Isis

(Egipt)
    Cunoscuta si sub numele de Mama Divina, Zeita Misterelor, Zeita Naturii, Isis Myrinymos, Doamna Magiei, Doamna Sexualitatii Sacre, Stapana Intelepciunii Ermetice.

    Isis este o zeita egipteana multifunctionala a Lunii, care intruchipeaza feminitatea, maternitatea, magia, vindecarea si puterea. Ea s-a casatorit cu fratele sau Osiris si a pornit prin tot Egiptul ca sa transmita femeilor deprinderile necesare vietii casnice. In timp ce ea era plecata, celalalt frate al lor Seth, l-a ucis pe Osiris. Dupa descoperirea crimei, Isis l-a ajutat pe sotul ei sa reinvie dintre morti si apoi l-au conceput pe fiiul lor, Horus.
    Egiptologii o considera pe Isis prima Mare Preoteasa a magiei.Legenda spune ca Isis l-a convins pe Ra sa-i dezvalue numele sau secret. Imediat ce a auzit numele, Isis a primit automat si privilegiul de a intelege pe deplin inalta magie. (Toth, zeul inaltei magii, a ajutat-o sa-si perfectioneze si sa-si directioneze cunoasterea). Se spune ca Isis folosea o bagheta magica pentru vindecari si manifestari, iar pentru inlaturarea energiilor negative si a spiritelor joase folosea batai de toba.
    Isis este considerata Regina a Lumii Subpamantene, pentru ca l-a inviat pe sotul ei muribund (si apoi mort), dar si pentru faptul ca insotea mortii in lumea cealalta. Aripile sale protectoare sunt incrustate in sarcofacele egiptene, ele simbolizand capacitatea lui Isis de a inoi sufletele mortilor.
    Cand am invocat-o pe Isis, am auzit-o spunand: “Sunt Isis, regina egipteana a Nilului!” . Si a aparut o femeie frumoasa, purtand un sal peste aripile ei intinse asemenea celor mai mari aripi de vultur. Era foarte feminina, subtire si eleganta – intruchiparea elegantei si a bunului gust. Observa permanent, urmarind totul ca un soim. Pot sa spun ca este deschisa si directa, exprimand astfel puternice calitati de conducere.
    Ea spune: “Aveti rabdare cu voi insiva [se referea la fiecare dintre noi, in general] in timp ce inca va dezvoltati si invatati. Aduceti nenumaratele multumiri voua insiva pentru pasii de copilas pe care i-ati facut de-a lungul drumului. Desi ar putea sa vi se para neinsemnati, ei sunt repere majore pentru eul vostru launtric.
    Sarbatoriti fiecare pas, a repetat Isis. In timp ce apreciati fiecare sarcina pe care ati indeplinit-o, fiecare gest de bunanate pe care l-ati facut, totul – indiferent cat de mic vi se pare – foarte curand viata va lua aspectul unei mari sarbatori. Este opusul separarii de divinitate si elixirul vostru magic impotriva imbatranirii.”
    O frumoasa prietena a mea, Insiah Bechman, a avut o experienta intensa cu Isis, atunci cand a calatorit in Egitp, in 1999. De atunci, ea lucreaza impreuna cu Isis. Ea mi-a spus:
    “In Egipt, am devenit una cu intreaga viata, langa Templul lui Isis. Puteam sa aud pamantul, pietrele, iarba, Nilul, copacii, totul vorbea in jurul meu. Am auzit aceste voci minunate, care imi spunea: “Bine ai venit acasa! Bine ai venit acasa! Ai venit din nou acasa. Aici ai trait multe, foarte multe vieti!”
    Apoi mi-a fost trimis un mesaj prin channeling pentru a mi se aminti cine sunt si pentru a mi se cere sa-mi incep munca. Am stiu atunci ca incorporam energiile zeitei Isis, pe care le lasasem in ultima mea viata pe Pamnat. Energia zeitei Isis este energia Mamei Divine. Eu cred ca ele sunt una si aceeasi, ca sunt reintrupari in diferite forme si culturi pentru a raspunde necesitatii vremurilor.
    Experienta mea este aceasta expensivitate pe care o simt uneori, cand inima si campul energetic se deschid complet si incorporeaza intreaga viata, cu iubire si compasiune. Ma rog in fiecare zi pentru iubire, pace, intelegere si respect intre culturile, rasele, religiile si toate formele de viata. Detest orice manifestare de dizarmonie, care imi tulbura complet campul energetic.

Ajuta la:
• Magia divina
• Taria, puterea si frumusetea feminina
• Bucurie
• Stima de sine

INVOCATIE
    Imaginati-va ca Isis sta in spatele dumneavoastra, cu aripile de vultur intinse, ca si cum ati avea aripi. In timp ce inspirati, simtiti cum puterea ei va patrunde. Observati energia plina de iubire si de gratie din taria ei. Constientizati senzatiile binecuvantate de pace, in timp ce spuneti:
    “Preafrumoasa Isis, zeita a puterii pasnice, te rog, cuprinde-ma cu taria ta plina de gratie si cu increderea ta plina de iubire. Ajuta-ma sa fiu ca tine: distins(a), echilibrat(a), increzator(oare) si plin(a) de iubire. Ajuta-ma sa ma inalt ca un vultur, in toate privintele, inspirand si ajutand pe altii in timp ce zbor la inaltime. Multumesc.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: