Barometrele echilibrului

    Barometrele sunt semnale exterioare, prezente acolo pentru voi – voi le-ati creat – ca sa va ajute sa va intelegeti propriul echilibru.
    Echilibrul este foarte important, mai ales in Noua Energie, dar foarte multi oameni se afla in dezelechilbru, in dezechilibrul energiilor masculine si feminine, a luminii si al intunericului lor, sunt in dezechilibru in privinta abundentei si a lipsei de abundenta. Toate aceste dezechilibre la un loc, creeaza coliziuni, confuzie si un fel de paralizie spirituala.
    Acestea sunt semne din viata zilnica – barometrele propriului echilibru – si sunt un lucru bun, daca le veti acorda atentie. Va vor ajuta sa intelegeti daca sunteti in echilibru sau daca lucrurile din viata voastra va dezechilibreaza – acestea sunt indicatorii care va arata echilibrul propriu.
    Barometrele echilibrului includ toate aspectele voastre: imbracamintea, locuinta, autoturismul, toate persoanele cu care va intalniti si tot ce se intampla in viata voastra, totul va arata despre voi, este vorba despre voi, cum va oglinditi in semenii vostrii, daca sunteti in compromis, daca sunteti in nelumina, neiubire si nearmonie, absolut tot ce este cu voi puteti percepe, intelege. Atentie la barometre – va arata tot timpul adevarul despre voi si despre ceea ce va inconjoara, despre interiorul vostru si despre ce atrageti la voi, adica despre cine sunteti!
    Unul dintre barometre este autoturismul vostru. El reprezinta o extensie a voastra, un aspect al vostru. Este un metal – in principiu – insa este un aspect care functioneaza in modul Energiei Vechi, prin felul prin care este alimentat. Dar el este o extensie a voastra. Va iubiti masina? I-ati dat un nume straniu? Ati dori sa aveti o masina mai buna? Se mentine masina aproape curata, desi nu o duceti frecvent la spalatorie ca sa o spalati? Functioneaza bine cand o conduceti sau se ineaca si face zgomote?
    Astfel, daca masina voastra scoate zgomote ciudate, daca masina voastra are probleme la instalatia electrica, incat pare ca nu se poate gasi problema, daca masina consuma mai mult decat ar trebui, daca indicatorul de conbustibil deviaza brusc, daca masina trage la stanga sau la dreapta, daca stergatoarele de parbriz nu functioneaza, daca luminile clipesc ciudat, daca astfel de fenomene se petrec cu masina voastra, este momentul sa va priviti propriul echilibru. Masina reprezinta un indicator propriu minunat, in special al biologiei voastre, dar si al mintii si spiritului.
    Daca v-ati blestemat masina inainte, intrebandu-va de ce functioneaza cu dificultate, observati-va echilibrul! Masina va da un semnal ca exista ceva ce trebuie avut in vedere. Este vorba despre semnale de la motor? Este vorba despre semnale legate de frana? Toate aceste lucruri sunt foarte simbolice si va spun ceva despre voi. Masina este unul din barometrele echilibrului. Daca nu aveti masina, nu va faceti griji in aceasta privinta, barometrele echilibrului vi le-ati creat prin altele si nu prin autoturismul proprietate. Exista o infinitate de solutii, de cai, de barometre, fiecare alege dupa voia lui.
    Un alt barometru sau indicator – hainele voastre sunt un aspect al vostru la care trebuie sa va uitati, pentru echilibrarea valorii de sine, echilibrand acea parte din voi care va respecta. Felul cum arata hainele voastre, cat sunt de ingrijite, cum vi se potrivesc. Toate constituie barometru ale echilibrului din viata voastra.
    Un alt barometru al echilibrului este casa voastra. Exista partea fizica sau partea mecanica a casei. Aveti sistemul de instalatii, de incalzire, sistemul electric. Cum functioneaza acestea? Ele sunt acolo ca sa va serveasca, sa va incalzeasca sa va mentina in forma. Functioneaza bine sau nu? Le puteti blestema spunand ca este o casa veche, insa energiile se vor echilibra, ca sa va serveasca daca si voi sunteti echilibrati!
    Casa voastra sau apartamentul vostru, oriunde traiti – este un aspect foarte important. Plimbati-va putin prin ea. Ce simtiti in privinta casei voastre? Ca este un loc temporar, din care asteptati sa plecati? Este o harababura? Aveti farfurii peste tot? lucruri sparte, lucruri de care nu aveti grija? Este intunecoasa sau luminoasa? Cum este casa voastra? Casa voastra este o reflectare a voastra! Este, poate, cel mai apropiat aspect al vostru, chiar mai mult decat aspectele din vietile trecute. Voi sunteti casa voastra si ea incearca sa va spuna cand sunt lucrurile in dezelechilbru.
    Fiecare lucru care functioneaza sau ar putea sa functioneze prost in casa va spune ceva. Daca exista o problema cu instalatia, aceasta are legatura cu propria curgere. Este vorba despre instalatia voastra spirituala – este ea contractata? Este sparta? Are scurgeri? Toate aceste lucruri reprezinta barometrele propriului echilibru.
    Fiti constienti de tot ce vi se semnaleaza!
    Un alt barometru al echilibrului, poate cel mai intim dintre toate este reprezentat de animalele voastre de companie – pisici, caini, pestisori – toate animalele vostre de casa. Obsevati cum actioneaza. Se tem sau sunt capricioase? Sunt incete sau lenese? Sunt fericite? Fac multa miscare? Nu mananca? Sunt prietenoase? Sunt jucause? Animalele vostre sunt extensii ale voastre. Ele reprezinta un aspect al vostru. Sunt fiinte biologice, desigur, insa ele preiau mare parte din energia voastra. Ele sunt aici ca sa va serveasca. Priviti-le in ochi! Tineti-le in brate, atingeti-le, simtiti-le si observati-le, deoarece va spun ceva despre voi, despre propriul echilibru.
    Pe masura ce va schimbati voi, se schimba si barometrele, deci acesta este modul in care functioneaza. Este necesar sa actionati aspura voastra, nu asupra lor, a barometrelor, atunci si ele se vor schimba de la sine. Este interesant de studiat. Lucrati asupra vostra si observati cu mare atentie barometrele – ele va redau exact evolutia voastra sau modul in care evoluati, sau daca mai exista sau nu vreun dezechilibru.
    Cu adevarat este foarte interesant! Sinele vostru divin comunica in permanenta cu voi si prin barometrele echilibrului!
    Este si aceasta o cale de a afla cine sunteti, ce faceti si ce aveti!
    Dragii nostrii, electronii sunt folositi de catre oameni foarte diferit, sunt folositi pentru a le aduce fericire, pentru a le aduce bunastare sau pentru a le aduce nenorociri sau chiar moarte.

(Dumitru I.B.)

Un comentariu (+add yours?)

  1. luizailiescu
    ian. 21, 2015 @ 09:50:24

    Reblogged this on luizailiescu.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: