Bine ati venit Acum si Aici

    Bine ati venit in acest moment.
    Sunteti ,,bine veniti” aici, deoarece acest moment a fost destinat sa va aduca experienta binecuvantata pe care urmeaza sa o aveti.
    Ati cautat raspunsurile la cele mai importante intrebari ale vietii-le-ati cautat in permanenta, plini de zel si cu multa sinceritate-pentru ca, altfel, nu ati fi aici.
    Aceasta cautare s-a desfasurat inauntrul vostru-fie ca ati facut din ea o parte importanta a vietii voastre din afara, fie ca nu.
    Odata ce ati inteles aceste lucruri, ati dezvaluit unul dintre cele mai mari mistere ale vietii: de ce se intampla lucrurile asa cum se intampla.

    Bine ati venit la aceasta intalnire cu Creatorul.
    Este o intalnire pe care nu ati fi putut-o evita. Toti oamenii se intalnesc cu Creatorul. Problema nu se pune daca aceasta intalnire are loc, ci doar cand are ea loc.
    Cei care se straduiesc foarte tare sa caute adevarul, traiesc experienta intalnirii mai curand. Onestitatea este un magnet. Ea atrage Viata. Si Viata este un alt cuvant pentru Dumnezeu.
    Persoana care cauta in mod cinstit, primeste in mod cinstit. Viata nu se minte pe ea insasi.
    Iata cum s-a intamplat ca ati ajuns aici, in fata acestor cuvinte. Voi insiva v-ati asezat aici, iar acest lucru nu este intamplator. Analizati profund modul in care ati ajuns aici si veti intelege ce vreau sa spun.

    Dumnezeu iubeste fiecare fiinta umana care a trait vreodata, care traieste acum sau care va trai vreodata…
    Dumnezeu nu este separat de nimic si nimic nu este separat de Dumnezeu…
    Neamul omenesc a trait foarte mult timp cu iluzii. Ei au inteles in mod intuitiv ca iluziile au un scop, un scop foarte important.     Majoritatea oamenilor au uitat, pur si simplu, ca stiu acest lucru.
    Ei au uitat, de asemenea, ca uitarea este ea insasi parte din ceea ce au uitat-si, prin urmare, este parte a iluziei.
    Acum e momentul ca oamenii sa-si aminteasca.
    Tu esti unul dintre cei care vor conduce avangarda in cadrul acestui proces.
    Ai venit…pentru ati aminti Iluziile Oamenilor-pentru ca sa nu mai fii niciodata prins in ele, ci sa realizezi inca o data comuniunea cu Dumnezeu, prin faptul ca iti traiesti viata ajungand la constienta Realitatii Supreme.
    E perfect ca ai facut lucrul acesta si este foarte clar ca nu a fost o intamplare. Ai venit aici ca sa poti cunoaste, prin experienta, ca Dumnezeu se afla in tine, ca, oricand doresti, poti avea o intalnire cu Creatorul.
    Creatorul poate fi trait ca experienta si descoperit inauntrul tau si de jur imprejurul tau. Dar trebuie sa privesti dincolo de Iluziile Oamenilor.
    Atunci cand veti recunoaste aceste iluzii, veti putea schimba modul de a gandi. Atunci cand veti accepta ca sunt doar iluzii, va veti putea schimba modul de a crede. Iar atunci cand veti trai fara ele, veti putea schimba lumea…

    Toata confuzia se risipeste. Toata mania si resentimentul dispar. Toata disfunctia si dezordinea pier. Tot ceea ce ramane este tu si iubirea, iar acestea sunt unul si acelasi lucru.
    Intr-o asemenea stare de constienta totala, solutiile apar automat. Intra-adevar, cea mai grandioasa solutie este constienta ca o problema nici macar nu exista.
Nimic nu reprezinta o problema in ochii lui Dumnezeu.
    Voi priviti prin ochii lui Dumnezeu. Doar ca nu o stiti. Pana cand o veti sti. Atunci cand o veti sti, veti canta cu voce tare: Orb am fost, dar acum vad.
    Iar acesta este cu adevarat o stare de gratie uluitoare. Este una dintre clipele tale de gratie-momentele in care esti constient de Divin-care iti pot aparea oricand.

    La inceput, devenim cu totii constienti de ceea ce este Divin in jurul nostru. Apoi, devenim constienti de ceea ce este Divin inauntrul nostru. In cele din urma, devenim constienti ca totul este Divin si ca nu exista nimic altceva.
    Acesta este momentul trezirii noastre.
    Si, in clipa in care ne-am trezit, vom dori sa-i trezim pe ceilalti. E normal sa fie asa. Asta urmeaza.Este ceea ce ne permite sa functionam, este ceea ce ne permite sa traim experienta lui Cine Suntem Noi cu Adevarat. Vom cauta in lume oportunitati pentru a face acest lucru. Unii dintre noi chiar le vor crea.
    Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti si va multumesc ca sunteti aici cu mine.
Neale Donald Walsch

Lasă un comentariu