Meditatia armoniei

    Asezati-va intr-o postura confortabila, pe scaun, fotoliu sau podea. Coloana vertebrala sa fie dreapta si ochii inchisi. Incepeti sa va relaxati picioarele, apoi mainile, trunchiul, gatul si capul. Urmariti-va in liniste respiratia. Aerul intra si iese fara zgomot, si sunteti tot mai relaxati. In aceasta stare de relaxare, umpleti-va inima cu lumina roz a iubirii Mamei Divine, imaginandu-va ca chakra inimii voastre este conectata in planurile interioare la o sursa nesfarsita de iubire pura.
    Apoi ganditi-va pentru cateva clipe la cea mai fericita si mai plina de iubire experienta din viata voastra. Retraiti plenar emotia acelei experiente. Imaginati-va acum ca Anahata chakra este plina de iubire, ca se deschide si ca incepe-ti sa trimiteti in afara raze de lumina roz pura, in campurile din jurul vostru, intr-o miscare de 360 de grade, exact ca un far. Imaginati-va pe masura ce aceste raze radiaza in afara voastra, ca va conectati acum prin aceasta raza de iubire la inima fiecarei creaturi vii, la inima fiecarei culture, si direct in inima fiecarei institutii de pe pamant. Continuati sa pulsate in afara aceasta iubire din inima voastra, radiind prin toate lumile.
    Acum imaginati-ca ca in chakra inimii voastre pulseaza spre afara cercuri de lumina verde vindecatoare si pura, ca undele pe un lac in care a fost aruncata o piatra. Insa acea piatra este centrul – inima voastra – un centru din care val dupa val de lumina verde vindecatoare se unduieste prin spatiu si timp, spaland toate celelalte campuri, conectandu-va intr-un mod iubitor, sigur si vindecator cu tot ce exista.
    Pe masura ce mentineti aceasta imagine in mintea voastra, incepeti sa spuneti mental, de spate ori: ,,Armonie de camp perfecta acum. Armonizare perfecta cu toate campurile acum.Vindecare si armonizare cu toate campurile acum’’.
    Cereti apoi campului inteligent cuantic sa va conecteze Dumnezeul vostru interior cu Dumnezeul interior al tuturor fiintelor si afirmati intentia urmatoare, de trei – sapte ori: ,,Din acest moment ma conectez de la Dumnezeu interior la Dumnezeu interior, cu toata viata, si voi curge in armonie perfecta prin toate campurile. Valuri universale de armonie si sincronizare curg permanent prin mine. Asa sa fie, asa sa fie, asa sa fie.’’ In aceasta stare de armonie, respirati profund de trei ori, suspin, oftat, cascat, intins, si reveniti in aici si acum.
(Mihaita Toma)

Lasă un comentariu