O poveste personala

    Pentru a face chiar mai usor de inteles monada, sufletul si personalitatea, as vrea sa va povestesc propria-mi experienta despre felul in care aceasta teorie s-a legat de evolutia mea ca extensie de suflet.
    In cercetarile pe care le-am facut cu privire la felul in care ma afecteaza personal toate acestea, am aflat ca din grupul meu de suflete patru dintre extensiile de suflet inrudite se mai aflau in incarnare iar alte opt se intorsesera in planul interior. Una dintre extensiile mele de suflet era o femeie din Pleiade si alte doua erau pe planete din aceasta galaxie, de numele carora nu auzisem niciodata.
    In privinta celor 144 de extensii de suflet inrudite, trei sferturi dintre ele nu se mai aflau in incarnare si un sfert mai erau inca incarnate in universul material. Atunci cand cineva atinge un anumit nivel de initiere, de obicei sufletul incepe sa-si readuca unele dintre extensii inapoi in lumea spirituala.
    Extensiile de suflet ar putea fi privite ca niste firme. Sa zicem ca patru dintre ele ar fi foarte prospere, la Los Angeles, Tokyo, Paris si Bruxelles, iar celelalte opt ar fi in pierdere. Un bun om de afaceri ar putea inchide cele opt firme care nu merg prea bine si si-ar canaliza toate resursele catre cele patru firme care sunt foarte active si prospere din punct de vedere financiar.
    Aceasta metafora exprima exact felul in care sufletul isi priveste cele douasprezece extensii. Cele douasprezece extensii de suflet lucreaza toate pentru evolutia sufletului,intocmai asa cum cele zece degete de la mana lucreaza pentru corpul fizic.
    In cazul meu, patru dintre extensii erau mai active si aveau mai mult succes din punct de vedere spiritual, astfel incat celelalte opt extensii fusesera rechemate la suflet si isi canalizau resursele catre cele patru “firme” cu succes spiritual, ca sa zicem asa.
    Acelasi lucru se petrece in contextul mai larg al celor o suta patruzeci si patru de extensii sufletesti ale monadei. Toate cele douasprezece suflete ale mele se afla intr-un stadiu de evolutie spirituala si de initiere in care resursele sunt canalizate catre extensiile de suflet cu succes. Asa cum degetele de la mana nu concureaza unele cu altele si toate muncesc pentru acelasi scop, in mod ideal, toate extensiile de suflet lucreaza pentru evolutia sufletului si apoi a monadei.
    Pentru ca povestea sa devina putin mai interesanta, Maestrul Inaltat Djwhal Khul mi-a spus ca eu sunt un suprasuflet – sau un invatator – pentru celelalte extensii de suflet din grupul meu de suflete. Datorita marii daruiri pentru calea spirituala, celelalte extensii de suflet, din planul interior, au fost foarte mult ajutate de prezenta si constiinta mea. La vremea cand am auzit asta, era ceva nou pentru mine, caci nu aveam nicio amintire constienta a vreunui contact sau a vreunei legaturi cu celelalte extensii ale sufletului meu.
    O mare parte din aceste contacte au loc in planul interior, in timp ce dormim.
    Djwhal Khul mi-a mai spus ca exista totusi si o oarecare codependenta. Am intrebat: ”Codependenta?” Nu-mi venea sa cred, caci ma consideram unul dintre cei mai putin codependenti oameni pe care i-am intalnit vreodata. Djwhal mi-a spus ca nu eram codependent de oameni din planul Pamantesc, ci de celelalte extensii sufletesti ale mele.
    Cu alte cuvinte, le duceam karma prin corpul meu fizic.
    Djwhal mi-a spus ca Ierarhia Spirituala si Marea Fratie Alba doreau ca eu sa folosesc acest corp fizic pentru serviciu, nu sa-l ruinez preluand prea multa karma de la celelalte extensii de suflet ca sa le fac lor un bine. Am inteles intuitiv ca spunea adevarul. Stiam exact ca in zelul meu pentru crestere spirituala facusem in mod inconstient acest lucru.
    Le-am spus imediat celorlalte extensii sufletesti ca le iubesc, dar ma opresc aici si ca trebuie sa-si ia raspunderea pentru descarcarea si eliberarea de karma lor, de acum inainte. Am stabilit limitele cuvenite, intocmai asa cum fac intotdeauna si cu oamenii din acest plan al existentei.
(Dr.J.D.Stone)

Anunțuri

1 comentariu (+add yours?)

  1. Oana
    Sep 09, 2013 @ 07:20:34

    Lupule Alb, de unde este extrasul acesta? Subiectul ma intereseaza si as vrea sa aprofundez…Multumesc!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: