Despre animale

Animalele se incarneaza iar si iar , la fel ca si voi.
Intruparile lor sunt intotdeauna extensii ale unui intreg mult mai mare. Noi toti, inclusiv animalele, suntem extensii ale unei imense Fiinte de Lumina, atat de vasta si de miraculoasa, incat veti fi complet uluiti in ziua in care veti intelege realitatea adevaratei voastre Divinitati…
Dumnezeu –in fiinta lui si ca natura adevarata a Iubirii – creeaza in mod constant, se dezvolta si se extinde pe El Insusi, intr-un spectru si o diversitate din ce in ce mai mare de manifestari. Regatul animaleler este doar una dintre multele sale extinderi infinite. Toate fac parte din Dumnezeu, dragii mei, TOATE.
Atunci cand faci rau unei parti din Viata (Dumnezeu), faci rau intregului – inclusiv tie.
    In cadrul Planurilor Interioare, toate animalele au un grad mare de inteligenta si sunt foarte diferite de ceea ce va imaginati voi, la nivelul constientei voastre actuale. Unele dintre ele guverneaza lumi si planete.
Animalele locuiesc in multe dimensiuni si toate au un suflet sau un sine superior, exact la fel ca oamenii – dar de o natura putin diferita. Diferenta este ca ele au fost create pentru a face parte dintr-un alt regat decat al vostru. Astfel, animalele sunt, la randul lor, extensii ale unui corp de constiinta mult mai mare – un alt aspect al Divinitatii.
Constiinta se extinde de la cele mai inalte niveluri ale lui Dumnezeu, pana la cel mai scazut nivel unidimensional al rocilor si mineralelor. Toate sunt Dumnezeu, in diferitele lui expresii.
Cu cat dimensiunea este mai inalta, cu atat e mai mare intelegerea Iubirii – si cu atat este mai extinsa constiinta. Impartiti planeta cu animalele, deoarece, ca si voi, ele au ales sa vina aici pentru a trai experienta tridimensionalitatii.
    Au sosit, de asemenea, ca ajutoare si profesori, pentru a sprijini omenirea in moduri pe care nu le intelegeti inca. Doar pentru ca ele au ales sa vina in corpuri diferite de ale voastre, nu inseamna ca va sunt inferioare. Chiar daca ar fi, nu exista nici o justificare morala si spirituala pentru modul in care sunt tratate, in prezent, atat de multe animale la suprafata Pamantului. Corpurile lor sunt doar cu un ton mai jos decat ale voastre in exprimarea tridimensionala ce va caracterizeaza.
Diferenta in care ati fost invatati sa credeti atat de mult timp, nu exista. Multi oameni au folosit aceasta scuza ca un pasaport pentru exploatarea animalelor.
Din cauza modului vostru limitat de intelegere, ati inceput sa vedeti multe specii de animale drept marfuri ce pot fi folosite in scopuri egoiste si pentru obtinerea de profituri…Daca doriti sa avansati in evolutia voastra, puteti face acest lucru doar prin acordarea iubirii neconditionate – in cuvinte, ganduri, sentimente si fapte – tuturor formelor vii si regatelor ce traiesc si exista pe aceasta planeta.
Nu exista nici o farama de creatie care sa nu fi fost manifestata prin Iubire…
In lumea spiritului, animalele functioneaza de la nivelul celei de-a patra si a cincea dimensiuni, fiind conectate la un corp superior de Lumina. Si oamenii sunt toti conectati la Sinele lor Superior, numit si Prezenta lui Dumnezeu, care exista in dimensiuni mai inalte si traieste, in acelasi timp, si in inimile fiecaruia dintre voi.
Sinele Superior al fiintei voastre, Prezenta lui Dumnezeu, este o fiinta mareata, extrem de inteligenta, de o perfectiune si o splendoare nelimitata.
Viata voastra tridimensionala pe Pamant reflecta doar o mica parte din totalitatea Divinitatii proprii.
In creatie si in Taramurile Superioare, nu exista caracterizari ca: mai putin, inferior, mai bun decat, nu la fel de bun ca, etc. Acestea sunt toate etichetari ale constientei umane limitate. Toate lucrurile sunt la fel de iubite si sunt considerate a fi expresii ale lui Dumnezeu in miscare continua (evolutie). Exista o diferenta intre voi si animale, dar nu cea in care ati fost invatati sa credeti.
Sa tratam animalele cu aceeasi consideratie si iubire pe care am dori sa le primim si noi.
Sa spunem ca intr-o familie umana, de exemplu, sunt zece copii. Ati putea spune ca cei mai mici sunt inferiori fata de cei mai mari, doar pentru ca au mai putina experienta de viata si nu cunosc acum tot atat de multe ca cei mai mari? Ati putea spune ca cei mici nu merita sa fie tratati cu la fel de multa iubire si consideratie, doar pentru ca s-au nascut mai tarziu decat ceilalti? Se poate abuza, oare, de ei doar pentru ca ei nu sunt la fel de dezvoltati ca cei mari?
As zice ca nu. Stiti foarte bine ca in cativa ani ei va vor prinde din urma. La fel este, prieteni, si cu animalele. In ierarhia sau familia corpului Unicului Dumnezeu, animalele care impart planeta cu noi sunt fratii mai mici…Tot ceea ce exista in creatie are constiinta, de la cel mai mare la cel mai mic.In ultima instanta, toti sunt considerati egali.
Comunicarea telepatica este tot ce avem nevoie pentru a ne asigura de deplina cooperare a tuturor animalelor.
(Aurelia Louise Jones – Telos)

Anunțuri

2 comentarii (+add yours?)

 1. luizailiescu
  Noi 27, 2015 @ 09:56:08

  Reblogged this on luizailiescu.

  Răspunde

 2. Teodor
  Noi 27, 2015 @ 17:34:30

  Foarte adevărat ! Iubire! Iubire ! Iubire!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: