Lumina care aduce pace si armonie


     Daca doriti ca familia voastra sa traiasca in armonie, ginditi-va ca intreaga voastra casa pluteste in lumina.
     Daca vreti sa fiti bine primiti de prietenii pe care ii vizitati, reculegeti-va mai intii si trimiteti lumina in casa unde doriti sa mergeti si apoi intrati. Cea mai mare parte a oamenilor merg la prietenii lor atunci cind sunt in intuneric, nemultumiti, iritati, nelinistiti. Astfel se pierd prietenii.
     Daca vreti sa atrageti dragostea cuiva, sa stiti ca sunt interzise toate mijloacele prin care ati vrea sa reusiti: bani, seductie sau violenta. Singura modalitate permisa, singura cu adevarat puternica, este sa trimiteti fiintelor pe care doriti sa le atrageti cadouri de lumina pe care sa le raspinditi in jurul lor. Doriti ca cineva sa va iubeasca si sa se gindeasca la voi? Trimiteti-i lumina, sufletul sau va receptiona aceste unde, va va aprecia din ce in ce mai mult si va incepe sa se preocupe de voi.
     Intreaga lume reprezinta un ocean obscur, iar voi sunteti ca niste vase ratacite in noapte. Pentru a putea fi gasiti de spiritele care vor sa va vina in ajutor, trebuie sa lansati in noapte semnale luminoase. Acest semnal este de fapt lumina pe care omul o proiecteaza in jurul sau pentru ca spiritele sublime sa-l poata gasi printre tenebre. Se spune ” Rugati-va”, adica trimiteti catre Cer curenti de lumina. Lumii invizibile nu-i place sa se ocupe de ceea ce este stins si daca vreti sa-i atrageti atentia, aprindeti-va lampile.
O.M.Aivanhov

3 comentarii (+add yours?)

 1. mariana
  mart. 31, 2011 @ 09:02:27

  pace, lumina, armonie divina peste noi toti!

  Răspunde

 2. ababei cristina
  mart. 27, 2012 @ 21:38:04

  De ceva timp incerc sa ma fac faclie sa luminez ,spunandu-le prietenilor despre iubirea iertarea ,Multora le place obscuritatea si nu inteleg ce incerc sa le explic .Nu poti face bine impotriva vointei lor ,asa ca voi incerca sa luminez in felul meu …pace lumina ,iubire ,armonie pentru toti cei care citesc aceste randuri ..va iubesc si va rog sa ma iertati……..

  Răspunde

 3. Lupul Alb
  mart. 31, 2012 @ 23:02:05

  Fii lumina care lumineaza si lasa-i pe ceilalti sa isi traiasca experientele lor…
  Fii binevenita!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: