Prima aniversare

    Astazi, 23 decembrie 2011, este o zi frumoasa in care acest mic blog a implinit un anisor de la data postarii primului articol. De la crearea lui si pana in prezent blogul a inregistrat 37202 de accesari ale userilor care au gasit aici cel putin o informatie care sa le fie utila in viata lor.
    Este foarte frumos sa poti observa cum oameni de pretutindeni cauta si gasesc aici unele dintre raspunsurile de care au nevoie. Sunt multi aceia care se bucura de tot ceea ce citesc pe acest blog si ne scriu despre gandurile lor in legatura cu unul sau mai multe articole postate.
    Au fost si critici care sau dovedit a fi uneori foarte dure sau nefondate, dar si critici constructive care au fost luate in considerare.
    Sa incercam sa ne detasam de orice gand care ne determina sa fim rautaciosi sau sa atacam persoana din spatele blogului si sa apreciem faptul ca exista oameni care muncesc pentru a face o postare care sa bucure si sa le fie de folos celor care intra si citesc articolele acestui blog.
    Daca unii vor dori sa mearga mai departe in evolutia lor impreuna cu noi, vom fi fericiti sa ii ajutam pe drumul lor pe care l-au ales.
    Sa avem ingaduinta pentru acele suflete care inca sunt prinse in hatisurile intunericului si sa le permitem sa se ridice impreuna cu noi.
    Este important ca multi oameni sa se ajute si sa se recreeze pe ei insisi pentru a evolua mai mult Acum si Aici. Daca dorintele lor vor fi in armonie cu Universul, atunci deja au facut un pas important in evolutia lor spirituala.
    Sa ne bucuram ca ne aflam Aici si ca avem ocazia sa ne invatam lectiile impreuna. Sa avem ganduri pozitive, curate, pline de iubire divina sa putem accesa acele daruri care ne-au fost date de Tatal Ceresc. Daca vom face fapte bune vom fi mereu binecuvantati.
    La multi ani Lupule Alb!

3 comentarii (+add yours?)

  1. Georgy
    dec. 25, 2011 @ 02:41:32

    La Multi Ani, Lupule Alb! Gratie si binecuvanatari divine sa se reverse asupra ta. Continua-ti frumoasa Misiune asa cum Simti, pentru a ne incanta sufletele! La Multi Ani!

    Răspunde

  2. harmony
    dec. 30, 2011 @ 15:45:52

    La multi ani!
    Fie ca fiecare zi sa fie o implinire pe acest drum pe care ti l-ai ales;fie ca fiecare vizita aici sa constiutuie confirmarea ca ceea ce faci este frumos, util si benefic;fie ca invatatura ta sa foloseasca multor insetati de frumos si cunoastere;fie ca tu, ca gazda sa ai multumirea si certitudinea ca altii asemeni tie respira aceeasi vibratie , aceea a daruirii si a iubirii, ca si tine!
    Pe drumul trezirii, alaturi de cei ca tine, iti doresc numai bine si mult succes!
    Cu drag.

    Răspunde

  3. Lupul Alb
    dec. 31, 2011 @ 16:14:43

    Multumesc!
    La multi ani tuturor!
    Fie ca Noul An sa va aduca Pace, Iubire, Armonie si Bucuria Marilor Realizari!
    Cu drag,

    Răspunde

Lasă un comentariu