Divinatia Shamanica

Ce este divinatia ?
    Shamanismul nu este un sistem de dogme sau o credinta , ci este un sistem de cunoastere , iar divinatia e una din caile prin care se poate obtine cunoastere directa .Cunoasterea directa poate fi definita ca fiind experimentata la prima mana de catre simturi . Duvinatia nu este “ghicire”, ci este o cale de a intelege mai adanc evenimentele si influentele din jurul unei situatii sau persoane . Divinatia a fost dintotdeauna parte integrala a shamanismului .Unul din cele mai importante roluri ale shamanului a fost mereu sa caute cunoastere revelatorie din surse vizionare , fie pentru scopuri de vindecare ( ” de ce s-a imbolnavit persoana aceasta ?” , ” ce fel de vindecare e cea de care aceasta persoana are nevoie ?”) , fie pentru nevoi importante ale comunitatii ( “unde sunt turmele de caribou ?”) .Divinatia este deseori folosita pentru a descifra intelesul viselor si viziunilor.
    Divinatia este de aceeasi varsta cu insasi umanitatea , dar , din pacate , in societatea de tip vestic a fost considerata drept ceva primitiv , irational , si care tine de superstitie . De fapt, divinatia este pur si simplu un mod de a revela adevarul . Divinatorul revela sau descopera catre client , adevaruri ascunse despre ei insisi sau despre circumstantele care ii inconjoara .In societatile din afara vestului , divinatia si practicile divinatorii continua sa joace un rol important , reveland ceea ce este ascuns , alinand anxietatea , ajutand in ridicarea la inaltimea provocarilor ce necesita implementarea unor decizii dificile.
    In divinatie , rolul shamanului este de mediator sau “om de mijloc “.
    Shamanul, prin explorarea si prezentarea citirii si interpretarii initiale , permite celui ce cauta informatia respectiva sa evite proiectarea dorintelor personale in cazul in care intrebarea sau situatia este de incarcatura emotionala mare.

Cosmosul multidimensional al shamanului
    In shamanism exista un alt fel de timp , nu liniar sau secvential ci un timp in care exista un singur moment . Acest vast si mereu in miscare moment nu are granite care despart trecutul, prezentul , viitorul . Acesta e un timp in care tot ceea ce s-a intamplat vreodata cuiva , oricui, de oriunde , inca se mai intampla undeva.
    Shamanul calatoreste in afara timpului liniar in acest vast , nesfarsit si mereu in miscare moment , pentru a cauta informatia de care e nevoie in locul in care evenimentul se intampla.
    O poarta principala catre acest vast moment de timp sau constiinta universala este propria noastra imaginatie cuplata cu trei principii fundamentale ale perceptiei largite:
1. Intentia
    Toate actiunile incep cu o intentie , o dorinta pentru un anume rezultat .Principiul intentiei opereaza la doua nivele: cel evident , ” aceasta este ceea ce vreau sa fac “, si cel subtil , in care este un semnal sau o alertare a energiei pentru a fi pregatita de a se misca catre o anume destinatie.
2.Increderea
    Increderea e o calitate inefabila care se experimenteaza in corp, nu in minte .Dezvoltarea increderii ia timp , pentru aceasta avem nevoie de feedback care sa valideze, direct sau indirect , experienta noastra. Cu incredere , experientele noastre si siguranta de sine in actiune cresc semnificativ.
3.Atentia
    Aceasta are legatura cu aplicarea si concentrarea energiei si intentiei . Atentia nu e “munca grea”si totusi are nevoie de consistenta pentru a va plasa constienta la interfata evenimentelor sau locurilor …..Energia urmeaza Atentia.

Metode divinatorii
    Shamanii folosesc multe si diverse metode pentru divinatie, in fiecare cautand modele in obiectele si evenimentele naturale, fie angajandu-se in anumite tehnici pentru a obtine direct cunoastere a lucrurilor ascunse. Un exemplu al celor de mai sus poate fi practica divinatiei cu roci (pietre).
Divinatia cu pietre
    Pentru aceasta, practica traditionala este ca acela ce cauta informatia sa se uite dupa o piatra, tinand in minte intrebarea, eventual pana cand o piatra “sare in ochi” sau, metaforic, striga: “eu, eu ! “. Iata o buna oportunitate pentru a practica principiul increderii ! Ca informatie ajutatoare, cu cat piatra are mai multe fatete si modele cu atat mai multe detalii vor fi disponibile cititorului. Cel ce vrea informatia va inmana apoi piatra shamanului sau practicantului, specificand intrebarea. Shamanul, (care stie cat mai putin posibil despre cel ce pune intrebarea sau despre situatia respectiva), va privi cu blandete piatra, permitand modelelor sale sa se formeze in imaginatia sa. Shamanul poate sa ii ceara celui ce vrea raspunsul sa repete de mai multe ori intrebarea, pentru a-si adanci starea de transa, pana in momentul cand formele si modelele pietrei devin o “poarta” catre campul universal de energie, si imagini, tablouri, cuvinte si sentimente incep sa se formeze in interiorul fiintei sale.
    Fiecare fata a pietrei reprezinta un aspect diferit al intrebarii , iar raspunsul initial este in general “unde este persoana in momentul punerii intrebarii ”, aceasta conducand la alte fete ale pietrei, fiecare dintre ele expunand si prezentand o vedere extinsa, expandata a raspunsului. Pentru mine personal, aceasta munca este minunata, misterioasa si poetica, si am gasit a este ca si cum povestea vietii cuiva este continuta intr-o piatra.
Calatoria divinatorie a razei de soare
    Un exemplu de tehnica specifica pentru a descoperi cunoastere ascunsa este Calatoria Divinatorie a Razei de Soare a shamanilor Naskapi din Labrador.
    Aceasta calatorie are un singur scop specific, acela de a gasi locatia fizica a unei persoane , obiect, sau loc unde va avea loc un eveniment. In aceasta practica nu se vor primi deloc informatii despre obiect sau persoana sau eveniment, in afara de locatia sa. Utilitatea practica a acestei tehnici este de a ajuta vanatorii sa gaseasca vanatul, sau gasirea si salvarea unei persoane ratacite etc. de multe ori am folosit aceasta practica pentru a localiza obiecte pierdute de clienti.

Un exercitiu: Calatoria divinatorie Naskapi a razei de soare
    Incepeti prin a medita asupra a ceea ce vreti sa localizati ; amintiti-va de primul principiu, al intentiei . Cand sunteti gata ,gasiti un loc unde nu veti fi deranjati pentru circa jumatate de ora , faceti intuneric in camera , lungiti-va si relaxati-va . Nota : cel mai bine e sa aveti o caseta sau un CD cu tobe shamanice pentru calatorie , ceea ce va inlesni tranzitia catre starea de constiinta extinsa.
    In imaginatia dvs , care este rampa de lansare in perceptia multidimensionala , mergeti intr-un loc in in care puteti sa va vizualizati , percepeti sau simtiti ca fiind in aer liber ,intr-un peisaj deschis.
    Simtiti-va complet acolo , experimentati senzatia picioarelor pe pamant si pamantul impingand in talpile dvs , experimentati aerul , vantul pe fata dvs , deveniti complet prezenti in acest peisaj . Cand sunteti gata , priviti in sus acolo unde va fi soarele , si , cu intrebarea ferm stabilita in mintea dvs ., cereti-i Soarelui sa va arate locatia sau imprejurimile a ceea ce cautati .Tipic , o anumita raza de soare va va atrage atentia stralucind mai tare sau in alte feluri . Urmariti aceasta raza de soare . Poate va veti gasi zburand peste peisaj , in orice caz, in locul exact in care raza de soare atinge pamantul se afla locatia aceea ce dvs. cautati.
    Cand recunoasteti locatia si puteti sa o corelati cu un anumit loc din lumea fizica , este momentul sa va intoarceti . Asa ca , intorceti-va imprejur catre locul din care ati pornit , si cand ajungeti acolo , cu blandete intorceti-va atentia catre lumea fizica .Cu blandete , deschideti ochii.
Amintiti-va de cel de-al doilea principiu , al Increderii , si verificati informatia . Cautati verificarea informatiilor obtinute , ca sa vedeti validitatea calatoriei dvs . Continuati aceasta pana cand capatati incredere in dvs, si siguranta de sine va urma.

Posturi corporale inducatoare de transa
    Un alt fel de tehnica specifica este corpul de practici cunoscut sub numele de Posturi Shamanice de Transa. Acestea sunt pozitii specifice ale trupului , care sunt porti catre stari modificate de constiinta si experiente vizionare. Acest corp de cunoastere isi are originea in civilizatiile antice si in multe culturi indigene de peste tot din lume . Redescoperite in anii ’70 de catre renumita antropologa Felicitas Goodman , aceste posturi corporale sunt o piesa de istorie vie a mostenirii noastre spirituale.
    Este vorba de mentinerea unor pozitii precise, dar nu dificile , impreuna cu un acompaniament de sunete ritmice de genul tobe sau zuruitoare shamanice . Exista un numar de posturi specifice pentru divinatie , de exemplu oamenii Nupe din Africa subsahariana folosesc astfel de posturi corporale , iar aceea folosita de shamanii-divinatori ai lor da o experienta de a simti detasare si perspectiva ne-pasionata asupra chestiunii.

Exercitiu: Postura Divinatorie Nupe
    Din nou, meditati, concentrati-va asupra intrebarii dvs , pentru ca a lucra asupre intrebarii ajuta cu adevarat. E bine ca intrebarea sa nu contina “daca”, “oare ” “insa”, si altele asemenea . Slefuiti-va intrebarea cat mai bine, cat mai fin posibil . Asezati-va pe podea , lasandu-va pe mana stanga , rezemati de ea . Tineti bratul stang drept, rigid, la un unghi de 90 de grade de corp .Plasati palma stanga intr-un loc la 10-15 cm la stanga corpului dvs si imediat dupa o linie imaginara trasata imediat in spatele sezutului.
    Indoiti ambele picioare din genunchi , catre dreapta , pozitionate astfel incat piciorul stang sta imediat in stanga genunchiului drept .Plasati mana dreapta pe partea de jos a piciorului stang , acolo unde muschii se intalnesc , aproximativ la jumatatea gambei .Miscati capul usor spre stanga , astfel incat sa priviti peste genunchiul stang , si inchideti ochii . Daca e posibil , ascultati o toba sau o zuruitoare shamanica , aceasta va va mari potentialul vizionar si va face experienta mai usor de obtinut si mai puternica.
    Permiteti imaginii vizionare , sau pur si simplu lui “a sti “, sa aiba loc. Cand aveti sentimentul unui raspuns , chiar daca nu intelegeti rational aceasta , cu blandete iesiti din pozitie si reveniti complet la momentul prezentDaca un raspuns nu este inteles imediat , incubati-l , jucati-va cu el , desenati-l sau pictati-l…e important deoarece raspunsul nu se adreseaza intotdeauna mintii rationale . A fi impreuna cu imaginea sau viziunea deseori va conduce la o revelatie profunda si adanca.
    Pentru a conchide , mai exista multe alte metode de divinatie in shamanism , din care enumeram unele binecunoscute ca : divinatia cu cristale de cuarţ , aruncarea diverselor tipuri de obiecte , privirea sferelor de cristal, a stelelor etc.
    Dupa cum spun shamanii Tungusi din Siberia , “suntem toti conectati , toti suntem una . Asa ca nu e nici o minune ca putem sa ne descoperim pe noi insine cu ajutorul lumii naturale
Sursa: Howard G.Charing

9 comentarii (+add yours?)

 1. Dorian
  aug. 12, 2012 @ 14:56:28

  am fost la acest workshop in aprilie, a fost …intr-un fel :)….

  Răspunde

 2. Dorian
  aug. 12, 2012 @ 14:57:31

  si apropos, am inregistrate si tobele lui Howard 🙂

  Răspunde

 3. Lupul Alb
  aug. 12, 2012 @ 22:44:11

  si, daca te rugam, ne dai si noua inregistrarile? 🙂

  Răspunde

 4. romanitza
  ian. 07, 2013 @ 13:37:29

  si acum poti face divinatie la cerererea clientilor? Daca da eu sunt interesata.sau poate stii pe cineva care se dedica publicului si o face.Tot contra cost, ca toate sunt pe bani.

  Răspunde

 5. romanitza
  ian. 07, 2013 @ 13:49:45

  a, mai e o chestie, fara a te inregistra pe Lupul Alb, nu poti afla cine sunt membrii? Nu au tf de contact ca sa poti rapid pune o intrebare de bun simt cand ai o urgenta si ai nevoie de o mana de ajutor fix in acel moment? Dc? E „secret” numele membrilor?M Poate stie vre-unul ce ma intereseaza pe mine, dar vad ca o sa ma descurc – sau nu – si fara grupul de evolutie spirituala. pacat ca sunt asa de multi si atat de greu accesibili.. omului in trranzit, cand un contact face muult

  Răspunde

 6. romanitza
  ian. 07, 2013 @ 17:42:49

  Buna ziua, il intreb public pe domnnul saman Octavian Vidu de ce o fiica care stie sa mediteze nu o poate face sub indrumarea specializata a samanului, atunci cand are un tata batran de 82 de ani cu patru AVC – uri si necesita sprijin? In plus problemele sunt comune atat fiicei cat si tatalui, vietile lor degenerand in flus intrepatruns de la niste contracte semnate in diverse modalitati, fiica speriata de un adult la varsta de 4 ani semneaza un contract prin care permite adultului sa traisaca bine in locul sau, iar tatal pacalit sa ia medicamente ce contin, fara ca el sa stie substante cu efect asupra capacitatii de ratiune, control, creindu-i cu usurinta iluzii ireale ( in plan fizic niciodata credibile sau logice) dar perfect credibile sub influenta acelor hipnotice ce astfel confera putere de dominare si cedare fara efort a acordului acestui parinte in plan energetic, care astfel este convins ca face ce trebuie pt ca sa salveze viata fiicei sale de 4 ani. Iar enuntul este acesta:”Ca sa nu moara fetita mea, va dau voie sa faceti ce vreti cu ea”. Iar acum acest tata are 82 de ani, 4 accidente vasculare, iar „fetita” 55 de ani si ei i se refuza o meditatie sub indrumarea specializata a unui saman pt a intelege adevarul, dupa ce ea a fosta adusa pe drum, iarna cu un batran de 82 de ani cca 550 de km si atitudinea samanului odata ajunsa in Bucuresti se modifica si apare un comportament ciudat din partea samanului, care isi nu isi mai recunoaste cuvintele si promisiunile de lucru cu care au convins-o sa plece la drum. Acum totul este privit printr-o optica stranie,contrarie a tot ce se stabilise anterior in discutiile celor doi, „fetita” este complet socata si intrreaba :”De ce eu nu pot sa fac o meditatie sub indrumarea unui saman despre contractele si modul in care ele au fost semnate de mine si tata, sa vedem care este mai vechi si care ne genereaza probleme inca si azi, deoarece sunt persoane ce stiu sa mearga in timp inapoi si sa il aduca pe tata la momentul in care este sub efectul acelor hipnotice si el chiar crede ca viata fetitei lui este in pericol si azi si, ca dand acccepte – azi stra-stra-nepotilor de sora (!) de care apoi nu este constient in plan fizic,isi distruge unicul copil.m De ce o astfel de cerere legitima este refuzata de un saman,care sustine ca este… folosit si el nu da nimanui permisiunea de a fi folosit. Pai fiecare cred eu este folosit atunci cand face ceva din domeniul sau si , a cere ca o meditatie sa fie suporavegheata de un saman pt a intra in cele 4 spatii ale lumii de jos ale fiintei neputincioase a batranului tau tata si in a ta proprie…. a ajuns a sa fie catalogat de acest saman ca FOLOSIRE. E drept? Si pantofarul gandeste la fel, daca cineva ii cere un serviciu anume, sau orice specialist in domeniul sau? Eu cred ca si samanul sau pantofarul este folosit just, conform specializarii sale. Daca ceream pantofarului sa aplice un toc cui unui pantof de barbat, era firesc sa ma refuze, dar a cere normalitatea sa faci mediatie si sa vezi ce si cum a fost si ce este si acum dupa 50 de ani si el sa te refuze dupa ce te-a mai si adus 550 km pe drum…. eu zic ca nu este just si, sunt convinsa ca si-a creat karma cu ambii, si cum nici samanul nu poate da inapoi orele, zilele si anii din viata cuiva, ar trebui sa le respecte. Eu una, nu il iert pe acel saman si pt fiecare ora chinuita o sa ii cer chin acolo unde i se cuvine.Si ii cer si anii inapoi si oportunitatile mele ratate. Daca crede ca e Dz si poate intoarce timpul inapoi… sa continue… insa daca constientizeaza masura sa , isi schimba imediat atitudinea.Credeti ca i s-a cerut samanului un serviciu imposibil? Adica sa nu intelegi exact ce te intereseaza? Din ce motive cursul vietii tale a fost denturat? Cine si de ce a participat la el? Fara a sti, ce inveti si cum ti se deschide mintea? Ce lectie de viata pricepi daca nu stii prin ce treci? Cum evoluezi daca un saman oculteaza ce s-a intamplat?Sau te refuza? Cine vrea sa inteleaga ca stie de ce si de unde are necazuri, de ce nu i se permite a afla adevarul? Pe cine deranjeaza aflarea adevarului?Nu cumva tocmai pe adultul care a abuzat de fetita de 4 ani,cel care a pus-o sa semneze un contract prin care ea este obligata sa renunte in favoarea adultului ce o pacaleste sau constrange sa il semneze la acea varsta frageda? Rezultat: adultul traieste foarte bine in locul micului copil de 4 ani si nu ar renunta pt nimic in lume la acesta oportunitate si cum se vede deja, ramane stapan in continare pe situatie, dupa 50 de ani, gratie refuzului unui saman, care probabil este manipulat din plin, sau … atras. … si din drumul acesta inutil, ce trebuie sa inteleaga fiica si tata amarati azi dupa un asemenea refuz? Ca e batjocura??? Da. Este… in mod sigur, este sa pui pe drum cu sperante doi oameni si acum amandoi considera ca acest saman, si-a creat karma cu ei… au inteles ca fac parte dintr-un joc crud al pradarii ultimilor bani in asa fel incat sa nu fie oferrite decat servicii iluzorii. Asta ca sa nu fie o oportunitate pierduta de saman, insa nicio oportunitate pt cel care scoate banul ca sa ramana cu o lucrare de folos pt remediuerea vietii sale, doar sa scoata din buzunar bani, ca sa ramana cat mai iute fara de putinul ce-l are si sa poata fi distrus astfel mai usor. Nu ar fi prima data cand se intampla celor doi acest lucru. O proprietate de cca 250.000 euro s-a „topit” astfel, platite fiind servicii care prin acceptele tatalui din anul 1962 au fost uzate contra liberului arbitru al fiicei sale si al intereselor lor economice. Au pierdut sansa de a-si recupera proprietati in valoare de cca 8,5 milioane euro, bani pe care ii voia D,cea care a venit in incarnarea aceasta cu scopul de a trai bine in locul micutei de 4 puse de ea D adulta semneze. Asta nu este totusi invidie purtata peste incarnari? Cine permitre acestea? Orice rang ar avea si orice ar fin el creat, eu o sa ii cer judecata pt tot ce a facut in viata mea lui si tuturoir colaboiratoruilor sai. Nu cumva se stimuleaza exacerbarea trasaturilor negative de caracter prin aceste ingaduinte ale unei entitati ce permite acestea? De ce sa invidiezi pe cineva? Ce castigi sa invidiezi? Nu are lucru, caci dinb experienta mea cu aceasta D, mereu are diverse operatii, ba cancer, ba scoase toate partle feminine la ginecolog, la fiecare vizita la manastiri a prejudiciatei sale , o ia pe cocoasa din plin, atunci????? Unde este adevarul? Cat de legitime sau placute in fata entitatilor de mare evolutie prin lumina sunt aceste smekerii cu contracte in plan energetic, daca D pateste toate acestea si inca si mai si pe deasupra… fetele i se prostitueaza inafara tarii, cei trei copii ai ei nu se pot suferi unul pe altul. Tot ce a agonisit fiul in Sua, a fost rapace acaparat de sora cea mare,apoi de cea mica, insa cea mare a pierdut 30.000 euro, cea mica la fel, desi o insela sotul de zor, a vandut apartamentul cu careo inzestrase mama ei D din banii fiului ei si a achizitionat altul impreuna cu sotul adulterin care este jumi-juma pe numele ambilor, iar ea a pierdut defapt tot pt ca are o fata, si a ramas si jumatatea ei fetei sale care este crescuta de tata, mama fiind intr-un hotel de 4 stele disponibila si platind comision cui trebuie pt acest nou serviciu pt care si-a abandonat copilul… acestea sunt „rezultate” generate de ceea ce ar trebui sa invete D ca lectie de viata din utilizarea in acest mod a contractelor : ea adult si cea jefuita minora. Dar care saman va binevoi sa regleze balanta????? Cam greu? Se ofera careva? Eu nu platesc cu servicii sexuale ca fiicele dnei D, dar pot achita ceea ce solicita daca sunt seriosi. O zi buna celor ce evita sa isi faca karma, care respecta creatia si nu se implica in jocuri murdare.. pt restul karma+karma+karma +karma cum zice vamesul: Dau inapoi impatrit cui eu i-am gresit. Dar si cine m-a purtat intentionat pana la Bucuresti numai ca sa imi ia banii pt o lucrare ce nu avea alt scop decat sa imi pierd mai iute putinii bani ramasi, si apopi creerea conditiilor ca aceasta lucrare sa fie provizorie… nu ar fi pt intaia oara cand suport asta, insa fara sa inteleg ca cineva asta ar gandi in mintea sa beteaga…. Dar un saman si colega sa accepte sa participe la un astfel de joc murdar si dement….Ce determiba pe cei cu iniutiere sa fie cat mai usor manipulabili si controlabili din tenebre??????????CE?????????

  Răspunde

 7. Sorin Marchis
  feb. 12, 2013 @ 16:20:49

  Dar si cine m-a purtat intentionat pana la Bucuresti numai ca sa imi ia banii pt o lucrare ce nu avea alt scop decat sa imi pierd mai iute putinii bani ramasi, si apopi creerea conditiilor ca aceasta lucrare sa fie provizorie… nu ar fi pt intaia oara cand suport asta, insa fara sa inteleg ca cineva asta ar gandi in mintea sa beteaga…. Dar un saman si colega sa accepte sa participe la un astfel de joc murdar si dement….Ce determiba pe cei cu iniutiere sa fie cat mai usor manipulabili si controlabili din tenebre??????????CE?????????

  Poate asta va aduce putina alinare la necazu dvs.
  Sper din suflet ca rândurile de jos să vă fie de folos pentru a înţelege anumite
  „realitati …” care din pacate se mai intampla.

  Fragment din cartea Conversaţii cu Dumnezeu (Vol.1) – Neale Donald Walsch
  pagina 39.

  -În lumea lui Dumnezeu, nu există „ar trebui” sau„n-ar trebui”? E adevărat.
  – Cum se poate aşa ceva? Dacă nu există în lumea Ta, atunci unde ar putea fi? Chiar, unde …?
  – În imaginaţia ta.
  – Dar cei care m-au învăţat despre corect şi greşit, despre ce să faci şi ce să nu faci, despre ce ar trebui şi n-ar trebui, mi-au spus că aceste reguli au fost stabilite de Tine – de Dumnezeu.
  – Atunci cei care te-au învăţat au greşit. Eu nu am stabilit niciodată ce este „corect sau „greşit – „ce să faci şi ce sa nu faci. Dacă aş fi făcut-o v-aş fi lipsit complet de cel mai mare dar pe care-l aveţi – posibilitatea de a face ce vă place şi de a trăi experienţa rezultatelor faptelor voastre; şansa de a vă crea din nou după imaginea şi asemănarea lui Cine Sunteţi Voi cu Adevărat; spaţiul în care să produceţi o realitate a Sinelui vostru din ce în ce mai înalt, bazată pe ideea voastră grandioasă despre ceea ce sunteţi voi capabili să faceţi. A spune că ceva – un gând, un cuvânt, o acţiune – este „greşit ar echivala cu a vă spune să nu-l faceţi. A vă spune să nu-l faceţi ar însemna să vă interzic. A vă interzice ceva ar însemna să vă impun restricţii. A vă impune restricţii ar însemna să neg realitatea lui Cine Eşti cu Adevărat, ca şi ocazia ca voi să creaţi şi să trăiţi experienţa acestui adevăr. Există oameni care spun că v-am dat liberul arbitru şi afirmă în acelaşi timp că, dacă voi nu vă supuneţi Mie, Eu vă trimit în iad. Ce fel de liber arbitru este ăsta? Nu înseamnă o batjocură la adresa lui Dumnezeu – ca să nu mai vorbim de calitatea adevăratelor relaţii dintre noi?

  Răspunde

  • Romanitza Roman
   feb. 13, 2013 @ 03:23:14

   tipul ala a vazut ca sunt bagata in rahat si m-a atras la el ca sa faca bani pe pielea mea. Conditia este ca eu sa dau oricui bani si ei sa se prefaca ca imi ofera serviciile acelea ca sa imi ia banii, adica sa nu ramana ei in pierdere de bani, dar munca sa fie de asa natura ca dureaza 3 ore sau zile sau sa faca si mai rau fiintei mele. Pai daca tata era cel ce dadea accepte sa mi se faca rau mie, cum sa il curete pe tata, ci doar pe mine si dupa poate mai face careva alti banutzi cinstiti ca mi le reface mie iar pt ca tatal meu cel fara interventie de la prea onestul si demn de respect infinit si consideratie asisderea saman {las ca are si ala copii si le vine randul si lor sa isi ia pe spate pana se face acolo cocoasa cate un ciubar cu laturile altora , ca roata se poate intoarce oricand si asa este si normal sa fie pe lume } le-a permis pe veciul program de santaj care nici nu ar fi corect sa fie deoarece el era drogat anume ca sa poata da il dea. Tatii i-au indus o boala pt care avea nevoie de picaturi in nas si acelea doar noaptea pt ca ziua era conducator auto si daca si le punea probabil vedea 3 drumuri in loc de unul singur si prapastii rasarind din ele. Draga domnule, eu va multumesc pt intentie si efort, sincer, nu ma ajuta ce imi scrieti, nici nu ma alina deoarece tehnicile de manipulare si dezmembrare ale cunoasterii umane sunt exceptional de mari, se fac chestii hade dincolo de puterea imaginatiei, pe mine au facut experiente gunoaiele din vechiul kgb si toti cei pensionati de acolo ar trebui sa li se stearga mintea pt ca s-au activat intr-o organizatie foarte periculoasa infractionala si isi invata si odraslele aceste tehnici cumplite ce atenteaza la creatie, evolutie, drept uman.Asa au reusit sa ii dea teapa partenerului meu cu 247 milioane de euro, tot cat realizase intr-o viata,intr-o pozitie de exceptie ca trambulina pt contacte de afaceri exceptionale, la departamentul de protocol pe o chestie al guvernului, un gunoi de sef de post de melitie, un om nevrednic si care in mod sigur si-a plasat pacatele si el ca iliescu { prietenul sau} in altii.Dar este stiinta acolo unde nu pot ajunge astia despre tot ce se face si mai ales despre ce se arde prin sufletele violet care acum sunt utilizate ca sa arda pacatele elitei bolsevico-securista si ma bucur ca ei nu stiu ca toate arderile sunt inregistrate si ca apoi le au totusi de ars ei in dimensiunea corespunzatoare …dar mai agravat o tzaruca…de aceea se si intrec in a face prostii pt ca le ard suflete speciale ca mine. Da aici le ard si dincolo le vine randul si lor cu varf si indesat.Si de mai multe ori decat stiu ei si isi pot imagina.

   Răspunde

 8. Andrei M.
  iul. 02, 2015 @ 10:36:53

  D-le Marchis, ca sa raspundeti doamnei Roman ar fi trebuit sa intelegeti ce a spus. Ori am mari indoieli ca cineva, oricine a inteles. Este o insiruire fara capat, fara sens, fara logica, a unei persoane care mai degraba este intr-un episod iluzoriu decat intr-o framantare reala. Macar dl Vidu nu i-a raspuns, ca sincer, nu ai CE sa ii raspunzi. Dvs in schimb v-ati gandit ca ce scrieti o ajuta?!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: