Curgerea usurintei

    Voi sunteti obisnuiti sa va straduiti si sa va luptati pentru lucrurile pe care le doriti. In special in zona muncii actioneaza competitia si confruntarea ego-ului. Adesea, voi trebuie sa actionati impotriva cuiva ale carui capabilitati le contestati. Aceasta se opune inimii. Inima tanjeste dupa un fel de prezenta mult mai naturala. Energia inimii nu exercita presiune si este foarte neteda si gingasa prin natura ei.
    Energia inimii va vorbeste prin intuitie. Inima va da ghionturi blande si sugestii si nu va v-a spune niciodata ceva care este incarcat emotional cu frica sau presiune. In viata voastra zilnica voi puteti observa clar, fie lucruri care merg usor si isi gasesc calea lor naturala, fie ca repetati, intampinati rezistenta la ceva ce incercati sa realizati. Daca este vorba de ultimul caz, aceasta inseamna ca nu sunteti – sau nu sunteti complet – aliniat cu energia inimii voastre. Secretul energiei inimii este ca ea face miracole nu cu forta, ci cu usurinta si tandrete. A indrazni sa aveti incredere in intuitia voastra este cel mai important mod de a fi aliniat cu energia curgerii, a inimii, pe care eu o numesc :’’curgerea usurintei’’.
    Actionand din intuitie, in contextul muncii si creativitatii, chiar daca aceasta merge impotriva culturii mediului muncii voastre, v-a crea posibilitati si oportunitati neasteptate pentru voi. Aceasta va v-a aduce mai aproape de Sinele vostru Divin si va v-a imputernici pe voi la nivelul inimii si aceasta va atrage catre voi locuri si persoane care va vor indeplini dorintele inimii. Cand voi experimentati probleme la munca, cand simtiti ca nu sunteti la locul potrivit in mediul muncii voastre, petreceti ceva timp in tacere, singuri. Gasiti un moment de liniste in care sa renuntati la toate gandurile si ideile pe care le-ati absorbit din mediul vostru social si la toate fricile si grijile.
    Incercati sa priviti la aceste ganduri si emotii dintr-un loc adanc si linistit, din centrul inimii voastre. Vedeti-le asa cum sunt ; ele sunt norii care stau in fata soarelui, dar de fapt ele nu sunt. Mergeti in miezul soarelui, in inima voastra, si intrebati Sinele vostru ce este intelept pentru voi sa faceti chiar acum. Conectati-va cu inima voastra antica si inteleapta, sursa inaltei voastre creativitati si cereti intuitiei sa va spuna care este lucrul potrivit sa-l faceti in acest moment. Nu incercati sa va bazati actiunile pe opiniile altora sau pe standardele sociale incetatenite, care in campul muncii pot fi coplesitoare. Constiinta sociala sau colectiva in aceasta zona este bazata puternic pe frica : frica de a va pierde slujba, frica de esec social si frica de saracie.
     Spirit Infinit deschide calea si arata-mi ce trebuie sa fac, ce munca e potrivita pt mine in acest moment?
    Toate aceste frici pot coplesi intuitia voastra si, totusi, exista o voce interioara care va spune ce sa faceti chiar acum. Cheia este sa indrazniti sa ascultati aceasta voce si veti vedea ca vor veni raspunsuri viabile.Cand incercati sa mergeti in acel miez interior, indoiala de sine va poate bloca si va poate face sa nu dati atentie intuitiilor inimii, ca fiind nerealiste si gresite. Indoiala de sine va poate impiedica sa aveti incredere in calea voastra spirituala. Prin calea voastra spirituala, Eu vreau sa intelegeti ca aceasta este calea experientelor care va pune in legatura cu cea mai inalta sursa creativa a voastra, energiile creative care doresc sa curga inafara prin voi. Aceste energii sunt deja prezente. Dar voi le puteti doar recunoste si manifesta in lumea exterioara prin ascultare si avand incredere in propriile voastre sentimente.
(autor necunoscut)
Fie ca Lumina si Iubirea din sufletele voastre sa se reverse peste tot in Univers, iar pacea si armonia sa domneasca mereu pe aceasta planeta!

Lasă un comentariu