A doua aniversare

La multi ani!    Astazi, 23 decembrie 2012, blogul Lupul Alb a implinit 2 anisori de activitate si ne bucuram ca am fost impreuna in acest timp. In acesti doi ani numarul vizitatorilor a crescut, dovada fiind cele 103.689 de accesari inregistrate pana azi.
    Daca ati vizitat acest blog ati putut vedea ca are informatii folositoare pentru drumul dumneavoastra prin aceasta viata.
    Ne bucuram sa comentati articolele postate si va vom raspunde in masura in care vom fi prezenti la post. Chiar daca nu avem prea mult timp sa raspundem tuturor, vom face tot posibilul sa va gasiti raspunsurile la intrebari in postarile noastre.
    Cand veti dori sa mai vizitati acest blog, va vom astepta cu inima deschisa si va vom primi cu noi postari despre cunoastere si evolutie spirituala.
    Lasati-va intuitia sa va ghideze sa descoperiti acele daruri cu care ati fost inzestrati si care se afla in stare latenta in fiecare dintre noi.
La multi ani, Lup Alb!

Un comentariu (+add yours?)

  1. Elly
    dec. 28, 2012 @ 23:16:08

    La multi ani, Lupule Alb! Iti multumim pentru postarile tale! Mie una mi-au fost foarte folositoare si cred ca la multi dintre noi au fost, cei care am vizitat blogul!
    Fi binecuvantat si inspirat in continuare asa cum ai fost pana acum! La multi ani!

    Răspunde

Lasă un comentariu