Aparitia si disparitia omului

    La inceput, noi am existat in Imparatia Divina ca ingeri. Cu Voia Tatalui Ceresc, am iesit in afara Imparatiei pentru a experimenta viata fara Dumnezeu.
    Am trecut prin Zidul de Foc, granite ce despartea Imparatia Divina de vid, si am inceput sa traim o alta viata. Am iesit din energia Tatalui Ceresc, din energia de Acasa, din IUBIRE, si am ajuns in Dualitate, in lupta, in conflicte, ceea ce ne-a generat mari dureri si suferinte. Cea mai mare frustrare o avem de la trecerea prin Zidul de Foc. Am creat planetele, am creat Pamantul si noi, fapturile divine, ne-am transformat apoi in oameni si am trait in dualitate, in conflicte. Principalul conflict in om este cel dintre energiile masculine si feminine, deoarece in momentul transformarii in oameni, deci cand am imbracat corpul de carne, cand am facut materializarea corpului de carne, aceste energii, care in perioada cand eram ingeri erau in echilibru, atunci s-au dezechilibrat si intre ele a inceput o lupta continua, ziua si noaptea, chiar si intre vieti, cand eram SUS, acest conflict era in noi iar cand ne intrupam, in viata urmatoare, era tot in noi.
    Acest conflict interior provoaca o stare de lupta continua, de nemultumire si de suferinta, de judecati de sine, de ura, multe, multe dezechilibre-asa s-a creat OMUL.
    OM inseamna personalitate, adica ceea ce este determinat de acest conflict interior cu toate efectele de suferinta si durere pe care le cauzeaza. Cu cat personalitatea este mai puternica, sau cat ego-ul este mai puternic, cu atat acest conflict interior este mai mare si consecintele lui, pe masura.
    Deci personalitate inseamna conflicte, lupte, patimi, durere, suferinta, frustrare, tradare, agresiune, minciuna, trufie, hotie, cruzime, toate acestea sunt caracteristicile personalitatii, ale omului.
    IN MOMENTUL CAND DIN INGERI NE-AM TRANSFORMAT IN OAMENI SI AM INCEPUT SA TRAIM IN DUALITATE, NE-AM SEPARAT DE DUMNEZEU. Acest lucru ne-a creat durerea si suferinta, fiindca ne-am rupt de sursa, adica, NE-AM DECONECTAT, AM RAMAS FARA DUMNEZEU. Partea divina a ramas in noi, dar moi nu am mai recunoscut-o, ea s-a inchis si ne-a suportat atata si atata amar, chin, durere si suferinte. Noi, oamenii, am condus totul si totul s-a degradat, in special omul, s-a ajuns de la 36 de spirale de ADN astral, la doar doua, si la un haos fantastic pe Pamant. Oamenii au uitat cu adevarat cine sunt. Oamenii au cautat forme de a iesi din aceasta situatie, dar nu a fost posibil.
    Astfel, cu 2000 de ani in urma, Isus Cristos, Dumnezeu adevarat, s-a intrupat pe Pamant in om, ramanand in acelasi timp constient cine este cu adevarat, fiindca ceilalti, in momentul cand veneau pe Pamant si intrau in gravitatia terestra, uitau cine sunt si astfel incepea chinul si lupta.
    Isus a venit pe Pamant sa-l impace pe om cu el insusi, sa nu se mai chinuie, sa nu mai sufere, dar oamenii nu l-au recunoscut pe Creator si l-au rastignit. Atunci s-a produs o mare suparare in CER si s-a luat hotararea ca peste 2000 de ani Pamantul sa fie distrus.
    Ne-am reincarnat aici pe Pamant sute si mii de vieti in diferite feluri: femei, barbati, bogati, saraci, bolnavi, destepti sau prosti, sub diferitele forme, am produs razboaie, iar ura si lacomia din noi ne-au adus multe suferinte.
    Din cauza cresterii constientei, la unii oameni care au constientizat cine sunt si s-au rugat pentru umanitate si pentru salvarea ei si a Pamantului de la pieire, aici vibratiile au crescut si Divinitatea, in 19 august 1999, a luat hotararea ca Pamantul sa nu mai fie distrus, iar umanitatea sa primeasca Invataturile Divine pentru a se trezi spiritual, pentru a afla cine sunt si pentru a se recunoaste, pentru a-si recunoaste cu adevarat Divinitatea din ei.
    Astfel, in toamna anului 2004, Divinitatea a dat semnalul tuturor, prin Arhanghelul Gavril, care a sunat a doua oara la TREZIREA IN MASA A UMANITATII, care astfel devine obligatorie pentru toata suflarea umana de pe Pamant, ca astfel sa se vindece total. Adica sa elibereze pentru totdeauna toate carmele si tot ce ii tine in dualitate sis a fie din nou in energia de ACASA, adica in Lumina, Iubire si Armonie, dar asa, in corp uman. Exact cum Isus Cristos a spus-o pe Muntele Fericirii, prin Rugaciunea Domneasca TATAL NOSTRU: ,,Precum in Cer, asa sip e Pamant’’. Deci Acasa vine pe Pamant, asa cum este Voia Divina, ACUM SI AICI se implineste MISIUNEA SFANTA PENTRU CARE ISUS CRISTOS A VENIT PE PAMANT ACUM 2000 DE ANI – ACUM, DE FAPT, ESTE A DOUA VENIRE CARE SE FACE EXACT ASA CUM CHIAR EL A SPUS-O: ,,Nu voi veni cu surle si cu trambite pe norii cerului, ci voi veni in inima fiecaruia.’’
    Deci omul, prin voia sa si numai asa, prin libera lui alegere, se poate vindeca de dualitate, de patimi, de carme, de tot ce il tine in suferinta si durere – prin renuntare totala la PERSONALITATE! La tot ce inseamna RELATII PERSONALE SI TRATAMENTE SPECIALE PENTRU CINEVA – pur si simplu transformarea lor in
                            RELATII DIVINE!!!
                PERSONALITATEA DISPARE –
    OMUL TACE PENTRU TOTDEAUNA PENTRU CA DISPARE:
    SEPARAREA DE DUMNEZEU, DUALITATEA – LUPTA – CONFLICTELE,
                            SI RAMANE:
                            IDENTITATEA sau
                            SACRALITATEA sau
                    ILUMINAREA sau INDUMNEZEIREA cu adevarat:
                            INGERUL UMAN –
    Adica, mod de viata in IUBIRE NECONDITIONATA, in corp
    de carne ca inger al Imparatiei Tatalui Ceresc, care, de fapt, este
            AICI SI ACUM pe PAMANTUL NOU!
                    ATENTIE MARITA!!!
    Aparitia si Disparitia Omului de pe Pamant se prezinta in felul urmator:
    TOT CE EXISTA CA UMAN PE PLANETA PAMANT SI NU NUMAI, AU EXISTAT LA INCEPUT CA INGERI IN IMPARATIA TATALUI CERESC, INGERI AUTENTICI, LUMINA, IUBIRE, ARMONIE, IN CORPURI IMATERIALE, AU TRAIT IN BEATITUDINE, GRATIE DIVINA SI EXTAZ, DUPA CHIPUL SI ASEMANREA TATALUI CERESC, A CARUI SFANTA CREATIE SUNT.
    CU VOIA LUI, A TATALUI CERESC, AU PLECAT DIN IMPARATIE PENTRU A EXPERIMENTA CE ESTE, CE SE AFLA IN AFARA IMPARATIEI DIVINE. PLECAND DIN IMPARATIE, DE FAPT, V-ATI SEPARAT DE DUMNEZEU – TATAL CERESC, CARE, DE FAPT, A CONTINUAT SA FIE IN VOI IN PERMANENTA, NICIODATA NU ATI FOST SINGURI, DAR NU L-ATI MAI RECUNOSCUT! SEPARARE DE DUMNEZEU – INSEAMNA DUALITATE – CONFLICTE – LUPTE – DURERE – SUFERINTA – URA – TRADARE, ADICA V-ATI TRANSFORMAT IN OAMENI!
    Aceasta este definitia omului si asa a aparut el pe Pamant.
    De fapt, ca ingeri ati creat planetele, prin Voia si ajutorul Tatalui Ceresc si v-ati transformat in oameni!
    OM inseamna DUALITATE – SUFERINTA – LUPTA – PERSONALITATE.
    Isus Cristos, adica Dumnezeu, a luat chip de om si a venit pe Pamant sa-i lumineze pe oameni si sa le spuna ADEVARUL, de fapt, sa le spuna cine sunt ei cu adevarat – INGERII TATALUI CERESC, CREATIA LUI DUMNEZEU. EL A SPUS OAMENILOR:,, EU SUNT CALEA , ADEVARUL SI VIATA, CEL CE IMI URMEAZA MIE VA FACE ASEMENEA MIE, SI MAI MULTE! Isus Cristos si-a demonstrate in fata oamenilor dumnezeirea SA, facand minuni, vindecandu-i, sculandu-i din morti – dar EL nu a fost crezut decat de un numar mic de oameni care, de fapt, l-au si urmat, si, pur si simplu, a fost rastignit.
    Scena este cu adevarat dramatica: S-a cerut rastignirea lui Isus si eliberarea unuia dintre cei mai mari banditi ai vremii, Baraba. Aceasta era scara de valori a umanitatii – RAUL era pretuit, faradelegea avea prêt, iar Adevarul a fost omorat!!! CUMPLIT!!!
    Oare mentalitatea umana s-a schimbat intre timp, dupa cei 2000 de ani care s-au scurs pana in zilele voastre? Vom vedea!
    Omul, in goliciunea lui, in necredinta lui, in josnicia lui, l-a omorat si pe Dumnezeu, prin rastignirea lui Isus Cristos. Atunci cum sa nu-si omoare semenul, in fiecare clipa, nu este vorba numai de a omori fizic, dar si despre acest lucru vorbim aici.
    Aceasta este omul, adica dezmat, haos, faradelege, suferinte, durere, ura, tradare, cruzime, necredinta, rautate, moarte, distrugere, inclusive distrugerea planetei, a semenului si a tot ce exista. Pentru ce? Pentru: putere, mandrie, lacomie, dominare, placeri. TOTUL este MURDAR si JOSNIC!!!
    Culminand cu uciderea Creatorului – a lui Dumnezeu, nimic nu sta in calea omului.
    Acesta este OMUL! Va place?!
    Nicio alta teorie referitoare la aparitia si evolutia omului nu este adevarata.
    TOTUL ESTE MANIPULARE SI CRUCIFICARE INFINITA DE CATRE OAMENI A LUI DUMNEZEU SI A CREATIEI SALE!
    Acesta este ADEVARUL DIVIN despre om si DUMNEZEU!

    ACESTA ESTE ADEVARUL DIVIN DESPRE OM SI DUMNEZEU!!!!!
    Daca cereti argument, raspunsul este chiar in voi, voi fiecare sunteti si OM si DUMNEZEU – renuntati la om si veti trai doar in IUBIRE NECONDITIONATA, renuntati la PERAONALITATE si luati-va IDENTITATEA sau SACRALITATEA, totul este la indemana fiecaruia. Ca sunteti oameni si suferiti si aveti felurite si felurite probleme, nu este cazul sa mai fie argumentat – doar asa traiti! Fiecare are in inima lui Lumina Cristica, Lumina Divina – de acolo este plecarea – Intreaba-te OMULE, cu sinceritate mie la suta, fara compromisuri: CINE SUNT EU CU ADEVARAT???
    Si raspunsul este chiar in tine, in inima ta, si daca iti asumi responsabilitatea pentru tine, si esti onest si demn, iti vine raspunsul ADEVARAT: Esti creatie divina, esti ingerul lui Dumnezeu, dar ratacit, pierdut, separate de Dumnezeu, adica – OM!
    Daca ceri dovada materiala a existentei lui Dumnezeu, o gasesti sip e aceasta. Cere si vei primi, cere, cere, intreaba, intreaba-te, cauta, cauta, si cu certitudine vei gasi TOTUL, adica te vei regasi pe tine, DIVINUL!
    Acum, Tatal Ceresc si Entitatile Divine ne ajuta sa ne regasim IDENTITATEA REALA, SACRALITATEA.
    Ni se transmit invataturi, ajutoare divine si terestre, se fac tot felul de scenario de catre Divinitate pentru ca omul sa se trezeasca sis a-si recunoasca originea, sa se debaraseze, sa renunte la starea de om sis a fie ce a fost inainte de a fi om, adica INGER, adica INGER UMAN – deoarece in acelasi corp de carne in care a trait ca om, acum urmeaza sa traiasca ca inger, inger uman, dar intr-un alt mod de viata.
    Aici, pe Pamant, sa traiasca cu adevarat, invatand arta de atria in Lumina, Iubire si Armonie. Ca om nu a trait ci a supravietuit, acum a venit vremea ADEVARULUI DIVIN AICI PE PAMANT PENTRU NOI TOTI!
    In concluzie, totul s-a intamplat cu Voia Divinitatii. Ati fost ingeri in Imparatia Tatalui Ceresc, ati iesit, v-ati transformat in oameni, ati dobandit personalitate.
    OMUL ESTE CEL MAI MARE DUSMAN AL LUI INSUSI. Acum a venit timpul, prin Voia Divina, sa renuntati la personalitate, la a fi oameni, sa dobanditi identitatea, sacralitatea voastra, care tot timpul a existat in voi in stare latent sis a deveniti INGERI UMANI – iar noul mod de viata este IUBIREA NECONDITIONATA cu toate manifestarile ei. Cautati Imparatia lui Dumnezeu, care este in voi si totul, totul, totul vi se va da voua!!!!!
    AICI SI ACUM!
(D.I.Branc)

Anunțuri

2 comentarii (+add yours?)

 1. Teodor
  Mar 31, 2014 @ 19:08:18

  Multumesc ! Cred in iubirea necondiționata si cu fiecare zi care trece constientizez aceasta si o trăiesc . Aceasta este calea spre UNIME!

  Răspunde

 2. Mariana Ghizila
  Apr 04, 2014 @ 09:08:50

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: