Horus

(Egipt, Grecia)
Cunoscut si sub numele de Har, Harendotes, Harmakhet, Haroeris, Har-pa-Neb-Taui, Harseisis, Hor, Horos, Ra-Harakhte.
    Horus este un puternic zeu al cerului si al soarelui, infatisat cu cap de soim, reprezentand taria si victoria. Tatal sau, Osiris, a fost ucis de unchiul sau, Seth. Mama sa, Isis, l-a readus la viata pe Osiris, in chip magic, exact cat a fost necesar sa-l conceapa pe Horus. Apoi Seth l-a ucis din nou pe Osiris si i-a dezmembrat trupul pentru a nu mai putea fi reinviat. Pentru a evita actiunile ucigase ale lui Seth, Isis l-a nascut si l-a crescut pe Horus in mlastinile pline de papirus din Buto. Isis si-a folosit deprinderile magice, pe care le invatase de la Ra si Toth, pentru a-l proteja de Horus.
    Atunci cand Horus era inca tanar, s-a luptat cu Seth pentru a razbuna moartea tatalui sau. In timpul acestei lupte, a fost ranit la unul din ochi. In cele din urma, Horus a dobandit tronul Egiptului de Sus si al Egiptului de Jos si le-a unificat. Dupa acesta, Horus a reprezentat taria, victoria si dreptatea. Fiecare faraon din Egiptul Antic era considerat o intrupare vie a lui Horus.
    Horus apare avand un cap de soim cu un ochi mare (cel neafectat), reprezentand cel de-al treilea ochi al clarviziunii. Acest ochi, care vede totul, ne ajuta sa vedem adevarul in toate situatiile.
    Experienta mea cu Horus (care a fost o vreme unul dintre calauzitori mei) mi-a aratat ca el nu vorbeste mult, ci mai degraba actioneaza. El pune ochiul sau peste al treila ochi al dumneavoastra, ca o lentila care va da o viziune si o perspectiva mai clara in orice situatie. El va ajuta sa vedeti adevarul si sa gasiti solutia in oric situatie.
    Formula magica de vindecare a lui Horus este: sa vada toti oamenii implicati intr-o situatie “prin ochii iubirii”. Ii vede buni, iubitori si puri…asa cum sunt, conform adevarului spiritual.

Ajuta la:
• Clarviziune
• Curaj
• Relatiile fiu-mama
• Apararea si mentinerea propriului punct de vedere
• Tarie
• Vederea fizica si paranormala

        INVOCATIE

    Il puteti chema pe Horus in ajutor folosind viziunea spirituala sau fizica. Invocarea poate fi facuta cu ochii deschisi sau inchisi. Veti simti probabil o furnicatura in cap, in special in jurul ochilor si intre sprincene, in timp ce spuneti acesta invocatie:

     “Draga Horus, te rog sa-mi imprumuti ochiul tau ca sa pot vedea clar. Iti cer sa intervii in viziunea mea in toate privintele. Deschide-mi complet al treilea ochi ca sa pot vedea in mod spiritual, asemena tie! Deschide-mi complet mintea ca sa pot vedea planul launtric, asemenea tie! Iti multumesc pentru perspectiva clara. Iti multumesc pentru ca m-ai eliberat complet de teama. Iti multumesc pentru ca mi-ai deschis pe deplin ochii, astelf incat sa pot sorbi privelistea minunata a adevarului si a frumusetii.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: