă carte din istorie, dar cred că principiile şi tehnicile prezentate aici sunt cruciale. După ce Codul lui Moise a fost pentru prima dată dezvăluit evreilor, s-au înfăptuit unele dintre cele mai mari miracole din istorie. La scurt timp după aceea, conducătorii cu autoritate de la vremea aceea au decretat că energia inerentă era, pur şi simplu, prea puternică şi prea periculoasă, pentru a fi folosită de altcineva decât de cei mai înalţi iniţiaţi…
    Trecutul nostru religios este presărat cu legende şi povestiri despre maeştri spirituali care au evoluat până în punctul în care nu doar au înţeles Codul lui Moise, dar au putut să-l pună şi în practică şi să obţină rezultate extraordinare. Cel mai important dintre aceştia a fost Iisus din Nazaret.
    A venit momentul ca şi noi să stăpânim Codul – nu doar pentru a aduce bogăţii în viaţa noastră, ci pentru a crea o lume bazată pe legile compasiunii şi păcii. Dacă vom continua să folosim acest extraordinar instrument, exclusiv în propriul folos, atunci vom fi pierduţi.
    Ceea ce spun ar putea părea de rău augur şi, într-adevăr, asta si intenţionez. Vi se oferă cel mai puternic instrument pentru a vă crea realitatea. Nu e o poveste New Age; e real şi adevărat. E nevoie de suflete iluminate, pentru a materializa lumea viselor noastre. Este suficient să priveşti Pământul şi să vezi distrugerile provocate de manifestări inconştiente. Planeta noastră nu a ajuns în această situaţie de una singură, ci din cauza deciziilor noastre colective.
    Întrebarea ce se impune acum e simplă: Vom face aceleaşi alegeri din nou, sau ne vom hotărî, în sfârşit, să urmăm cu toată fermitatea chemarea sufletului şi nu poftele ego-ului? Lumea şi tot ce există se va transforma conform celor mai profunde credinţe ale noastre.
    Voi jucaţi un rol individual esenţial …
    Un nume are o putere foarte mare. Nu doar identifică oamenii şi îi separă unul de celălalt, dar în multe culturi, îi defineşte – adică, un nume conţine esenţa individului. Când Moise întreabă ce nume să spună poporului său, pentru a-l crede că spune ade¬vărul, aceasta este o cerere importantă. Trebuie să fie un nume care să inspire la pasiune şi dăruire; de asemenea, trebuie să fie demn de Creatorul tuturor lucrurilor, Sursa Unică de viaţă, din întregul Uni¬vers. Ce nume poate cuprinde puterea şi măreţia unei astfel de nume şi, de asemenea, magia şi mis¬terul cuvenite lui Dumnezeu?
Iar Dumnezeu a zis lui Moise: „EU SUNT CEL CE SUNT. Aşa să vorbeşti copiilor lui Israel: „Cel ce se numeşte „EU SUNT”, m-a trimes la voi„. (Exodul 3:14).
(James E Twyman)

Lasă un comentariu