Initiere Abundance Prosperity Reiki

    Dragi membrii si vizitatori ai blogului Lupul Alb
    Sambata 27 august 2011, dimineata (pana la ora 10.00), voi trimite la distanta initierea in Abundance Prosperity Reiki. Pentru aceasta am creat o baza de date in cadrul grupului Lupul Alb (http://health.groups.yahoo.com/group/lupulalb_whitewolf/database) unde va puteti inscrie pana la data de 26 august 2011 ora 20.00.
    Persoanele care nu sunt membre ale acestui grup pot solicita inscrierea in cadrul grupului si vor avea acces la baza de date. Este bine sa fiti deja initiati pe gradele I si II Reiki Usui Ryoho.
    Pentru initiere va recomand sa tineti post in ziua respectiva (daca doriti), sa curatati spatiul in care primiti initierea prin aprinderea a 3 lumanari (pastile ca sa meditati linistiti) si a unor betisoare parfumate sau tamaiere, sa spuneti rugaciunea Tatal Nostru si Acatistul de iertare pe care il veti gasi pe blog.Apoi puneti o muzica de relaxare care va place si are o durata de aproximativ 30 min,va asezati confortabil in pozitia lotusului, culcat sau sezut cu talpile lipite de podea si spatele drept pentru ca energia sa curga cu usurinta si respirati profund de cel putin trei ori incercand sa va relaxati.
    Cand sunteti gata afirmati: ,, Eu (numele) din (localitatea) sunt gata sa primesc initierea in Abundance Prosperity Reiki, trimisa pentru mine prin canalul de lumina Adriana.’’
    Asteptati in meditatie atata timp pana simtiti ca initierea s-a realizat si incercati sa va amintiti darurile primite. Apoi deschideti usor ochii si va miscati incet.
    Fiindca trebuie sa existe un echilibru intre a da si a primi, trimiteti cel putin trei zile la rand Lumina si Iubire Mamei Pamant cam 5-10 min. sau mai mult dupa cum simtiti.
Initierea o puteti accesa in 3 zile de la data acordarii.
Sistemul este prezentat in cadrul paginii de Reiki.
Fiti binecuvantati!

6 comentarii (+add yours?)

  1. andreea GLODEANU
    ian. 23, 2012 @ 20:37:03

    Va doresc iubire sanatate si fericire.
    Pe cand o noua initiere?

    Răspunde

  2. Lupul Alb
    ian. 24, 2012 @ 00:30:25

    Multumesc pentru urari! Iti doresc zile senine si fericite…..
    Sper ca in curand….

    Răspunde

  3. celina
    mart. 09, 2013 @ 11:29:15

    multumim pentru informatiile pe care le afisati

    Răspunde

  4. ilina
    sept. 22, 2013 @ 20:47:39

    am dori si anul acesta o astfel de initiere la distanta?Cu multumiri

    Răspunde

  5. Elena
    oct. 28, 2013 @ 17:53:56

    Draga LUP ALB , va rog , mai faceti o initiere la distanta gratuita in ABUNDANCE , avem nevoie !!!!!!!!!!!!Multumesc !!!!!!!!

    Răspunde

  6. Antony
    ian. 27, 2014 @ 11:35:26

    Buna, as dori si eu o initiere in Reiki daca se poate, Felicitari pentru site

    Răspunde

Lasă un comentariu